bubblor

    Inlägget skrivet: 2008-01-31 kl: 23:29:24
Nu har jag nästan precis (eller ja, för en stund sen) badat i vårt bubbelbad med lite tända ljus och så, myyyys!
Det är så himla trist när det är sånt väder ute, så det var riktigt skönt att krypa ner i ett varmt bad med bubblor. 
Det var precis vad jag behövde idag :)

Nu tog jag en snabb dusch precis, och måste öva in mitt svensk-tal som ska redovisas imorgon. Och vi får bara ha stödord till hjälp, så det får väl bli som det blir. Haha.

Imorgon har vi sovmorgon så jag ska sitta här en stund till och trötta ut mig själv, och sen blir det bed-time för min del :)

Sov Gott!

image17

storm!

    Inlägget skrivet: 2008-01-31 kl: 23:10:49

Började skolan med I-val idag och det var ganska intressant. Vi lyssnade på en föreläsning även idag och det handlade om spelmissbruk (och alkoholmissbruk) och det var himla intressant att lyssna på, faktiskt :) Sen blev det en onödig lektion med Per, han är totalt blåst! Efter lunch skulle vi ha test på tyskan, som jag nämnde i tidigare inlägg.. Men när vi kommer till lektionen visar det sig att Monica har gjort värsta stora provet :O
Och alla blir en aning chokade, även jag.. Hade inte förväntat mig ett sånt stort prov, och jag måste få G på det.

Efter skolan stack jag iallafall hem och åt lite och sen iväg till tennisen för att jobba. Efter det så stack jag till gymmet och mötte upp Maria och syster där, det är alltid skönt att träna lite :) Måste ju fixa figuren till sommaren! haha.

För övrigt så har det varit väldans stormigt idag, och det gillar vi inte alls! Ge mig sommar..
/ Cassandra.

Dagens låt: Hinder - Lips Of An Angel


later

    Inlägget skrivet: 2008-01-30 kl: 22:38:09
Träningen idag gick ganska bra och det är trevligt! Kom hem vid kvart över nio, och sen dess har jag ätit lite kex och pluggat på tyska glosor, som vi ska ha test på imorgon.

Nu är det snart läggdags för min del, det kommer ju en dag imorgon också :)

Dagens låt: Ville Valo & Natalia Avelon - Summer Wine



Jag hade bara en tvångstanke och jag bara kände för att lägga upp en bild på vår guldfisk som heter Majsan och hon är söt ;)

30 januari 2007

    Inlägget skrivet: 2008-01-30 kl: 18:13:52
Idag känns det som det har varit en onödig dag. Stack till skolan idag som vanligt kl åtta, hade I-val. Super chill lektion, för vi satt bara och lyssnade på en föreläsning om matmissbruk. Det slutade typ kvart över tio. Och sen var både matten och företagsekonomin inställd, så då hade vi håltimme i typ FEM timmar :O så jäkla dryyygt! Jag stack iallafall hem och kollade lite tv och pluggade det sista inför matteprov. Och sen stack jag tillbaka till skolan vid kvart i tre för att skriva matteprovet, och jag är glad om jag får ett G på det. Jag gillar inte matte B!

Sen efter provet så stack jag iallafall direkt till dansträning, sen hem och åt och nu ska jag snart iväg och träna tennis :)

Ikväll måste jag plugga tyska, ska ha test på 50 vanliga verb imorgon. Jävla Monica! Jag är så sjukt trött på skolan just nu, den tar fan kål på mig.. Precis när man har pluggat och har klarat av en del så väntar bara något nytt att plugga på :/ Den senaste tiden har fan mitt liv nästan bara bestått av att plugga och det är inte kul alls! Trögfattade lärare.

Till helgen blir det iallafall trevligheter att se framemot, ska förmodligen fira Monique på fredag. Hon har ju fyllt 20 år :) Och sen på lördag blir det 18års-partaj för Nicole och Isabelle, och det kommer säkert att bli himla trevligt!

Nu måste jag rusa om jag ska hinna i tid till träning. Later!

nytt

    Inlägget skrivet: 2008-01-29 kl: 15:35:27
Nu har jag snyggat till min blogg lite.. Jag tycker själv att det blev ganska fint (finare än innan iallafall). Och jag tyckte bara att Nicke Nyfiken var så himla söt så han fick också vara med ;)

Annars idag är det studiedag, och jag har faktiskt ägnat hela förmiddagen åt just studier. Vaknade vid tio-tiden, sen blev det frukost och efter det så har jag faktiskt både pluggat svenska och tyska, är klart med allt som ska göras där. Så nu återstår matten, måste plugga det sista innan provet imorgon :/

Sen hade jag tänkt ta mig ut till Friskbyggarna för att träna lite, får träna själv idag eftersom varken Maria eller Daniella kan idag. Men det får går bra det också..

Så nu ska jag ta en titt på matten och sen blir det träning :)

/ C.

after midnight..

    Inlägget skrivet: 2008-01-29 kl: 00:33:02
Dansen idag gick bra, det börjar kännas lite bättre nu och man hänger ju med lite bättre också :) Efter dansen blev det iallafall ännu mer plugg och nu är jag typ klar med talet som ska redovisas på svenskan på fredag. Ska bara fixa det sista imorgon och öva in det.

Annars imorgon har vi studiedag, wiiiihoo! Det är riktigt skönt, men dock måste jag ändå ägna mig åt studier imorgon så det blir trots allt inte så värst mycket ledigt. Har en hel del som måste göras och jag får ångest bara av att tänka på det. Men det ska ju göras ändå, vare sig man vill eller ej. That's life!

Nu sitter jag är och funderar på om jag ska ändra designen på min blogg lite.. Vet inte riktigt om jag orkar det just nu, för det lär ju ta lite tid. Och för jag är inte så särskilt bra på det här med koder, stilmallar och massa annat.
Borde egentligen sova nu, så att jag kan komma upp i tid imorgon och fortsätta plugga. Men sen är det ju trevligt att ha en fin blogg också, haha..

Jag får fundera på saken och om inte annat så då blir det bed-time!*

Dagens låt: R.E.M. - Everybody Hurts

28 januari 2008

    Inlägget skrivet: 2008-01-28 kl: 18:37:32
Idag har jag pluggat större delen av eftermiddagen, (sov en liten stund också bara) haha. Det har iallafall blivit matte för hela slanten och det är inte alls kul, ska ha prov i matte B på onsdag och jag kan bara hoppas på det bästa :)

Nu behövde jag en välförtjänt paus och sen måste jag börja plugga svenska också. Ska försöka hinna vara klar med talet på svenskan innan träningen ikväll. För ikväll blir det dansträning, och det är kul.

Nu måste jag kila igen, så det får bli ett kort inlägg! Laaaater biatches!

image15

"i'm a coyote"

    Inlägget skrivet: 2008-01-27 kl: 22:27:16
Dagen har rusat förbi utan att jag egentligen har fått gjort något vettigt :/ Jag hade verkligen gett mig tusan på att jag skulle plugga lite den här helgen, men det har resulterat i att jag inte ens har rört böckerna. Och jag blir så jäkla sur på mig själv för det. Jag har en massa saker som jag borde ha fått gjort idag. Så nu blir det till att göra det i veckan istället, och jag blir så sur på mig själv för det :/

Blev iallafall väckt av mamma vid elva-tiden idag och sen körde jag, mamma och pappa iväg till stavstensudde för att kolla på lite visningshus, mest för att vi är lite nyfikna ;) haha. 
Och sen vid halv fyra så kom Maria och hennes familj hit för att prata lite om resan till sommaren. Det blir förmodligen tre veckor i Kalifornien, wiiihoo :) jag längtar redan!

Efter det så umgicks jag med Robin, som åker till lumpen imorgon :) Det blev en trevlig snackestund med honom. Lycka till i lumpen!

Ikväll har det bara blivit tv-tittande, först Miami Ink och sen Coyote Ugly på femman. Den filmen funkar alltid, har sett den många gånger men det är lika bra varje gång. Jag får en sån härlig feel good-känsla av den filmen. Tummen upp för den.

Jag hade tänkt komma i säng tidigt idag, för imorgon är det måndag och det väntar en helt ny vecka..
Börjar med tyska kl åtta imorgon, suuuug :S

Så nu ska jag tillbringa en kort stund här vid datan och sen är det läggdags.
Sleep well!


Jag saknar Kroatien :)
Hade en supertrevlig vecka där i somras, med massa roligt folk. Bland annat Robin :)

tears of the sun .

    Inlägget skrivet: 2008-01-27 kl: 01:27:53
Ikväll blev det bara chill och det var skönt :) Med tanke på att jag var sjukt trött när jag steg upp i morse, så var det skönt att bara ta det lugnt ikväll. Det har blivit lite filmtittande och bara mys i mjukis!

Nu har jag precis lagt ut lite bilder på Bilddagboken från Davids fest, så det är bara till att kika in där :)
Jag borde egentligen sova nu, men jag känner inte för det precis, haha. Men jag blir ju ändå inte precis klokare av att sitta här, så jag får väl attackera sängen snart ändå.

Imorgon (idag) ska det hinnas med en hel del saker, så då är det väl lika bra att komma upp i tid. Så nu ska jag ta mig i kragen och förflytta mig till sängen. Godnatt!

26 januari 2008

    Inlägget skrivet: 2008-01-26 kl: 18:17:07
God kväll! Idag är det hemskt väder ute och jag gillar inte det alls, tacka vet jag soooommar :)
Idag har jag jobbat som vanligt, kl nio till ett. Och sen stack jag hem och sov och snackade med Maria för att sammanfatta gårdagen ;)

För igår blev det som sagt födelsedagsfest hos David, och det var himla trevligt. Tack David och alla andra som var där! :)
Det blev en galen kväll, som jag inte tänker gå närmare in på, haha. Jag hade iallafall trevligt, jag mådde toppen (?) haha, och jag var lagom hemma vid fyra-tiden i natt.

Så inatt blev det en sömn på ca 4 timmar, för idag var jag tvungen att stiga upp kvart i åtta för att jobba. Och det var inte kul alls. Jag mådde inte särskilt bra och jag var nog fortfarande full när jag vaknade :/ haha. Jag har sagt till mig själv flera gånger att jag ska inte dricka så mycket på fredagar, men det blir ändå samma visa varje gång. Jag mår skit och är bakfull, men måste ändå jobba. Men, jag har ju bara mig själv att skylla.. Och så länge jag har trevligt, så gör det faktiskt inte så mycket :) ihih.

Nu blir det snart mat och sen måste jag hoppa in i duschen. Och sen får jag se vad som händer. Jag är lite sugen på fest idag också, men det skulle vara trevligt att bara chilla med mjukis och film också. Så vi får se vad som händer. Men nu blir det mat. Seee ya!

image13 
Jag, David och Oscar på skolavslutningen i nian :) Jag saknar <3

paaaarty :)

    Inlägget skrivet: 2008-01-25 kl: 17:36:13
Idag var det ännu en lugn dag i skolan, hade bara engelska och svenska. Så det var en kort och ganska onödig dag i skolan.

Efter skolan blev det iallafall en runda till stan med Maria, Bina och Kerry för att köpa present till David. Och ikväll blir det 18års-fest hos honom. Det ska bli riktigt trevligt och jag hoppas på en bra kväll :)

Nu ska jag snart äta och sen måste jag börja göra mig iordning om jag ska hinna bli klar i tid. Jag har iallafall redan bestämt mig vad jag ska ha på mig, och det är himla skönt. Dock är det inte lika skönt imorgon när jag måste gå upp för att jobba på bakfyllan.. Men jag är väl ganska van vid det och det är väl såna smällar man får ta helt enkelt.

Nu måste jag sätta igång och göra allt jag ska hinna med innan det blir paaaartaj ikväll ;)

Ha en festlig fredag! Vi ses i dimman.

 
Jag och Kerry på fest för länge sen :)

Breakaway ,

    Inlägget skrivet: 2008-01-24 kl: 22:56:14
Nyss hemkommen från farmor och farfar eller ja, iallafall för en stund sen. Det var kalas där i kväll för farfar som fyller år idag :)

Innan idag blev det en mysig fika med mamma på Espresso House. Kom hem från skolan och mamma frågade om jag var fikasugen och javisst ;) Så det blev faktiskt en ganska nyttig fika idag. Sedan blev det en snabb runda i stan och jag köpte en svart skinnjacka på H&M, som jag har kollat på innan. Och jag är väl ganska nöjd med det inköpet, kan ju annars byta den i värsta fall. Haha.

Efter det fick vi iallafall skynda oss hem för att jag skulle iväg och jobba i två timmar. Och direkt efter jobb for vi hem till farmor och farfar där det blev god mat och självklart det vanligaste samtalsämnet när släkten träffas; BILAR ! haha. Jag kan ju säga att jag börjar bli lite trött på det. Men släkten är trevlig ändå :)

Nog snackat,.. nu ska jag fixa lite saker och sen läggdags. Och imorgon har vi sovmorgon, sköööönt :)
Godnatt allesammans!

image9  Mammie fikar :) <3

24 januari 2008

    Inlägget skrivet: 2008-01-24 kl: 12:21:23
Sitter i skolan nu och väntar på att tyskan ska börja. Ska snart bege mig till Bastionen och sen efter tyskan så slutar vi eftersom vi inte ska ha någon historia idag :)

Sen är det jobb som gäller mellan fem-sju, och sen ska vi hem till farmor och farfar på kalas för att fira farfar som fyller år!

Nu måste jag kila till tyskan. Laaaater!

where did we go wrong ?

    Inlägget skrivet: 2008-01-23 kl: 22:00:38

-

Jag tänker ofta på hur det skulle ha blivit om man hade gjort vissa saker annorlunda. Just nu tänker jag väldigt mycket på en sak som jag önskar att jag gjorde annorlunda.. Tänk hur det hade blivit då? Hade det blivit bättre eller sämre? Det finns mycket saker som man kan ångra här i livet, men just nu så är det en speciell sak som dyker upp i mitt huvud och då tänker jag bara på hur det hade blivit om jag hade gjort det annorlunda. Jag kan nästan tänka tillbaka och bara önskar att jag var i den situationen igen. Jag skulle vilja vrida tillbaka klockan ibland, och bara liksom få ändra på vissa saker. Men det är ju dock en omöjlighet och vissa frågor kommer man aldrig att få svar på.. Nej, nog snackat om det. Nu måste jag ta tag i lite saker innan läggdags. Ciao!


Stressig dag..

    Inlägget skrivet: 2008-01-23 kl: 21:54:30

Ännu en ganska lugn dag i skolan, och det gillar vi starkt :) Hade I-val imorse, då en föreläsare från Länkarna kom för att prata om missbruk. Det var ganska intressant faktiskt, om inte annat så var det iallafall en lugn lektion. Efter skolan var jag hemma en stund och sen drog jag vidare till dansträningen, första gången efter jullovet (jag missade förra veckan), och det gick faktiskt bra. Sen fick jag skynda mig hem och äta lite, för sen skulle jag och mamma köra och hämta DVD:n från förra uppvisning hos Pia, men vi hittade inte rätt så det blev inte mycket av det, haha. Men sen så körde vi iallafall direkt till tennisen för två timmars träning, som gick bra :) Känner att jag har varit ganska aktiv idag, och det gillar jag.

Nu måste jag läsa igenom min och Catrins redovisning som vi ska ha imorgon om fetma :O Stör mig lite på att jag missade dokumentären om fetma på femman idag, men jag tränade ju då så det sket sig. Men vår redovisning ska nog gå bra imorgon.

Nu blir det en sista titt på redovisningen och sen läggdags. Goood night!

Dagens låt: Rihanna - Umbrella

image8


träning.

    Inlägget skrivet: 2008-01-22 kl: 18:42:41

Nu ska jag snart iväg och träna på gymmet med Maria och syster. Vi kan behöva röra på fläsket lite, mahaha ;) Man mår iallafall mycket bättre när man tränar och jag känner mig lite nyttig.. Och blir det USA till sommaren så vill man ju ha en hyfsad snygg kropp då! haha, good luck.


Ikväll blir det nog bara en massa tv-tittande. Skulle behöva plugga lite, men det är inget som lockar särkilt mycket. Så jag kommer nog bänka mig framför TV:n istället.

Men nu måste jag kila iväg. Träningen väntar!
/ C


22 januari 2008

    Inlägget skrivet: 2008-01-22 kl: 14:37:20
Nu är jag hemma, men ska snart tillbaka till skolan igen för att ha tyska :/ bläää! Vi skulle inte ha någon psykologi idag eftersom vi bara ska arbeta själva med våra arbete, så vi fick lång rast och jag pallade inte vara kvar i skolan. Så jag stack hem och nu har jag vilat en liten stund :) Men måste snart bege mig igen för att ha tyska i en timme med Monica :O
Efter det iallafall så blir det kankse en runda till Svedala för att byta min jeans och sen ikväll blir det träning på gymmet med Maria. Laaaater !

kväll..

    Inlägget skrivet: 2008-01-21 kl: 21:47:42
Jag kom hem från dansen för en stund sen, det blev en liten snackestund efteråt med girlsen ;) Så därför är jag inte hemma förrän nu, jag hade ju egentligen tänkt plugga efter träningen men det blev ju inte mycket av det nu. Så nu ska jag kolla lite på tv, och sen är det läggdags!
Sov Gott.


21 januari 2008

    Inlägget skrivet: 2008-01-21 kl: 16:53:33
Dagen började som vanligt med skola. Det var dock en väldigt lugn dag i skolan och tur var väl det, för just nu är jag så jäkla skoltrött. Det finns en massa saker som jag borde göra istället för att sitta här, men jag får liksom inte tummarna loss, för jag tycker att det är så sjuuuukt tråkigt.

Efter skolan blev det iallafall en runda till stan med Maria och Bina,  sedan blev det fika med Maria på Espresso House. Scones och iste, mums! Det blev en lång pratstund med Maria där och vi kom fram till att livet är fullt av bekymmer. Och vi blir inte klokare för det.. !? Är det meningen att man ska gå och grubbla på saker hela livet? Utan att egentligen komma fram till något bra. Man kan grubbla på hur saker hade blivit om man hade gjort det  annorlunda eller vad som hade hänt om man hade gjort si eller så. Men det är förmodligen frågor som man aldrig kommer få svar på.

Iallafall, åter till dagen.. Som sagt, det blev en lång fika med Maria och jag kom hem för en stund sen. Nu snart blir det lite käk och sen blir det förmodligen dansträning ikväll och även lite plugg. Ciao!

Dagens låt: Nikola Sarcevic - Lovetrap.

image6

Ikea och shopping.

    Inlägget skrivet: 2008-01-20 kl: 18:52:40
Det blev en runda till IKEA och även en runda till Svedala Outlet. Jag fick inhandlat ett par nya jeans och en "vanlig" vit tröja :) Sen fick vi snabba oss hem för det var ju handboll på tv, och lyckligtvis så vann Svergie! Nu har vi nästan precis käkat och jag måste ta tag i mina sysslor.. Jag vill även hinna med och se Miami Ink, så nu måste jag sätta igång med städningen.

See Ya!

20 januari 2008

    Inlägget skrivet: 2008-01-20 kl: 11:27:06
Idag vaknade jag vid tio-tiden, och det är nog evigheter sen jag vaknade så tidigt av mig själv. Men det beror förmodligen på att jag var trött och jag la mig tidigt igår.
Idag är det söndag, och liksom de flesta söndagar så händer det inte så mycket. Ska kanske till IKEA en runda med mammie :) Annars måste jag nog ta tag i en del skolarbeten och även städa mitt enormt stökiga rum :/ Men det är sånt som får göras när jag känner för det och just nu känner jag verkligen inte för det så det får göras senare :)

In a perfect world, this could never happen
In a perfect world, you'd still be here
And it makes no sense, I could just pick up the pieces
But to you, this means nothing
Nothing at all..

Dagens låt: Simple Plan - Perfect World

Ha en bra söndag!
/ Cassandra

...

    Inlägget skrivet: 2008-01-19 kl: 15:01:18
Gårdagen var lugn. Var i skolan i ca två timmar och sen slutade vi, sen stack jag hem och chillade en stund och kollade på film :) vid halv fem begav jag mig till tennisen för att jobba extra och sen efter det så blev det god mat hemma hos mormor&morfar. Och sedan gick jag och la mig tidigt igår, och idag steg jag upp vid åtta för att jobba..

Idag skiner solen och det är trevligt. Skulle vara skönt att gå ut på en promenad nu, men jag måste verkligen städa undan på mitt rum och sen ska jag nog sova en stund. Ikväll har jag inga större planer, blir antagligen bara chill och kanske umgås med en söt vän ;)

Nu måste jag ta tag i städningen. Njut av den soliga dagen!

Dagens låt: Frida- Gasen i botten.

                                                                 image3

19 januari 2008

    Inlägget skrivet: 2008-01-19 kl: 14:48:27
Hejsan.
Liksom alla andra nuförtiden så kände även jag att jag behövde en blogg. Jag har haft en annan blogg innan där jag faktiskt var väldigt flitig och skrev ofta ett bra tag, men sen sket det sig och nu kände jag för att skaffa en ny blogg och ta upp bloggskrivandet igen :) så nu får jag väl hoppas att jag tar tag i saken och är duktig och uppdaterar ofta :)
jag skulle även behöva lite hjälp med att designa bloggen, eftersom den är väldigt tråkig just nu. så jag tar tacksamt emot hjälp med designen..

wiiihoo, nu har jag klarat av mitt första inlägg i den här bloggen :) haha.
/ Cassandra.

Välkommen till min nya blogg!

    Inlägget skrivet: 2008-01-18 kl: 23:05:38