Fest

    Inlägget skrivet: 2008-03-29 kl: 15:36:22
image97

Idag gäller det! :D
Ska gå och göra mig iordning nu så att jag kan vara klar i tid. Jag hade tänkt locka mitt hår i dag på något sätt så det tar ju sin lilla tid, så det är lika bra att hoppa in i duschen redan nu. Sen kommer Joanna hit vid halv sex så ska mamma köra oss ut till lokalen då. Och det jag nästan säker på att det kommer bli en sjukt rolig kväll och jag är så grymt festsugen. Och kläder, dricka med mer är fixat, så jag är verkligen laddad till 100%. Det kan nog inte bli mycket bättre ;) Jag önskar alla en superbra lördag, för det tänker jag ha!
Simma lugnt, så ses vi kanske i dimman! haha.
Sooo long fuckers!

fredag

    Inlägget skrivet: 2008-03-28 kl: 15:03:26
image96

Äntligen helg, säger jag bara :)
Och denna helg bjuder på mycket trevligheter. Ska iväg och jobba halv fem till halv sju, men efter det så blir det middag. Ska äta på A9 idag med trevligt sällskap, sen blir det förmodligen film och mys. Trevligt!
Imorgon ska jag jobba igen, kl nio till ett. Det är drygt men jag ser framemot kvällen. För imorgon kväll blir det paaaaaarty för Maria och Bina ;) <3 Det kommer förmodligen blir en helgalen fest och det gillar vi, haha! Har redan provat allt jag ska ha på mig och sånt, så jag känner mig riktigt laddad. Det är inte ofta jag har fixat både kläder och dricka dagen innan, men för en gångs skull så har jag det och det är riktigt skönt.
Nu måste jag städa mitt rum och sen äta lite innan jag ska till tennisen!

Trevlig fredag till alla :)

Dagens låt: Emilia - Var Minut


jobb + träning

    Inlägget skrivet: 2008-03-27 kl: 21:05:13
image95

Nyss hemkommen från ett hårt träningspass på gymmet. Jobbade två timmar innan och sen tränade jag.
Tränade själv idag och det var riktigt skönt och jag känner mig duktig nu :) Sprang både på löpband och körde crosstrainern idag, det kändes bra och jag är nöjd! Efter träningen så solade jag ca 10 minuter, skönt.
Nu måste jag renskriva min engelska uppsats som jag skrev innan. Ska vara inlämnade imorgon, så jag ska renskriva den nu.

Imorgon är det fredag och det är himla skönt. Blir bara två lektioner, engelska och svenska. Och det ska man väl kunna klara av :)
Och sen ser jag framemot kvällen imorgon, utan att avslöja för mycket. hihi!

Nu är det essay som gäller och sen blir det väl lite tv-tittande och läggdags. Ciao!

school

    Inlägget skrivet: 2008-03-27 kl: 09:52:53

Godmorgon! Sitter i skolan nu och har företagsekonomi med Pärat och vi blir verkligen inte klokare när han har genomgång till provet som är nästa vecka. Hur det kommer gå har jag ingen aning om. Men iallafall, det är fint väder idag och jag blir mycket gladare då. Jag gillar verkligen när det är sol och man kan ju hoppas att det blir vår på riktigt nu :)
I eftermiddag är det tyska och historia som gäller och sen ska jag iväg och jobba kl fem. Det blir förmodligen träning på Friskbyggarna ikväll efter jobb också. Skulle vara skönt att köra ett hårt pass på gymmet. Men jag måste skriva en uppsats på engelska tills imorgon, så jag får se hur det blir med träning.
Nu måste jag återgå till lektionen och göra ett gott försök till att förstå vad Per pratar om.
Over and out!


friends

    Inlägget skrivet: 2008-03-26 kl: 23:25:19
image94

Jag var bara tvungen att lägga in en bild på mig och Maria innan läggdags.
Maria är verkligen min bästa vän och jag älskar henne <3
Jag är glad att vi har kunnat lösa det mesta som har varit lite rörigt just nu..
You make my day! :)

memories

    Inlägget skrivet: 2008-03-26 kl: 23:19:20
Det blev ett snabbt inlägg innan och det har inte blivit så mycket uppdateringar.
Dagen idag har känts konstig på sätt och vis.. Det känns som om jag har en hundrakilos tung sten på mina axlar och jag sjunker bara längre och längre ner. Jag börjar väl sakta men säkert inse för mig själv vad jag känner och det känns bra (?). Jag har en viss tendens till att bli rädd för vad jag själv känner och jag vågar inte riktigt uttrycka mig på rätt sätt. Men fortfarande är jag förvirrad, vad vill jag och vad jag inte vill? Finns det några svar på det egentligen?
Därför var det väldigt skönt att träna idag, för då får man bort lite tankar och man kan fokusera på annat. Det gillar jag :) Men så fort jag tappar fokus så återgår jag till de "vanliga" tankarna. Tankarna som gör att jag blir förvirrad pga mig själv. Människor i min omgivning gör mig förvirrad och inte blir det bättre av att en viss person gör sig påmind hela tiden genom att få mina tankar tillbaka till sommaren..
Nä, nu är det nya tag som gäller och till helgen väntar mycket trevligheter.
På fredag blir det middag och mys och på lördag blir det 18års-fest för hela slanten, we like :)*

Nu när jag har fått rensa mina tankar lite så är det läggdags. Good night!

Dagens låt: Frida Snell - Lucky Day

onsdag

    Inlägget skrivet: 2008-03-26 kl: 21:25:47
Kunde inte komma in på bloggen innan idag.. !? :/
Dagen har iallafall varit dryg och Per gör inte saken mycket bättre. Efter skolan blev det iallafall en runda till stan med Maria och Joanna, och jag fick fixat allt som jag skulle. Så nu är jag fit for fight på lördag! ;D haha. 
Efter stan stack jag snabbt hem och sen vidare till dansträning och sen hem igen och äta och sen vidare till tennisträning. Så nu har jag typ precis kommit hem efter ett hårt tvåtimmars tennispass, men det är himla kul :) Min onsdagar är alltid lika hektiska, men jag klagar inte haha.
Nu ska jag snabbt ner till solmagasinet och sola med Johan, måste ju få fin färg tills på lördag. Hinner inte skriva mer nu, Johan kommer vilken minut som helst. LATER!

kelly family - I can't help myself

    Inlägget skrivet: 2008-03-25 kl: 22:35:30

If I would tell you
how much you mean to me
I think you wouldn't understand it
so I wait, I wait
until this day comes
when you will understand me

But I can't help myself
I can't stop myself
I am going crazy
And I can't stop myself
I cannot control myself
I am going crazy

And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you
And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you

I cannot change it
I'm sure not makin it
One big hell of a fuss
I cannot turn my back
I've got to face the fact
Life without you is hazy

And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you
And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you

Kiss me,thrill me
don't say goodbye
Hold me,love me
don't say goodbye
Oh,...Don´t say goodbye

But I can't help myself
I can't stop myself
I am going crazy
I cannot turn my back
I've got to face the fact
Life without you is hazy

And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you
And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you


Nu ska jag sova. Godnatt!


25 mars 2008

    Inlägget skrivet: 2008-03-25 kl: 21:21:44
Idag var det för övrigt första skoldagen sen påsklovet och jag känner verkligen suget efter ett nytt lov. Jag orkar verkligen inte skolan just nu, och jag skulle typ kunna göra vad som helst för att få skjuta Per. Han är verkligen den sämsta läraren jag någonsin haft, och jag har haft många dåliga. Han som person är väl inte så korkad, men som lärare så suger han verkligen. Han kan inte undervisa överhuvudtaget. Men nog pratat om honom.
Veckan känns så dryg, jag vill bara att det ska bli helg. För då blir det 18års-fest för Maria och Bina och det ska bli riktigt kul! :D Ser verkligen framemot det, men först blir det en dryg veckan. Har en del skolsaker som måste göras och sen måste jag fixa lite saker och presenter m.m till festen.
Har varit i stan med Maria idag, men måste ner där en gång till i veckan och fixa allting. Vill även köpa ett par väldigt snygga skor som jag provade idag :)
Det känns liksom som om jag har så mycket att göra, men jag varken orkar eller vill inte göra det. Jag vill bara att det ska bli helg, och ta nya tag nästa vecka :)

Efter stan idag så stack jag iallafall hem till farmor och farfar och åt våfflor med familjen och kusinerna. Det är ju trots allt våffeldagen idag och det smakade riktigt gott ;)
Nu funderar jag på att gå ut och lägga mig en stund i ute-spa, det skulle vara skönt. Men vet inte om jag orkar, så jag kanske går och lägger mig istället.
Nu blev det ett långt (och kanske tråkigt) inlägg, men jag var bara tvungen att skriva av mig lite nu när jag inte har uppdaterat så mycket de senaste dagarna.
Tack och hej för mig just nu iallafall!

back in business

    Inlägget skrivet: 2008-03-25 kl: 20:46:56
Hej och hopp. Här har jag inte uppdaterat på ett tag och det finns faktiskt en anledning till det..
I söndags eftermiddag så fuckar typ allting sig och vårt internet lägger av. Jag får panik och inse att jag är helt lost utan internet. Jag gjorde verkligen tappra försök till att fixa det igen, testade verkligen att dra ut alla sladdar och installera om en massa olika saker. Men det gick inte som jag ville, och samma sak var det igår. Ingenting funkade men idag så blev jag glad när jag satte igång datan. Internet funkade igen :D haha. Jag låter som värsta databeroende tönten, men om man är van vid att sitta vid datan typ dagligen så blir det helt konstigt när det helt plötsligt inte funkar. Men nu är iallafall allt återställ och jag kan nörda mig vid datan igen :)

söndag

    Inlägget skrivet: 2008-03-23 kl: 13:58:23
Idag vaknade man och jag mådde som brukar göra dagen-efter. Men som vanligt kan man bara skylla på sig själv och man är ju lagom sliten efter två dagars festande. Men så länge man har trevligt så gör det inget, haha ;)
Idag har jag legat på soffan tillsammans med mamma och kollat på reprisen av Let's Dance och jag får ju säga att det var tur att Karl-Petter åkte ut, han har ju inte alls samma klass som de andra. Men charmig är han iallafall ;)
Nog om det, nu ska jag hoppa in i duschen snart och sen ska jag iväg till mormor och morfar för att äta där idag igen, det blir väl lite rester skulle jag gissa på. Sen borde jag egentligen plugga lite, men vet inte om jag känner mig så sugen på det. Så det blir kanske lite umgänge istället, vilket är mycket trevligare :)

Måste rusa nu. Laaaater!

Dagens låt: Simple Plan - Addicted


23 mars 2008

    Inlägget skrivet: 2008-03-23 kl: 13:45:08
Igår blev det en helgalen kväll och jag hade trevligt! Först blev det lite käk hos mormor och morfar och sen stack jag hem till Maria och vi gjorde oss i ordning för att dra till Linda i Vellinge och festa. Vi hade egentligen inga större planer för kvällen, utan vi hade nog tänkt oss en ganska lugn och  lagom chill kväll. Men det blev helt andra saker, haha! Vi drog iallafall till Vellinge där det var chillkrök med en massa übertrevliga människor och jag hade skitskoj :) Det var egentligen inget märkvärdigt, utan bara vanligt chillkrök men jag hade ändå så skoj och jag fick mig några trevliga skratt under kvällen. Och särskilt när jag och Maria skulle traska iväg från Linda för att möta upp Johan som skulle köra oss hem. Och än en gång, jag hade skitskoj och det tackar jag Linda och company för och även Maria för att du är min bästa vän! Jag älskar dig <3


Gårdagens försök till att få en bild på mig och Maria tillsammans där vi både skulle se någorlunda bra ut, här följer några misslyckade försök.. haha, njuuut!
image90image92image93

glad påsk

    Inlägget skrivet: 2008-03-22 kl: 16:56:28
image89

Jag vill även passa på att önska alla en riktigt Glad Påsk! :)


påskafton

    Inlägget skrivet: 2008-03-22 kl: 16:52:09
Igår så var det gäster här hemma och det blev god mat och en massa skratt. Trevligt!
Senare på kvällen så åkte jag och Maria till Höllviken på fest hos Becky, där var det en himla massa folk och det var trevligt :) Vi stannade där dock inte så länge, men ändå hann vi med ett x antal groggar, haha. Efter en trevlig kväll så blev vi hämtade av Johan och Sebastian och sen blev det en runda på shell för att äta lite räksallad, det funkar aaaaalltid som natta-mat :) Sen körde vi hem och vi gick och la oss och somnade typ direkt. Men tack alla för en trevlig kväll :)
(Bilder finns på: http://casssie.bilddagboken.se/ )

Idag vaknade man och mådde inte toppen precis. Men steg iallafall upp vid halv tolv-tiden och åt lite frukost och så. Sen har jag bara legat på soffan hela dagen och känt mig allmänt dålig, inte kul alls! Hela dagen har verkligen passerat utan att jag har gjort något vettigt alls.
Nu snart måste jag iallafall hoppa in i duschen och sen ska vi hem till mormor & morfar och äta lite påskmiddag med släkten. Och sen blir det kanske fest idag igen, jag är iallafall sugen på det :) Så vi får se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt.

Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch. Laaaater!

långfredag

    Inlägget skrivet: 2008-03-21 kl: 15:01:31
Idag steg jag upp vid tio för att köra och träna med Maria. Det är faktikst väldigt skönt att komma upp i tid så att man inte sover bort hela lovet :) Vi stack iallafall iväg och tränade vid halv tolv och sen gick vi in till tennisen bredvid och spelade lite innan jag skulle ha privatträning :)
Hade privatträning med en liten tjej idag och tjänade 100 spänn på en timme för att spela lite tennis, det är inte helt fel :) haha.
Nu kom jag hem för en stund sen och har ätit lite precis. Ikväll ska vi ha lite gäster här hemma och sen vill jag dra ut. Malmö känns väldigt lockande, men vi får se om allt går som det ska.. !? haha. Annars blir det förhoppningsvis fest på annat håll :)

Nu ska jag duscha hade jag tänkt, så att jag kan vara klar i tid när gästerna kommer.
Ha en festlig fredag!

Dagens låt: Flo Rida feat. T-Pain - Low

image87

träning

    Inlägget skrivet: 2008-03-20 kl: 12:50:44
Kom hem från gymmet för ett tag sen, kändes bra idag. Träning imorgon också, så nu är jag på G och laddar inför beachen 2008 ;)
Har precis gjort mig en banan/apelsin smoothie, himla gott efter ett hårt träningspass. Sitter och dricker den nu och äter ett äpple. Tänkte varva ner här en stund och sen måste jag börja med dagens sysslor. Bye for now!

image85
Färgen ser kanske inte så frestande ut, men den är faktiskt väldigt frisk och god :)

God morgon

    Inlägget skrivet: 2008-03-20 kl: 10:01:41

Igår blev det vinkväll hos Mange :) Vi hittade ingen fest så vi bestämde oss själva för att dricka lite. Så igår kväll stack jag hem till Maria och hade lite vinkväll med henne och Bina! <3 Det blev morötter/gurka och dippa. (Vi ville vara lite nyttiga, därför skippade vi chipsen, haha) Himla gott och mycket trevligt var det iallafall. Jag älskar er tjejer ♥



Igår var jag hemma vid två-tiden, men kom dock inte i säng förrän vid tre. Och idag ringde kl kvart över nio. Jag fick stiga upp tidigt idag för snart ska jag iväg och träna med Maria. Känns bra att ha det gjort redan på förmiddagen och sen har man hela dagen framför sig :) Och idag skiner solen, så det blir kanske en promenad senare också.
Annars har jag nog inga större planer för dagen, måste plugga lite matte annars blir inte Ibro glad på mig. Så jag måste verkligen få det gjort idag, tråååååk!

Nu måste jag kila iväg till gymmet. See ya!


update

    Inlägget skrivet: 2008-03-19 kl: 18:33:59
Träning gick bra idag, ska träna med Maria imorgon och på fredag också. Äntligen har jag kommit igång med träningen och det känns bra :)

Nu har jag precis ätit middag med familjen, det blev köttfärssås och spaghetti idag, gott! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och ikväll ska jag nog umgås med Maria och Bina, trevligt :) Jag är fortfarande sugen på fest så vi får se om det blir det eller så åker vi kanske in till Malmö och bowlar. Vi får se helt enkelt.
En annan sak som jag bara måste nämna är att jag och mina två classmates är med i Lokaltidningen idag, haha :) Check it out!

image79 
Jag, Amela och Monique utanför Grand där vi blev intervjuade.

19 mars 2008

    Inlägget skrivet: 2008-03-19 kl: 13:12:54
Idag vaknade jag vid elvatiden av att telefonen ringer :/ Jag stiger iallafall upp, käkar lite frukost och slänger mig i soffan. Snart ska jag iväg och träna med Maria, jag blir hämtad vid halv två och sen ska vi ut till Friskbyggarna. Direkt efter så ska jag på tränarmöte på tennisen, mest för att gå igenom grupperna lite och planera sommartennisen. Jag hoppas på att kunna vara hemma vid halv fem igen, måste då städa undan på mitt rum innan mamma får utbrott på mig. Då det har jag lovat mig själv att jag ska fixa sen iallafall :)
Efter det har jag inte så mycket planer, får se vad som händer sen. Jag är egentligen ganska sugen på fest idag, jag satt och funderade och jag känner mig väldigt festsugen idag.. Några förslag kanske? :)
Jag får väl se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt.
Nu ska jag kila iväg och dra på mig mina nyinköpta träningskläder ;)
Ha en bra onsdag!

Dagens låt: Kelly Family - I Can't Help Myself

Gårdagens inköp

    Inlägget skrivet: 2008-03-19 kl: 12:54:32
Igår var vi som sagt på Fields i Danmark och jag inhandlade bland annat detta..

image78

Randiga tunikor (både beige och blå) från Vila
Rosa hoodtröja från WE
Gul tröja från något danskt märke
Röd tunika från Vila
Svarta skor från Kawaski
Silvrig väska från BLK Accessories
Färgglad sminkväska från Bilka
+ lite nya träningskläder som inte är med på bilden :)

midnight

    Inlägget skrivet: 2008-03-19 kl: 00:18:47
Klockan är nu lite efter tolv och jag sitter bara här och klickar runt känns det som.
Sitter och lyssnar på lite musik och har en del blandade känslor just nu. Vet inte riktigt hur jag känner mig, jag blir liksom glad ena sekunden men sen återgår det lika snabbt till ångest och svek. Jag vet inte hur jag ska hantera detta. Det finns ingen "rätt" utväg ifrån detta, det finns två olika vägar. Jag står vid ett vägskäl och kan inte välja. Men borde det vara så svårt egentligen? Borde man låta hjärtat bestämma över hjärnan någon gång? Och är det rätt att göra som man gör även om man vet att det är fel?
Jag har så många frågor, men inga svar..
Det enda jag vet just nu är att jag blir glad när jag är med dig, oavsett vad som händer i vår omvärld. Och jag hoppas verkligen att vi kan ta oss igenom detta och att det kommer bli bra igen.

Vet inte riktigt vad jag kom fram till egentligen, men jag behövde rensa tankarna lite.
Nu ska jag gå ner och borsta tänderna och sen ska jag sova!

Imorgon blir det träning och tränarmöte.. Sen får jag se vad som händer :)
Godnatt!



shopping + film

    Inlägget skrivet: 2008-03-18 kl: 23:52:30
Idag så bestämde jag, mamma och syster oss för att bege oss till Fields i Danmark och shoppa lite. Så vi steg upp vid nio och gav oss iväg vid halv elva. Och vi har bokstavligt talat spenderat HELA dagen där, för vi var inte hemma förrän vid halv åtta ikväll. Puuuh, en lång men väldigt trevlig dag. Det blev en massa shopping och skratt, särskilt när vi försökte ta oss runt med kundvagnen ;) Det blev iallafall en del inköp för min del, bilder på det kommer förmodligen imorgon. Jag orkar inte det just nu, så det kommer upp imorgon istället.
När vi kom hem så hann jag sätta mig ner och vila två minuter och sen begav jag mig vidare till Johan. Har umgåtts med honom ikväll och vi kollade på Sällskapsresan Suntrip, en klassiker!
Kom hem därifrån vid elva och sen dess har jag bara halvsovit i soffan och jag är slut i hela kroppen och mina fötter värker efter en hel dags shopping. Men jag klagar inte, haha ;)
Under dagen så hade jag självklart släpat med kameran, det blev tyvärr inte så många bilder. Men här är iallafall några av dom..

image72
Dagens bild, haha! En klockren skylt som vi hittade i en affär :)


image73
Mammie som hittade fina ljusstakar :)


image74
Daniella i en snygg hatt, haha..


image75
Jag, som är väldigt inklämd bland hyllorna :)


image76
Till sist, en trött syster efter en heldag på Fields :) <3


tråk

    Inlägget skrivet: 2008-03-17 kl: 19:07:01
Nu sitter jag här och har så sjukt tråkigt. Och jag hatar vädret.. :@
Finns tusen olika saker som jag egentligen kunde göra, men jag har ingen lust alls. Jag bara sitter här och det är väldigt trist. Jag vill göra något, något kul.. Men det finns liksom inte så mycket att göra. Jag är helt ensam hemma också, så det gör ju inte saken bättre :/
Nej, nu ska jag inte klaga mer.. Jag får väl slänga mig i soffan och kolla på någon bra film eller nåt :)

Dagens låt: Leona Lewis - Better In Time


träning

    Inlägget skrivet: 2008-03-17 kl: 12:34:46
Idag vaknade jag vid halv elva, gick upp och åt frukost och sen har jag bara chillat framför TV:n en stund. Men nu ska jag vara lite aktiv, ska snart ge mig iväg till Friskbyggarna för att träna lite med Maria. Vi har bestämt oss för att träna mycket nu under lovet, så vi ska försöka träna nästan varje dag iallafall :) Själv har jag planer på att köra ett ganska hårt pass idag, med en del löpning. Det blir nog bra :)
Annars, så är det ju väldigt skumt väder idag. Blåser som tusan och helt plötsligt kommer det något snöliknande ner från himlen och nu är det liksom lite sol ute. Jag blir helt förvirrad.. Tacka vet jag sommar! Och jag vill bara att det ska bli sommar NU! Jag pallar inte sånt här konstigt väder.

Nu måste jag dra på mig träningskläderna och sen ska vi hämta Maria. Laaater!

image71

nytt

    Inlägget skrivet: 2008-03-16 kl: 16:26:37
Nu har jag precis ändrat om lite på min blogg igen.. Nu blev det väldigt rosa, har inte riktigt vant mig vid det än. Får väl se hur länge jag låter det vara såhär, haha. Men jag är iallafall nöjd med ändringarna just nu, hoppas ni också är det. Ni får gärna kommentera och säga vad ni tycker :)

söndag

    Inlägget skrivet: 2008-03-16 kl: 14:27:26
Igår blev det en lagom trevlig kväll :) Bina dök inte upp, så istället blev det jag, Maria och Tim som umgicks. Det blev pizza, glass och Melodifestivalen. Och jag tyckte verkligen att rätt låt vann! :) Annars så hade jag trevligt med Maria och Tim hela kvällen och vi ett-tiden så körde Tim mig hem och jag somnade direkt. Tack för en trevlig kväll med er :) <3
Idag vaknade jag inte förrän tio i ett, eller ja.. Daniella väckte mig helt enkelt. Och när jag vaknade så var det strålande sol ute och jag blev genast glad. Jag gick ner för att äta frukost och jag tänkte gå en promenad efter frukosten. Men när jag hade käkat och så, var solen bort igen! :O Jag som verkligen hade tänkt ge mig ut på en lång promenad i solen. Men tjii fick jag, och istället sitter jag bara här vid datan i min pyjamas och har inga större planer för dagen. Någon som har några förslag på vad man kan göra en tråkig söndag som denna? :)

image70

Charlotte Perrelli - Hero!

bakfull

    Inlägget skrivet: 2008-03-15 kl: 17:11:03
Igår blev det inga uppdateringar här i bloggen, jag hade varken tid eller ork..
Igår var vi iallafall som sagt lediga och jag ägnade några timmar av dagen åt att kolla på OC, trevligt! Jag städade även undan det mesta på mitt rum och nu ser det faktiskt väldigt snyggt ut igen, haha!
Sen på kvällen igår så var det 18års-fest för Joanna :) Vi drog dit vid nio-tiden och jag hade en trevlig kväll. Jag var hemma igen vid två och imorse när jag vaknade så mådde jag allt utom bra. Men liksom alla andra gånger så har jag bara mig själv att skylla.. Men jag steg iallfall upp vid kvart i åtta och stack och jobbade vid nio. Jag jobbade fyra timmar, men det kändes ungefär som tio :/ Jag mådde inte alls bra och det var så jäkla drygt. Efter jobb så har jag inte gjort allt för mycket, mest tagit det lugnt. Dammsugade precis ovanvåning, så nu har jag iallafall varit lite duktig idag (A)
Nu ska jag bege mig till duschen och sen bär det av hem till Maria där det blir umgänge och mys med henne och Bina <3 Vi ska äta gott och se Melodifestivalen, det blir trevligt! Det var längesen det bara var vi tre som umgicks, så jag ser framemot kvällen :) Det är himla skönt att bara ta det lugnt ikväll också, med tanke på gårdagens bravader.

Måste rusa nu! Ha en trevlig lördag :)

Dagens låt: Anouk - Nobody's Wife

you took my heart

    Inlägget skrivet: 2008-03-13 kl: 23:07:41
image68


Dagens låt: Five for Fighting-The Riddle

/ Cassandra.

bläää

    Inlägget skrivet: 2008-03-13 kl: 16:20:00
Fan vad jag hatar detta vädret!
Jag gillar verkligen inte alls när det regnar och blåser, men vem gör det egentligen!?
Skola idag var soft, jag redovisade på tyskan och det gick ändå hyfsat bra. Jag förväntar mig inte mycket mer än G så jag blir nöjd om jag får det iallafall :) Sen blev det mer redovisningar på historian och sen slutade vi. Och nu har vi påsklov :D Gud vad jag älskar livet när jag tänker på att vi har en veckas lov framför oss. Och det ska bli skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Hade dock inte bangat för att åka iväg på skidsemester en tredje gång, men jag får nog nöja mig med de två tidigare veckorna som var härliga.
Nu snart väntar iallafall jobb på tennisen och sen ska jag nog till gymmet och träna. Jag får förmodligen träna själv idag, eftersom ingen kan följa med men det får går bra ändå!
Imorgon ska jag nog bara ta det lugnt på dagen och sen på kvällen blir det 18års-fest för Joanna, det ska bli trevligt!

Måste rusa nu! Laaaaater fuckers.

torsdag

    Inlägget skrivet: 2008-03-13 kl: 10:52:39
Idag orkade jag inte alls gå upp tidigt för att ha I-val så jag skippade det helt. Men trots allt så steg jag upp tidigare än nödvändigt, jag steg upp vid halv tio-tiden för att träna på min tyska redovisning som jag ska redovisa idag. Har käkat frukost nu och övat en stund på redovisningen, måste dock öva lite till och sen ska jag hoppa in i duschen och bege mig till skolan.
Börjar inte förrän tjugo i ett idag och slutar tio i tre. Och imorgon så är vi helt lediga, så mitt påsklov börjar redan idag! :D Jag bara älskar den här veckan, haha! Det är iallafall rikitgt skönt med en veckas lov och jag hoppas på en del trevligheter under veckan.

Nu måste jag fortsätta med min jäkla redovisning.
Over and out!

Lite bilder från modeshowen..

    Inlägget skrivet: 2008-03-12 kl: 23:59:32
     

Fler bilder finns på Bilddagboken,  http://casssie.bilddagboken.se/ :)

Fashion2Spin

    Inlägget skrivet: 2008-03-12 kl: 23:55:05
Äntligen!
Idag var det äntligen dags för vår omtalade modevisning i Parken :)
Vi började redan tidigt på förmiddagen, vid tio-tiden och kom hem nu ikväll vid tio-tiden. Snacka om att ha varit borta hela dagen. Men därimellan har vi iallafall hunnit med en del..
Det började med att vi fixade allt i lokalen och så, sen kom modellerna och de andra och långt om länge så började showen :) Och det blev verkligen skitbra, även om jag var väldigt skeptisk när genrepet slutade i kaos. Men allting slutade bra och det blev verkligen en riktigt trevlig show :D Så tack alla som har hjälpt till på alla sätt och vis och gjort detta möjligt. TACK!

Nu är klockan snart tolv och jag borde verkligen komma i säng.. Imorgon börjar jag inte förrän tjugo i ett, om man bortser ifrån I-valet som jag förmodligen hade tänkt skippa imorgon också. Jag får se hur jag känner när jag vaknar :)
Men nu ska jag gå ner och borsta tänderna och sen ska jag slänga mig i sängen.
Sleep well!

Dagens låt: Body Rockers - I Like The Way You Move

förberedelse

    Inlägget skrivet: 2008-03-11 kl: 22:01:40
Lite bilder från skolan idag när vi förberedde inför imorgon..

image59

image60

image61

image63

(sista bilden var mest för att visa hur tråkigt det såg ut när jag gick hem, haha)

11 mars 2008

    Inlägget skrivet: 2008-03-11 kl: 21:42:20
Jag upptäckte igår att inte hela mitt inlägg blev publicerat, sen orkade jag inte skriva om det. Så det är därför det blev ett kort inlägg igår..

Idag har jag iallafall fått gjort mycket. Vi har nästan jobbat hela dagen i skolan med vår modevisning. Och imorgon gäller det verkligen, ska bli skönt att äntligen få det gjort :D Parken, kl 19.00 Be there!
Efter skolan så har jag iallafall ägnat större av tiden till att göra klart mitt tyskarbete (som jag borde ha gjort för länge sen..) Men nu är jag iallafall finally klar, nu ska jag bara träna på det lite och så. Och sen är det redovisning på torsdag, snacka om att vara ute i god tid.. haha! Jag blir så sur på mig själv när jag inte kan ta tag i saker direkt och bara få dom gjort, hur svårt kan det vara liksom!?

Nu måste jag snart bege mig till Maria för att hämta lite fler kläder som vi ska ha imorgon. Och sen blir det nog läggdags för min del, om jag nu lyckas komma i säng i tid för en gång skull :)
See ya later!

10 mars 2008

    Inlägget skrivet: 2008-03-10 kl: 21:20:30
Nyss hemkommen från träningen nu, dansträning stod på schemat idag, trevligt. Annars har dagen flytit på.. Har varit nere i stan ett par timmar för att fixa med kläderna till modevisningen som är på onsdag, det börjar bli bråttom nu :) Men det ska vi nog fixa!

pissed off

    Inlägget skrivet: 2008-03-10 kl: 09:40:18
428068-58






Idag känner jag mig verkligen som den här killen..
Jag vill bara gå och lägga mig och vakna imorgon istället.

ooorh

    Inlägget skrivet: 2008-03-10 kl: 09:36:54
Idag är jag så sjukligt trött, jag vill bara gå hem och sova igen. Jag kunde verkligen inte sova igår kväll, och jag somnade typ inte förrän halv två och klockan ringde kvart över sex imorse. Skjut mig!!
Nu sitter jag i skolan och är lagom okoncentrerad, medan Per babblar om något helt ointressant i bakgrunden. Jag orkar verkligen inte den här dagen. Till råga på allt så ska vi även ha nationellt prov i engelska idag, den muntliga delen. Måste även fixa med det sista till modevisningen och annat, ska till stan för att prova ut kläder till modellerna och så. Sen ikväll blir det nog dansträning för min del, om jag hinner det. Måste göra min tyska också, så tyvärr blir nog träningen lidande också. Nej, jag SKA faktiskt träna idag.
Nu inser Per att jag sitter här och skriver så måste sluta nu. Bloody Monday!

LAAAAATER!

9 mars 2008

    Inlägget skrivet: 2008-03-09 kl: 15:31:13
Helgen har varit väldigt lugn, det har mest blivit chill, film och så :) Det är himla skönt att bara ta det lugnt ibland.
Idag vaknade jag vid elva-tiden, gick ner och åt frukost och sen frågade mamma om jag ville följa med till Vellingeblomman. Så vid halv ett-tiden begav sig hela familjen till Vellingeblomman, där det var påskby. Köpte med oss hem några påskgrejor och lite sånt. Det blev även fika på Farmor Ida´s cafe och det blev cheesecake för min del, mums!
Nu kom vi hem för en stund sen och snart måste jag gå och duscha för sen ska jag hem till Monique där det är förlovningsmiddag för henne och Alex. Det blir säkert trevligt! Nu måste jag bara fundera på vad jag ska ha på mig, men det löser sig (oftast).

Lite senare måste jag även ta tag i mitt pluggandet, jag har sagt till mig själv hela helgen men det har verkligen inte blivit mycket gjort :/
Så efter förlovningsmiddagen hos Monique och Alex så får jag nog ägna hela kvällen åt att plugga.

Nu ska jag kolla på lite kläder och sen hoppa in i duschen. Later!

(jag älskar den)
Dagens låt: Imogen Heap - Speeding Cars

update

    Inlägget skrivet: 2008-03-08 kl: 18:43:24

Jag skrev för ett antal timmar sen att jag skulle städa mitt rum, men jag har fortfarande inte börjat. Vad fan är det för fel på mig!? Jag har verkligen inte gjort något annat vettigt iheller, bara suttit här och ugglat.
Jag har iallafall varit där nere och käkat med la familia <3 Det blev god och nyttig viktväktare-mat idag, mums!
Nu ska jag på allvar ta tag i städningen, sen hoppa in i duschen och sen får jag se vad som händer. Chill eller fest? Det återstår att se :)

Imogen Heap . .


lördag

    Inlägget skrivet: 2008-03-08 kl: 16:20:09
Klockan är nu lite efter fyra och dagen har bara sprungit förbi..
Steg upp kvart i åtta för att köra och jobba kl nio. Jobbade till ett och sen skyndade jag mig hem och åt lite och så, sen fick jag bege mig vidare ner till Valen för att försöka sälja lite biljetter till vår modeshow. Jag och Maria stod där ett tag men det gick inte så värst bra, trelleborgare är fan seeeega!
Vi pallade inte stå där så länge, så vi gick och fixade ett kort och lite så till Monkan istället :) Sen promenerade jag hem och gick inom och solade på vägen också, det var ett tag sen jag gjorde det sist så det behövdes verkligen.
Nu har jag väldigt stor lust att lägga mig och sova en stund, men jag har en hel del annat att göra. Måste verkligen städa mitt rum och göra det fint, sen skulle jag även behöva göra lite på min tyskuppgift om Hamburg som ska redovisas på torsdag :/ Jag hatar tyska, och jag fattar inte ett skit!
Men jag ska iallafall börja med att städa, sen får jag se hur det blir med resten.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än, det blir kanske fest hos Jens eller så blir det chill idag igen :)
TAKE CARE!

Dagens låt: Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad

congrats

    Inlägget skrivet: 2008-03-07 kl: 14:58:43
Idag är det även Joannas födelsedag, hon blir myndig idag ;) Så jag kan även passa på att hälsa ett stort grattis till henne och nästa fredag är det röjar-fest som gäller, mahaha!

Så ett stort grattis till dig Joanna, hoppas du får en trevlig kväll!


Jag bjuder på denna bilden på mig och Joanna i Österrike ;) haha.'

image57

7 mars 2008

    Inlägget skrivet: 2008-03-07 kl: 14:48:35
Idag hade vi inga vanliga lektioner iheller, utan vi har typ jobbat med vårt företag och modeshow nästan hela dagen. Vi har typ suttit från kl åtta till ett, men vi har iallafall fått gjort en hel del. Så nu är vi på gång och det kommer säkert bli skitbra ;D
Nu har jag precis ätit lite och snart ska jag iväg och träna på gymmet med Maria, och efter det ska jag jobba direkt :) Ska jobba till halv sju och sen hem och duscha och så, ikväll får jag se vad som händer :)
Har fått lite förfrågningar om kvällen, men får se hur det blir med det. Annars blir det nog bara chill, ska ju jobba kl nio imorgon bitti också.

Nu måste jag byta om och sen ska vi hämta Maria.
Have a nice friday!

torsdag

    Inlägget skrivet: 2008-03-06 kl: 22:48:45
Även om bloggen inte vill som jag vill idag så kände jag att jag var tvungen att uppdatera lite om dagen..
Vi hade iallafall globaliseringsdag i skolan även idag, föreläsningar och sen var vi på Grand och såg en film som var väääldigt långtråkigt. Jag missade första halvtimmen för att jag sov, så rolig var den. Men nu är iallafall båda globaliserinsdagarna över och dom har väl varit ganska lärorika, men naturligtvis väldigt tråkiga och till viss del onödiga. Men, vi har iallafall inte haft några vanliga lektioner under dessa dagarna och det är skönt!
Idag var jag inte hemma förrän vid kvart i fyra-tiden så då blev det lite mat och sen vidare till jobb vid kvart i fem-tiden. Jobbade till sju idag och sen tränade jag på gymmet med Maria. Det var skönt att röra på sig idag, även om det mest blev lite pratstunder idag ;) haha, men vi hade som sagt en hel del att prata om.
Nu har jag verkligen bestämt mig för att jag måste börja träna allvar, det är ju trots allt sommar och beachen som gäller om några månader, haha. Så nu måste jag ligga i hårdträning, det låter väldigt bra.. Nu ska jag bara ta mig i kragen också, men det ska nog gå bra :)

Imorgon är det fredag och det är himla skönt! Själv har jag inga jättestora planer för helgen, det blir nog en ganska lugn helg. Ska jobba på lördag och sen på söndag blir det förlovningsmiddag hos Monkan :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det läggdags!

Dagens låt: A1- Caught In The Middle 

problem

    Inlägget skrivet: 2008-03-06 kl: 22:04:34
Är det bara jag som har stora problem med bloggen? Även ikväll har jag gjort ett tappert försök att försöka ändra min blogg, men när jag väl har ändrat allt med kodmallar och dylikt så står där bara att "Servern kan inte visas" !? :O:O Jag får damp på sånt, jag ger verkligen upp! Suuuuug!

ny design ?

    Inlägget skrivet: 2008-03-05 kl: 23:06:53
Jag har suttit här nu ett tag och försökt ändra min blogg lite. Jag kände att jag vill ha en ny design, men det gick inte särskilt bra. Bloggen ville inte som jag ville idag, och nu ser den bara hemsk ut. Men just nu orkar jag inte hålla på med det mer, så den får helt enkelt se ut såhär tills imorgon eller nåt.. haha, inte världens snyggaste precis. Men jag har nog inte det rätta tålamodet till att sitta och fixa och trixa med massa kodmallar och annat :/
Så jag tar tacksamt emot hjälp med bloggdesignen, någon? :)

Nu ger jag upp iallafall. Det är läggdags!
Sweet dreams

5 mars 2008

    Inlägget skrivet: 2008-03-05 kl: 21:47:45
Idag hade vi globaliseringsdag i skolan och ska ha det även imorgon. Det är skönt att slippa alla vanliga lektioner, och idag har vi mest lyssnat på en massa föreläsningar och workshops. Kanske inte det roligaste, men bättre än lektioner iallafall :) Och imorgon blir det även ett biobesök med skolan, det kan nog bli trevligt!
Efter skolan gick jag iallafall hem och sen la jag mig på soffan för att chilla lite i en kvart eller sådär, men det slutade med att jag sov en timme och vaknade när mammie kom hem ;) haha, snacka om trött. Sen blev det iallafall middag och nu ikväll har jag tränat tennis. Fick skjuts av Johan till träningen, för han envisades med att köra mig eftersom han har fått körkort idag, så ett stort grattis till honom :)
Kom hem från träningen för en stund sen och nu sitter jag och knaprar på en morot. Vi hade inga bananas hemma idag, så det fick bli en morot. Men det är ju gott det med, haha!
Nu blir det TV-tittande och sen måste jag försöka komma i säng i tid idag, för imorgon väntar ju en helt ny dag!

Dagens låt: Chris Cornell - You Know My Name

Dagens inköp!

    Inlägget skrivet: 2008-03-04 kl: 22:21:01
image55

image56

Randig skjorta från MQ, 365 Sunshine!
Glansiga skor från Nilsons!

malmö + promenad

    Inlägget skrivet: 2008-03-04 kl: 22:16:10
Det blev en heldag med Bina i Malmö idag och det var väldigt trevligt! Jag kände verkligen för att shoppa, men tyvärr hittade jag inte så mycket. Det blev iallafall en skjorta och ett par högklackade skor.
När jag kom hem från Malmö så blev det middag med familjen. Och sen var det tänkt att jag och syster skulle köra iväg och träna men det blev inte så. Istället blev det en timmes "powerwalk" med syster och Johan :) Det snöade en hel del och vi gjorde snöänglar och byggde snögubbar, haha!
Nu ska jag fördriva en stund här vid datan och sen läggdags. Imorgon ska vi ha globaliseringsdag i skolan.
Take Care!

image53

total lycka

    Inlägget skrivet: 2008-03-04 kl: 09:57:58
image52

Idag är det studiedag!
wiiiho, jag har nyss vaknat och jag tittade ut genom fönstret och det är soool :) det känns redan att min dag kommer att bli mycket bättre än vad de senaste dagarna har varit. Och det blir ju inte sämre av att jag loggar in på msn och får verkligen ett oväntat (men mycket trevligt) meddelande..
Jag har bara varit vaken i dryga tio minuter men min dag är redan helt great! Kan det bli bättre!? haha.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen käka frukost, för sen bär det av till Malmö med Binis :) <3

Ha en underbar tisdag!
LAAATER

3 mars 2008

    Inlägget skrivet: 2008-03-03 kl: 14:47:33

image49

Måndag idag och det är alltid segt! Jag har iallafall överlevt skoldagen och det är ett plus!

Snart ska jag nog hänga med mamma och handla på Willys och sen ska jag jobba kl fem. Ska jobba extra två timmar idag och sen ikväll blir det dansträning. Om jag känner mig riktigt aktiv idag så blir det nog en kvällspromenad efter träningen också, men får se hur det blir med det.

Imorgon har vi iallafall studiedag, men jag måste ändå stiga upp tidigt för att bege mig till skolan och möta övriga gruppen så att vi kan fixa med vårt företag. Med andra ord så ska vi fixa en hel del med vår modevisning som är nästa vecka och det råder mer eller mindre panik inom gruppen!
Men sen vid elva-tiden så drar jag iallafall till Malmö med Bina och jag känner verkligen för att shoppa, wiiie!
Men nu ska jag gå ner och ta något att äta. See ya!

Dagens låt: Nickelback - Rockstar


boring

    Inlägget skrivet: 2008-03-02 kl: 14:21:22
Vad gör man när man har så sjuuuukt tråkigt? Jag bara sitter här liksom och har tråkigt! Mamma tjatar på mig att jag ska övningsköra lite, men jag tycker inte att det är särskilt kul så jag vet inte riktigt om jag pallar det.
Jag vill gå en runda, men får inte tummarna loss. Jag borde även göra lite tyska, ska göra ett arbete som ska vara inlämnat om ett tag men lika bra att ha det gjort. Men det är inte heller så kul, så det lockar inte allt för mycket. Just nu är en resa till USA det ända som lockar, för jag vill verkligen till USA i sommar! Det är fan min högsta dröm just nu, det är dit jag vill nå.. wish me luck, haha!
För övrigt så mår jag inte alls bra idag, varken fysiskt eller psykiskt. Har inte ätit särskilt mycket idag, åt en halv macka imorse och drack päronsaft. Nu känner jag att jag är hungrig, men samtidigt är jag illamående och då vill jag inte äta :/ faaaaan, jag vet inte vart jag vill ta vägen. Jag är trött på det mesta, vet inte om det är något allvarligt problem eller bara lite söndagsångest.. För söndagsångest må vara det värsta som finns, och ändå utsätter man sig själv för det varje helg! Det är inte alls logiskt. Nej, nu ska jag inte tråka ut er med mina filosofier. Jag får väl gå ner och försöka äta något och sen ska jag bada eller bara ta en skön dusch!

LAAAAAATER

2 mars 2008

    Inlägget skrivet: 2008-03-02 kl: 12:03:03
Hej dagen-efter!
Igår blev det lite fest här hemma och det kom en massa trevliga människor :) Jag själv hade en trevlig kväll och jag hoppas att alla andra också hade det! Först dök tjejerna upp och därefter blev antalet personer bara fler och fler. Det blev en lång kväll och de sista kottarna drog sig hem vid kvart över fyra tiden. Det var hur kul som helst att träffa en del människor som man inte har sett på länge, för vem kunde tro att min sommarkärlek skulle sitta i mitt vardagsrum vid den här årstiden!? Det var dock en blandning av olika känslor som uppstod. Nog pratat om det.., 
När det sista folket begav sig hemåt så började jag städa lite. Sen var det bara till att bege sig till sängen lagom vid femtiden när tidningsbudet kom med tidningen. Idag mår jag inte så bra, är trött och har huvudvärk! Jag fick gå upp tidigt idag också för att äta frukost med sällskapet som senare skulle vidare till träning.
Nu måste jag fortsätta att städa undan lite så att mamma blir glad. Resten av dagen händer det nog inte allt för mycket. Ska nog gå en runda sen så att man kan rensa tankarna lite och även bli av med bakfyllan.
tack alla som var här igår <3

Dagens låt: Wyclef Jean feat. Akon, Lil Wayne and Niia - Sweetest Girl

1 mars 2008

    Inlägget skrivet: 2008-03-01 kl: 16:14:51
Första mars idag och det är helt sjukt vad tiden går fort.
Idag har jag iallafall varit och jobbat, det gick bra! Det känns alltid lite lättare att stiga upp kl åtta på morgonen när man bara har varit hemma och chillat igår kväll :) Så tiden gick iallafall snabbt, och jag var hemma igen vid halv två-tiden.
Sen slängde jag mig i soffan en stund och kollade på lite allt möjligt. Och nu insåg jag att klockan har blivit mycket och jag har en massa saker som ska göras. Måste städa mitt rum, och det är inte lite stökigt. Så det lär väl ta sin tid och sen måste jag hoppa in i duschen och göra mig klar för sen ikväll så kommer det lite folk hit och så. Blir mest chillkrök men det blir förhoppningsvis trevligt! :)
Så nu måste jag rusa vidare igen, hinner kanske uppdatera lite senare.
Men annars så får ni ha en supertrevlig lördag!

image48