work out

    Inlägget skrivet: 2008-09-30 kl: 20:56:24
Träningen idag gick bra, känns alltid skönt att röra på fettet lite ;) Haha.
Nu sitter jag är och dricker ett stort glas vatten, äter en banan och kollar lite på Idol. Får se om det blir OC med Maria ikväll, eller så ska jag läsa lite i min engelska bok på 500 sidor som ska vara klar om någon vecka :/:/ Bajs på Staffan! Världens drygaste människa!!!

Nu ska jag gå ner och snacka lite med mamma :)
Ha det fint!

ny design!

    Inlägget skrivet: 2008-09-30 kl: 17:23:25
För övrigt så är jag väldigt trött på min design just nu.. Jag tycker att den är väldig fin, men jag har haft de i flera månader nu så nu börjar jag verkligen tröttna på den.

Så om det är någon som har lust att hjälpa mig med min bloggdesign, så tar jag tacksam emot all hjälp jag kan få :)
Bara en liten notis som någon bra designer skulle råka läsa detta ;) Hihi.

Nu blir det mat! Puss och kram.

Dagens inköp..!

    Inlägget skrivet: 2008-09-30 kl: 17:18:56

Hittade denna supersnygga röda jacka från Peak Performance :)




Svarta stövlar från DinSko, som inte alls är så plastiga som de ser ut på bilden..




Jag och mamma hittade dessa små söta grisar i läder från Village, som vi inte kunde låta bli att köpa ;) Haha!

Studiedag idag!

    Inlägget skrivet: 2008-09-30 kl: 17:08:34
Precis som rubriken säger så har jag haft studiedag idag :) Det behövdes verkligen!
Dagen började med att jag vaknade upp bredvid älskling och det känns alltid lika härligt! <3
Sen vid elva-tiden så körde jag och mamma in till Malmö och shoppat och nu är vi hemkomna för en stund sen :) Har sprungit ut och in i en massa affärer för att hitta jacka och stövlar till mig. Och långt om länge så lyckades vi faktiskt, jag hittade både en supersnygg jacka och ett par fina stövlar :) Tummen upp för det!
Bilder på dagens inköp kommer i nästa inlägg..


Så nu blir det snart mat och sen ska jag nog ta mig ut till gymmet och träna lite hade jag tänkt. Är ganska trött i benen efter en heldag i Malmö, så vi får se om jag orkar senare ;) Haha.
Annars ikväll blir det kanske lite OC med Maria om hon hinner hem i tid :)
Och imorgon är det back to school igen, så nu ska jag passa på att njuta av resten av dagen innan morgondagen kommer.
Seee ya!

måndag

    Inlägget skrivet: 2008-09-29 kl: 17:05:45
Idag blev det en kort dag i skolan, fast vi egentligen skulle gå till tre :) Sen cyklade jag hem och sov en stund på soffan, var dödstrött imorse så en tupplur satt fint ;) Sen har jag varit på Kicks kroppsvård och vaxat armarna, så nu är dem lena och fina!

Ska äta vilken minut som helst och idag ska vi äta majskolvar :) Både jag och mamma var sugna på det och det ska bli himla gott! Lite smör och krydda på, mums på det!
Ikväll ska jag verkligen ta tag i mitt rum och städa det ordentligt och även plugga lite!
Imorgon har vi studiedag och det kommer väl till pass. Jag ska åka in till Malmö och shoppa med mamma som också är lediga. Så imorgon ska jag gå på jakt efter en jacka och ett par snygga skor eller stövlar :) Det blir säkert trevligt!
Men nu är maten klar. Hörs kanske sen :)

28 september 2008

    Inlägget skrivet: 2008-09-28 kl: 19:49:18
Idag har det inte hänt allt för mycket! Sov hos älskling i natt så vi har bara myst och tagit det lugnt hela dagen :)
Sen var vi hos mormor och morfar och åt god middag i eftermiddags! Och nu har vi bakat kladdkaka (tjockis-varningen på denna helgen ;P Haha!) Så nu står kladdkakan i ugnen är och förhoppningsvis snart klar och då blir det Ensam mamma söker på tv och självklart lite tända ljus och myyyyyys! Ibland så gillar jag faktiskt tråkiga söndagar trots allt! ;) Haha! (Kommer nog ångra mig att jag har sagt det..)



Imorgon är det måndag och då är det ny vecka och nya tag som gäller! Hörs då.
Puss!

lördag

    Inlägget skrivet: 2008-09-27 kl: 15:41:45
Tjaaaa alla yrvakna människor!
Gårdagen var trevlig men jag orkar inte skriva en lång utläggning om det just nu. Så det får bli imorgon eller en annan dag!
Idag har jag iallafall varit uppe tidigt och jobbat, vilket gick bra! Nu har jag precis sovit en kort stund och ska nu ta en dusch! Vid sex-tiden ska jag hem till älskling och äta där med en massa andra gäster och sent ikväll sla vi nog bege oss till Malmö :)
Orkar verkligen inte skriva mycket mer nu så vi höts imorgon.. (eller kanske senare idag!)
Ha en FAB lördag! Puss.

fredag i all ära

    Inlägget skrivet: 2008-09-26 kl: 16:10:04
Idag slutade vi klockan elva, skööönt! Åt sen lunch med tjejerna i skolan, så jag var väl hemma vid tolv :)
Då körde jag och mamma ner till stan en runda, mötte även upp Daniella som kom hem från läger :) Jag kollade på en massa stövlar och jackor, hittade tyvärr inget som riktigt fäll mig i smaken. Eller jo, förresten.. Jag hittade en väldigt snygg jacka på MQ, som känns ganska lockande. Så vi får se om det blir den :)
Sen tog vi även en fika på Systrar&Bönor, mums på det! Satte ute i solen och det var hur skönt som helst.
Kom hem för en stund sen och jag hade faktiskt tänka göra mig klar lite smått redan nu. Annars vet jag att jag bara kommer stressa sen, måste även hitta något att ha på mig ikväll ;)
Ska först till Fiddes lägenhet och förfesta där med alla girlsen och sen blir det Magget för hela slanten! ;) Det blir säkert trevligt! Ses i dimman :)

Nu ska jag städa och plocka undan kläder och sen blir det duschen!
Ha en trevlig fredag!

25 september 2008

    Inlägget skrivet: 2008-09-25 kl: 20:59:17
Sitter är nyduschad nu och lyssnar på lite skön musik :)
Innan var jag och jobbade i två timmar, även om det kändes som 22 timmar! Haha. Men det gick väl bra ändå.
Efter jobb stack jag till gymmet och tränade, skööönt!
Nu tänkte jag städa lite på mitt rum och sen slänga mig framför TV:n :)

Imorgon är det fredag och det känns himla bra! Då blir det förfest med tjejerna från klassen och sen vidare till det ökända Magasinet :D Det kan säkert bli trevligt eftersom man inte är på Magasinet så ofta nuförtiden ;) Så det blir säkert en lyckad kväll imorgon med tjejerna ;) <3

Bjuder på några gamla fylle-bilder... Haha!



Nu ska jag inte sitta här mer..
Ha en bra kväll!

onsdag

    Inlägget skrivet: 2008-09-24 kl: 16:28:38
Lagom kort dag i skolan, med bara en "vanliga" lektion. Efter skolan så var det första mötet med studentkommitten som gällde och det ska bli kul att planera en massa fest, bal och annat ;) Längtar som tusan till studenten! :D
Efter mötet så kom älskling hit och sen stack vi ner till stan och åt lunch på Harmony, mums på det! :) Blev även en runda i stan och jag provade några snygga stövlar som kanske ska inhandlas, får se hur det blir :) Sen satte vi oss i solen en stund och bara njöt, innan älskling skulle tillbaka till skolan och bli fotad. Superhärligt!

Nu har jag precis slöat en stund framför tv, så nu tänkte jag sätta mig och plugga lite och äta.
Sen ska jag till tennisen på kick-off och även träna en timme :) Ikväll blir det nog bara mys med J <3
Take Care!

tråk!

    Inlägget skrivet: 2008-09-23 kl: 20:17:35
Jag har fortfarande tråkigt och därför blir det mycket bloggande ;) Haha.
Sitter iallafall och kollar lite på Idol, första gången som jag har tid att titta på det. Snart kommer älskling förbi en runda, wiiie ;) <3
Nej, nu ska jag gå ner och vara lite social med mamma och Daniella :)
Ciao!

that's what friends are for..

    Inlägget skrivet: 2008-09-23 kl: 19:45:28
Seg dag i skolan, tur man har tjejerna där iallafall ;) Efter skolan så mötte jag iallafall upp Maria i stan och vi tog en fika tillsammans, supertrevligt! <3 Känns som vi inte har pratat på evigheter och vi ses inte lika ofta nuförtiden, så det var mycket trevligt att snacka av sig lite idag och ta en fika som smakade väldigt gott! :) Så tack, vännen <3

 

Nu sitter jag är och har precis lagt upp massa bilder från bowlingen i lördags på Bilddagboken, så check it out; http://casssie.bilddagboken.se/p/main.html

Klockan är strax åtta och det känns som den här dagen har rusat förbi fort som tusan! Känns helt jobbigt när tiden går så fort :/ Bläää på det!
Det är helt mörkt ute och jag är rastlös och uttråkad. Pratar med älskling på msn nu, så får se om han är sugen på att mysa lite ;) Annars får jag väl slänga mig i soffan igen och kolla lite på tv :) Jag orkar iallafall inte sitta här mer.
Hörs senare eller imorgon! Puss.

läggdags

    Inlägget skrivet: 2008-09-22 kl: 22:40:06
Älskling körde nästan precis hem och nu ska jag sova :) Vi har kollat på film, ätit äpplekaka och bara myst ikväll! <3
Nu väntar sängen och imorgon är det tisdag! Hörs då :)


måndag

    Inlägget skrivet: 2008-09-22 kl: 16:21:48
Upptäckte nu att inlägget som jag skrev i skolan tidigare idag inte hade blivit publicerat.. Det har tydligen försvunnit helt. Konstigt! Haha.

Men iallafall, vi slutade vid tre idag och sen dess har jag pluggat lite engelska och pratat med älskling. Han var rastlös och frågade om jag var sugen på att köra en runda till Vellingeblomman, mest för skoj skull :) Så snart kommer han hit och sen kör vi dit en runda :) Laaaater!

mys med J <3

    Inlägget skrivet: 2008-09-21 kl: 22:19:44
Idag har jag nästan myst med älskling hela dagen :) <3 Jättehärligt! Har bara kollat på film, legat och snackat och vara varit liksom :) Det behövde jag verkligen en dag som denna :) Älskar dig, Johan!

Imorgon är det skola igen som gäller och det är ju inte lika kul. Särskilt inte när dagen började med två timmars engelska med Staffan :/ Drygaste människan ever! Imorgon ska vi även fotas till skolfotot och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men det får jag väl lösa imorgon!
Nu ska jag sova. Godnatt allesammans!

Du och jag <3

söndag

    Inlägget skrivet: 2008-09-21 kl: 13:07:23
Idag är bara en sån trist dag att jag har lust att gå och lägga mig igen och vakna upp en annan dag. Vet inte varför, men det bara känns så idag. Det är ju fint väder och allt så det borde kännas hur skönt som helst. Men det känns bara som jag sitter här helt själv i tysthet. Jag är helt stum idag, säger liksom inte mer än nödvändigt. Vet inte vad det är med mig, men den här dagen känns jobbig. Jag borde nog egentligen göra något vettigt så att jag inte tänker för mycket. För det är nog just det som är problemet, jag tänker helt enkelt för mycket och då blir allting bara så jobbigt!

____________________________________________________________________________________

Men igår så hade jag iallafall en jättetrevlig kväll! ;D Vi mötte först upp alla och sen körde vi vidare in till Malmö där det mer eller mindre var kaos överallt. Man kunde inte komma fram nånstans, där var massa poliser överallt och avspärrat till höger och vänster pga någon demonstration. Men långt om länge så kom vi fram och då blev det middag på Mando, supergott! Sedan fick skynda oss bort till Big Bowl där två timmars bowling väntade :) Det var väldigt kul, även om det inte gick så bra för mig precis ;) Haha! Men trevligt ändå! Efter bowlingen och lite skoj i spelhallen så körde vi tillbaka till Trelleborg och stack hem till Rasmus och spelade lite spel och sen Guitarhero/Bandrock, eller vad det heter ;) Haha.
Vid två-tiden kände vi oss alla lagom trött och begav oss hemåt medans Rasmus låg däckade i sin egen säng ;P
Jag hade iallafall en jättrevlig kväll med massa skratt, trevligt umgänge och rolig bowling! :) Tack!

(Orkar inte lägga upp några bilder från gårdagen nu för det tar så långt tid, så ska lägga upp några bilder på bilddagboken lite senare istället..)

Nu ska jag nog ta och göra något vettigare än att sitta här. Ska kanske göra mig klar och bege mig hem till älskling en stund :) Finns inte så mycket att göra en söndag! Eller jo, typ att ta undan tonvis med kläder som ligger på min soffa och sen skriva klart brevet på engelska som ska vara inlämnat imorgon! Måste iallafall göra det senare, just nu orkar jag inte.
Laaaater biatches!

middag och bowling ikväll :)

    Inlägget skrivet: 2008-09-20 kl: 14:59:07
Igår blev det en trevlig kväll hemma hos farmor och farfar :) Massa god mat och tårta ;) Lite senare igår så gick jag och älskling hem här och kollade på film bara och jag somnade tidigt!
Idag har jag varit uppe och jobbat på förmiddagen och det gick bra, även om det kändes hyfsat drygt idag! Och det blir ju inte bättre av att det har blivit lite klydd och sådär, så vi får väl se vad som händer framöver :)

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och ikväll blir det trevligheter. Jag, älskling, Mira, Linus, Jonte och Rasmus ska först in till lilla torg i Malmö och äta och sen ska vi bowla på Big Bowl :) Det kommer säkert bli en trevlig kväll med trevligt umgänge ;D
Så nu har jag inte tid att sitta här med :)
Önskar alla en trevlig lördag! Ciao!


thank god it's friday

    Inlägget skrivet: 2008-09-19 kl: 12:58:46
Fredag idag, härligt! Efter en kort dag i skolan så gick jag ner en runda till stan med Maria och Robin för att kolla på jeans. Men jag hittade tyvärr inga, istället gick jag en runda till och hittade svart "vanlig" kofta som jag köpte :)
Nu har jag suttit här och fixat med bokningen till imorgon. För imorgon blir det Big Bowl i Malmö med älskling och en massa andra trevliga människor :) Först ska vi äta ute och sen blir det då bowling :D Så nu är banan boka iallafall!

Funderar på att lägga mig i soffan och glo film en stund, jag har ju egentligen massa andra saker jag borde göra. Men jag orkar inte helt enkelt! Så jag funderar på att se Morgan Påhlsson-filmen ;) Haha!
Sen kommer nog älskling förbi en runda och ikväll blir det 60års-kalas hos farmor som fyllde år förra veckan :) Grattis till henne!
Hörs säkert senare, nu blir det nog film!


Vill åka på skidsemester nuuuuuuu....! :)

stress + handboll

    Inlägget skrivet: 2008-09-18 kl: 23:04:59
Mötet på skolan gick bra och det ska bli kul att åka iväg till Bryssel med klassen :)
Direkt efter mötet så stack jag hem om snabbt bara och sen cyklade jag snabbt som en idiot upp til Södan för att se handbollen med Bina (och Dajana). Har nog aldrig cyklat så snabbt och det tog max fem minuter upp till Södan ;) Haha. Väl där uppe så sög matchen och IFK förlorade soom vanligt, så jag kunde lika bra ha blivi hemma. Haha, mne bättre lycka nästa gång :)

Sen pratade jag med älskling i telefon flera timmar kändes det som och nu för en stund sen kom han hit. Nu ska vi sova :) Hörs imorgon.
Godnatt!

give me some space..

    Inlägget skrivet: 2008-09-18 kl: 16:00:18
Dagens låt: Brick & Lace - Love Is Wicked

 

Massa minnen från förra sommaren.. så jäkla härlig ;D
Ibland önskar jag bara att allt var som förr.. Det var mycket lättare då. När man hade sina vänner nära. Nu känns det som man står ensam och vännerna är flera hundra mil bort, även om dom egentligen bara finns precis runt hörnet. Jag ville inte att saker och ting skulle förändrats, men det blev så ändå. Och nu står man här, ensam och förvirrad.
Då kom jag bara att tänka på låten Love is wicked, för den får mig att tänka på sommaren 2007 och då kändes allt lite lättare. Man hade precis varit på en underbar semester i Kroatien med en massa härliga människor, man var lite "sommarkär" även om man precis hade fått sitt hjärta krossat och man visste var man hade alla runtomkring sig. Men nu är det andra tider. Sommaren är över och det är snart höst och känslorna gör mig förvirrad. Jag vet inte vart jag har mig själv snart. Usch, jag vill inte att det ska bli höst och vinter. Jag vil att det ska vara sommar, för då känns allt mycket bättre :) Nej, nu ska jag inte sitta här längre och bli allt för sentimental..

Nu ska jag kila ner och kolla till maten istället :) Ciao!

torsdag

    Inlägget skrivet: 2008-09-18 kl: 15:12:06
Det blev en kort dag i skolan och det var precis vad jag behövde. För vissa människor i klassen står man inte ut med mer än några timmar.. Oooooorh, dessa falska människor som har förändrats och nu visar någon helt annan identitet utåt. Jag kan bli så irriterad på sånt och det kryper liksom i hela kroppen. Och det värsta är att dem själv inte fattar det, dem lever i sin lilla bubbla och tycks inte alls förstå vad som händer och hur de beter sig. Men det är tur att jag har mina två trogna classmates som jag kommer mycket bra överens med och jag gillar dom starkt! That's it!
För övrigt, så är det inte så mycket annat som är på topp heller.. Men det är väl sånt som löser sig hoppas :)

Efter skolan så har jag självklart hunnit med min eftermiddagstupplur på soffan, den är alltid lika go ;)
Nu ska jag snart gå ner och sätta på ugnen i köket. Jag har lovat mamma att värma maten så att den är klar tills hon kommer hem. Och sen ikväll ska vi till skolan på informationsmöte om vår klass/studieresa till Bryssel som börjar närma sig. Det ska faktiskt bli ganska trevligt, om man bortser från att Per förmodligen kommer att tappa bort åtminstone en av oss ;) Haha! Nej, men skämt å sido.. Det ska nog gå bra :)
Nu ska jag fixa med maten och sen hinner jag kanske med lite plugg också!
Hörs sen!

tennis

    Inlägget skrivet: 2008-09-17 kl: 21:44:41
Träningen idag gick hyfsat bra! Andra timmen kändes det helt okej :) Det är tufft att träna ensam med grabbsen, men det känns ändå så bra att vara igång igen och röra på sig! 
Kom hem för en stund sen och nu tänkte jag ringa älskling och prata lite.
Och sen blir det duschen och läggdags :)
Imorgon har vi sovmorgon, börjar kvart över nio. Naaajs!

Bild ifrån sommartennisen..
 

17 september 2008

    Inlägget skrivet: 2008-09-17 kl: 16:57:10
Kort dag i skolan idag, sköönt även om det kändes segt!
Stack hem och sov en stund på soffan som vanligt :) Och sen när jag vaknade så fick jag en jättekonstig känsla. Det kändes som allt var mörkt och allting bara skulle ta slut liksom, kan inte riktigt beskriva det. Men det kändes iallafall helt knäppt, skulle väl gissa på att det är lite konstiga höstkänslor som smyger sig på.. Och när jag får såna tankar så önskar jag bara att det skulle kunna vara sommar året runt :) Men man får väl fortsätta drömma, hihi..

Efter min lilla tupplur så har jag iallafall pluggat lite Engelska C och varit en runda med mamma på Willys :)
Ska plugga lite till snart och sen blir det middag. Och ikväll är det tennisträning som gäller, kl sju till nio :) Härligt att vara igång med träningen!
Nu ska jag kila ner och se om maten är klar :) Laaater!

Dagens låt: The Rasmus - Living In A World Without You


klydd..!?

    Inlägget skrivet: 2008-09-16 kl: 16:44:21
Märkte nu att inlägget blev helt konstigt och allting bara la ner.. Känns som det var fel på allas bloggar :) men iallafall..
Så jag publicerade det förra inlägget nu precis fast jag skrev det för typ en timme sen ;) Haha.

Nu ska jag äta! Puss.

tisdag

    Inlägget skrivet: 2008-09-16 kl: 16:43:06
Idag gick jag till engelskan kl åtta imorse och sen hade vi håltimme i tre timmar. Så jag, Joanna och Maria sysselsatte oss med att göra klar vår geografiuppgift och sen gick vi hem här en stund :)
Hade sen religion och samhäll B och nu är jag hemma. Eller ja, jag kom hem för en stund sen.
Nu hade jag snart tänkt ringa Maria och snacka lite med henne :) Det blir inte av så ofta nuförtiden, vilket är synd! <3

Sen blir det nog lite plugg och sen middag :)
Ikväll vet jag inte vad som händer. Borde egentligen träna, men får se hur det blir sen ;)
Laaater!


Dessa fina rosor fick jag av älskling igår när vi hade tre månader tillsammans! :) <3<3

15 september 2008

    Inlägget skrivet: 2008-09-15 kl: 18:11:44
Dagens outfit ,

  


Snart ska jag hem till älskling och vi ska bara mysa och se film :) <3
Och sen ikväll är det Singelmammorna på svt som gäller.
Ha en trevlig kväll!

three months

    Inlägget skrivet: 2008-09-15 kl: 15:23:51
Idag har jag och Johan varit tillsammans i tre månader, hihi ;) Grattis till oss! :D <3
Ikväll ska vi ses och förmodligen bara mysa och se film, om inte han har några andra påhitt ;) Haha!

Kom hem från skolan för en stund sen. Nu måste jag plugga lite. Ska skriva lite om feminism och sen göra svenskan klar.
Hörs säkert senare!

DAGENS LÅT ,

    Inlägget skrivet: 2008-09-14 kl: 19:50:05


Michelle Branch - Everywhere

Ikväll ska jag se Ensam mamma söker som börjar om tio minuter och sen kommer kanske älskling förbi en runda :)
Imorgon är det ny vecka och nya tag som gäller! Hörs då :)


tråkig söndag

    Inlägget skrivet: 2008-09-14 kl: 18:14:23
Igår blev det en trevlig kväll hos Tobbe :) Har tyvärr inga bilder därifrån, så jag får hoppas på att Maria kanske kan skicka lite bilder senare :) Där var iallafall en himla massa blandat folk och dom flesta var faktiskt riktigt trevliga :) Det blev god mat och en massa cider, några för många också för den delen :) Haha! Men det var mycket trevligt att träffa lite nytt folk och festa. Och sen när jag och älskling kände oss lagom klara efter en trevlig kvällen så traskade vi hem här och resten av kvällen är inget jag känner för att skriva här om. Det hände en massa saker som gjorde att kvällen inte slutade lika trevligt som den varit innan. Men det mesta är löst nu (?) och kanske till och med glömt och förlåtet :) Baby, I love you <3


Hur som helst, idag så vaknade vi vid halv elva och sen dess har jag inte gjort något vettigt alls. Har bara legat i soffan med mjukiskläder och sovit och kollat på tv :) Och nu inser jag att klockan snart är halv sju och hela dagen har gått. Trååååk! Jag har inte ätit särskilt mycket idag heller, inget smakar bra och det blev ingen middag eftersom den bestod av kött :/
Jag får väl kränga något annat som inte är särskilt nyttigt. Jag som verkligen borde ta tag i min träning och kost på riktigt, men så blir det aldrig. Usch nej, nu känns det som jag borde sluta skriva innan jag bara sitter och tycker synd om mig själv..
Jag får väl ta och gå ner i köket och se vad man kan äta. Ikväll blir det nog bara chill eller mys och film men Johan! ;) <3
Laaaater!

party like a rockstar

    Inlägget skrivet: 2008-09-13 kl: 15:47:36
Idag var det jobb som gällde hela förmiddagen. Jobbade fyra timmar idag mellan nio och ett :) Det gick bra och det kändes som timmarna gick snabbt :)
Efter jobb fikade jag med pappa och syster eftersom mamma är i Båstad över helgen. Och nu precis så har jag sovit en stund på soffan, sköönt!
Ikväll blir det fest hos Tobbe, både inflyttningsfest och 25års-fest :) Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar.
Sen kommer älskling hit och vi drar till Tobbe med Malin och Daniel :) Det blir säkert trevligt!

Jag hinner förmodligen inte skriva något sen, så vi hörs imorgon :)
Ha en trevlig lördag, för det tänker jag ha !;)


ny mobil?

    Inlägget skrivet: 2008-09-12 kl: 13:10:42
Idag hade vi som sagt bara en lektion och jag var hemma igen vid nio-tiden. Då kom älskling förbi en snabb runda innan han började :) Stack sen till stan för att kolla på mobil och jag tror att jag har bestämt mig vilken jag vill ha. Ska bara kolla upp lite med abonnemang och så :) Så om allt blir som jag vill så blir det nog en Sony Ericsson C902 :):)


Sen var jag och mamma även en runda inne på Åhlens. Och där var det rea på alla sportkläder så jag fick handlat lite nya träningskläder. Köpte två par byxor och en t-shirt :) Alltid bra att ha!
Nu ska jag snart bege mig hem till Maria för att kolla på några avsnitt av OC ;) Trevligt, längesen vi kollade sist! :)
Ikväll har jag inga stora planer alls, ska nog bara mysa och ta det lugnt med älskling. För imorgon är det ju jobb som gäller och då ringer klockan på kvart i åtta :/:/ Då är man lagom trött, men det ska nog gå bra ändå :)
Nu ska jag kila ner och gör mig klar och sen cykla hem till Maria :)
Ha en trevlig fredag! Hörs sen.

dagens i-landsproblem

    Inlägget skrivet: 2008-09-11 kl: 21:54:42
Efter jobb idag så tog jag mod till mig och gick in på gymmet bredvid och tränade :) Har inte varit där på två månader, för att vara exakt ;) Fick träna själv idag eftersom ingen annan kunde. Men det kändes iallafall riktigt skönt att komma igång igen även om det var tuuungt som bara den. Och imorgon kommer jag nog ha en sjuk träningsvärk :)
Tur att vi bara har en lektion imorgon. Vi börjar kl åtta och slutar kl nio imorgon, soooft!
Sen funderar jag faktiskt på att gå ner till stan och köpa en ny mobil. Jag är verkligen i behov av en ny (eftersom två jävla idioter förstörde den jag hade innan..:@) Så nu under sommaren har jag haft min gamla hederliga Z600 som nästan alltid funkar galant. Men nu börjar även den klydda så det är verkligen dags att köpa en ny. Men det är fan dyrt, jag har hittat en som jag vill ha men den kostar liksom lite över 4000 kr :/ Känns lite surt, men jag behöver verkligen en, så jag hoppas på att det blir en ny mobil imorgon iallafall :)

Min nuvarande mobil som är ungefär 4-5 år gammal.. haha!



Nu ska jag ta en dusch och kanske kolla lite på tv sen. Sen är det dags för läggdags!
Imorgon är det fredag och det känns skönt. Ska nog bara ta det lugnt imorgon kväll och sen på lördag blir det 25års-fest/inflyttningsfest hos Tobbe :)
Hörs imorgon! Godnatt!

jobb

    Inlägget skrivet: 2008-09-11 kl: 14:49:09
Skolan idag var lugn. Satt i aulan i två timmar lyssnade på en massa redovisningar om hjälpprojekt och sen var det lunch och en halvtimmes religion :)
Nu har jag precis sovit en stund på soffan, skööönt! Precis vad jag behövde idag eftersom jag inte har sovit så bra i natt.
Nu ska jag sätta mig och göra lite läxa. Sen blir det mat och jobb på tennisen. Ska dock bara jobb en timme idag eftersom den andra gruppen inte kunde komma idag. Och sen får jag se om jag kanske går in till gymmet bredvid och tränar, det skulle iallafall verkligen behövas :)
Laaater!


torsdag

    Inlägget skrivet: 2008-09-11 kl: 08:33:03

Sitter här nu och är redan klar. Började skolan nio eller kvart över nio idag, har inte riktigt koll på vilket :) Så jag får väl cykla dit snart :) Vi ska ändå bara vara i aulan idag och lyssna på en massa tråkiga saker. Så jag hoppas verkligen Maria dyker upp så att jag slipper sitta där själv ;)
Men nu sk jag ta på mig och borsta tänder och sen cyklar jag till skolan :)
Ha en bra dag!


blod, svett och tårar..

    Inlägget skrivet: 2008-09-10 kl: 21:54:07
Sitter här nyduschad nu och äter ett äpple och dricker ett stort glas vatten :) Träningen idag gick hyfsat bra. Första timmen var väl sådär, men andra timmen så kändes det bättre. Tar ju ett tag innan man kommer igång nu efter ett sånt långt uppehåll :) Men det känns iallafall skönt att komma igång med träningen igen, även om jag kommer vara sliten som tusan imorgon, haha!

Nu sitter jag och kollar lite på American Pie som visas på tv6, alltid lika roligt ;) Haha!
Imorgon blir det nån form av kick-off i skolan om vårt hjälpprojekt. Stannar nog inte kvar hela dagen för det kommer bli dryyygt! Imorgon blir det även jobb, första gången den här terminen. Känns skönt att det kommer komma in lite pengar på kontot igen :)
Nej, nu hade jag inte tänkt sitta här mer. Hörs imorgon.
Godnatt!

träning

    Inlägget skrivet: 2008-09-10 kl: 18:18:23
Filmen som jag och älskling såg innan var faktiskt helt okej! Även om jag råkade somna lite i början så var den bra och spännande :)


Nu har jag suttit och läst lite av dom vanliga bloggarna som jag brukar läsa :) Ska snart gå ner och byta om till träninskläder och sen blir det ett tennispass på två timmar som gäller. Jag kommer typ vara helt död eftersom jag inte har tränat särskilt aktiv på hela sommaren ;/ Haha. Men det ska nog gå bra ändå :)
Hörs sen!

10 september 2008

    Inlägget skrivet: 2008-09-10 kl: 15:20:54
Slutade tidigt idag. Slutade redan vid kvart över tio och sen hade vi något som hette livskunskap där vi fick diskutera en massa frågor om rasism och olika värderingar. Kul var det iallafall!
Sen cyklade jag hem och älskling kom hit eftersom han också slutade tidigt. Vi körde en runda till Svågertopr där älskling skulle ha lite saker på Biltema och annat, lagom intressant ;) Haha.
Har även varit en runda på Hemmakväll och hyrt film som vi tänkte se nu, 21 tror jag den hette. Så vi får väl se om den är bra :)
Så nu blir det film i detta tråkiga regnvädret och sen ikväll är det tennisträning som gäller. Har inte spelat tennis på tre månader så vi får väl se hur bra det går idag :) Haha!

Nu är det filmtajm :) Hörs kanske senare!
Laaaater.

tisdag

    Inlägget skrivet: 2008-09-09 kl: 22:08:48
Har som sagt varit i Ystad hela eftermiddagen :) Först blev det shopping på gågatan och jag hittade en massa på rea :D:D Handlade tre tröjor för bara 270 kr inne på Sisters :) Tyckte jag var skitbilligt och bra! :) Sedan blev det god mat på en restaurang som hette Lottas. Supergod mat och trevlig personal :) Tummen upp! Sen gick vi bort till systers skola och hälsade på där och lyssnade även på något möte. Kom hem för en stund sen och jag har haft en trevlig dag med la familia :) <3

Dagens inköp ,
(lite bilder som jag fotade lite snabbt precis..)
  

Nu kom precis älskling hit och vi ska snart sova :) Men först blir det lite tv-tittande.
Godnatt!

DAGENS OUTFIT ,

    Inlägget skrivet: 2008-09-09 kl: 21:53:30
 

9 september 2008

    Inlägget skrivet: 2008-09-09 kl: 12:13:35
Idag slutade vi redan vid halv elva, när vi egentligen skulle sluta vid tre :) Sköönt! Gullan var borta så vi hade inte alla lektioner idag. Så när vi hade slutat så åt jag lunch med Joanna och nu kom jag hem för en timme sen typ :) Alltid skönt att sluta tidigt.
Snart ska jag göra mig klar och sen ska vi åka till Beddinge och hämta upp pappa och sen vidare till Ystad för att hälsa på syster som går på Österportgymnasiet där. Sen ska vi även ute och äta och fira mamma och pappa eftersom dom har bröllopsdag idag, så grattis till dom! :) <3

Är inte hemma förrän senare ikväll så vi hörs kanske då :) Ha en bra dag!

(Mamma och pappa innan dom skulle på maskerad för typ två år sen..)


Det kallas tvivel

    Inlägget skrivet: 2008-09-08 kl: 22:08:24

Varför tvivlar jag när jag vet att jag kan klara det?
Jag står vid ett vägskäl och måste välja en väg. Det finns en väg som är rätt och en som är fel, jag borde välja den rätta men det är ju inte alltid den som känns bäst att välja. Hela tiden känns det som jag tvivlar, jag tvivlar på min egen kapacitet. Det är bara så mycket som fortfarande inte känns bra och hela tiden går jag och undrar när man fan ska börja må bra igen. När man ska kunna njuta av livet och verkligen tycka om det. För just nu finns den bara en massa konstiga tankar i min hjärna och störst av allt är tvivel..

Så därför:
Dagens låt - Lars Winnerbäck feat. Lisa Ekdahl - Tvivel (Live)




Älskling körde för en stund sen och vi har ätit glass och kollat på Singelmammorna ikväll :)
Nu ska jag snart sova hade jag tänkt! Imorgon blir det skola som vanligt och sen på eftermiddagen blir det förmodligen en runda till Ystad för att hälsa på syster och även fira mamma och pappas bröllopsdag :)
Hörs imorgon. Godnatt!

måndag

    Inlägget skrivet: 2008-09-08 kl: 18:41:57
Idag har det varit en lång dag i skolan. På lunchen så gick jag ner till stan med Joanna en runda och jag inhandlade en rosa tröja från Åhlens för bara 199 kr :) Och den är dessutom miljövänlig eftersom det är ekologisk bomull ;) Hihi!

Dagens inköp..


Nu ska jag dammsuga och städa mitt rum och sen ska jag kanske träffa älskling en stund :)
Ikväll ska jag se Singelmammorna på tv, trevligt!
Laaater!

DAGENS OUTFIT ,

    Inlägget skrivet: 2008-09-08 kl: 18:35:52

8 september 2008

    Inlägget skrivet: 2008-09-08 kl: 11:25:11
Igår blev det en trevlig kväll med älskling<3 Vi badade bubbelbad i källaren och kollade på tv :)
Nu sitter jag i skolan och har samhäll B, trååååkigt!
Slutar snart och sen blir det lunch, och i eftermiddag väntar rättskunskap och affärsengelska.
Hörs sen!

söndag

    Inlägget skrivet: 2008-09-07 kl: 19:36:15
Jag har haft en sån där precis lagom trevlig helg :) I fredags var det ju 18års-fest hos Annicka, trevligt! :)
Och igår vaknade jag upp bredvid älskling och sen på kvällen bestämde vi oss för att köra till Malmö. Mamma undrade om vi var sugna på att äta ute i Malmö och sen gå på bio. Och visst var vi det ;) Så hela familjen + Johan åkte in till Malmö vid sex-tiden igår och åt på Casa Mia och sen var vi på bio och såg Mamma Mia :) (Andra gången för min del och tredje för mamma, haha). Men den var iallafall lika bra denna gången också :)
Sen när vi kom hem så körde jag och älskling hem till honom och kollade film och jag sov där :) Massa mys som vanligt <3



Har nästan bara tagit det lugnt hela dagen idag. Har varit ute och åkt rullor med älskling en sväng innan och det var hur härligt som helst. Får ju passa på när vädret väl tillåter ;) Haha!
Och nu efter middagen ikväll så kom morfar förbi en runda och så följde jag och Daniella med honom ner till stan och åt glass i kvällssolen :) Himla gott var det!
Nu ska jag ringa älskling och vi ska nog bada i bubbelbadet en stund ikväll och kolla på Ensam mamma söker :) Jag vill iallafall se det, haha!
Sen blir det läggdags och imorgon väntar engelska C med Staffan på Bastionen kl åtta, dryyyyygt!
Ha en trevlig kväll!

trevlig fredagkväll

    Inlägget skrivet: 2008-09-06 kl: 16:34:17
Igår hade jag en jättetrevlig kväll :) Det började med mat och förfest hos Maria med henne och Bina, riktigt trevligt att det bara var vi tre :) <3 Sen var det som sagt 18års-fest hos Annicka i Vellinge och det brukar alltid vara trevligt där och så blev det denna gången också ;D Massa dricka, dans, trevliga människor och minnen från förra året ;) haha. En riktig kanonkväll tillsammans med mina älsklingstjejer och resten av gänget ;)


(Bild från Rhodos..)

Sen vid två-tiden igår kväll så kom Tim och hämtade oss och sen åkte jag hem till älskling och sov där, mys! <3
Idag har vi inte gjort så mycket, legat och slappat bara och kollat på en skitkass film. Haha!
Sen kom mamma och hämtade mig och nu sitter jag här.
Ikväll blir det nog hyfsat lugnt. Åker kanske in till Malmö och äta och sen går på bio eller så blir det bara en lugn hemmakväll. Vi får se vad vi känner oss sugna på sen :)
Nu ska jag ta en dusch för jag håller på att löka ihjäl på mitt rum ;) Haha!
Hörs kanske senare!

5 september 2008

    Inlägget skrivet: 2008-09-05 kl: 13:53:41
Hejhopp!
Chill dag i skolan, slutade redan vid halv elva. Efter skolan kilade jag ner en runda till stan med Maria och Joanna, för att vänta till Mange och Bina hade slutat :) Sedan fixade vi present till Annicka och ikväll blir det 18års-fest hos henne, trevligt! ;)
Nu hade jag tänkt vila en stund och sen ska jag göra mig iordning. Ska hem till Maria sen och äta med henne och Bina och förfesta lite :) Sen bär det av vidare till Vellinge :)
Ha en trevligt kväääääll! :)

God morgon!

    Inlägget skrivet: 2008-09-05 kl: 07:18:06
Igår kväll cyklade jag hem till älskling och vi kollade på 50 Cent's film "Get rich or die tryin'". Den var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara :) Sen sov jag där och det är alltid mysigt <3
Kom hem därifrån för en liten stund sen och nu ska jag göra mig klar och sen bege mig till skolan. Efter skolan blir det stan med Maria och Bina, sen ska jag till doktorn och ta den andra livmoderhalscancersprutan..

Ikväll blir det 18års-fest för Annicka i Vellinge :D Och det brukar alltid bli trevligt när det är fest i Vellinge! ;)
Ha en bra dag!

update

    Inlägget skrivet: 2008-09-04 kl: 19:04:04
Nu blev bilderna lite röriga i förra inlägget men så får det blir :) Vill inte lägga upp dem i full storlek för inlägget blir sååå långt då :)
Nu snackar jag med älskling och vi ska nog se film ikväll :)
Hörs kanske sen!

kärlekstrams <3

    Inlägget skrivet: 2008-09-04 kl: 19:00:18
Igår höll jag och älskling på och tramsa oss hela tiden och Daniella fotade en massa. Så här kommer lite flumbilder från igår ;) Haha!

        

Vi lyckades även med några hyfsat seriösa bilder ;) <3
 

solig torsdag

    Inlägget skrivet: 2008-09-04 kl: 15:44:20
Slutade lite tidigare i skolan idag, redan vid ett-tiden. Skönt, även om jag änåd bara cyklar hem och lägger mig på soffan och somnar :/ Haha. Men är man trött så är man.
Vaknade iallafall för en stund och nu ska jag ta undan lite nytvättade kläder som ligger på soffan. Sen blir det lite plugg, ska läsa några sidor i boken om Internationella relationer. Lagom roligt!
Annars har jag inga planer idag. Det är fint väder ute idag och då blir jag helt plötsligt mycket gladare. Eller gladare och gladare, allt känns iallafall lite lättare för en stund :) För det finns fortfarande mycket som inte har ordnat upp sig och jag undrar bara när det kommer att göra det, för det börjar bli lite jobbigt att gå runt och ha en massa konstiga känslor hela tiden. Jag vill bara att allt ska bli bra!

Nu sitter jag iallafall här och lyssnar lite på The Ark-låtar.. Så därför blir dagens låt:

The Ark - Let Your Body Decide


myyys <3

    Inlägget skrivet: 2008-09-03 kl: 22:14:02
Ikväll så har jag och älskling bara myst en massa.
Vi bestämde oss för att göra lite varm choklad och sätta oss på terrassen. Så vi körde till Willys och handlade lite, sen gjorde vi varm choklad och sen har vi bara suttit och snackat under markisen på vår terrass. Supermysigt :) Har bara suttit och snackat om allt mellan himmel och jord och druckit varm choklad och ätit popcorn ;) Bästa som finns <3



Nu sitter jag och kollar lite på filmen på trean, verkar vara ganska bra.
Snart ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt. Imorgon har vi sovmorgon och börjar inte förrän kvart över nio :)
Så godnatt! Hörs imorgon!

Dagens låt ,

    Inlägget skrivet: 2008-09-03 kl: 17:59:54

Dagens låt: Sarek - Pärlorna I Mörkret

(mest för att jag hörde den på Nyhetsmorgon imorse och jag tyckte den var riktigt härlig att lyssna på..)



Klicka på länken för att lyssna!
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.613352






3 september 2008

    Inlägget skrivet: 2008-09-03 kl: 17:48:14
Goddag!
Sitter här och läser lite bloggar och kände därför att det var dags att uppdatera lite i min egen också :)
Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del. Slutade skolan vid tolv och sen stannade jag kvar och åt med Maria och Joannis.
Cyklade sedan hem och skalade potatis (som jag hade lovat mamma att göra). Efter det blev det djupdykning bland läxorna, mindre kul men måste ju göras! Sen ringde jag Maria och frågade om hon var lite sugen på OC. Så när hon hade slutat så kom hon hit och jag tog en paus från pluggandet. Så nu har vi avklarat fyra avsnitt till av säsong tre.. Vi börjar komma en bit på vägen nu :) Haha.
Hann även käka lite mat under tiden. Lax, potatis och god sås hade mamma lagat idag, muuums på det!
Maria körde hem för en stund sen och jag har nu satt mig med läxorna igen. Håller just nu på att skriva ett brev på engelska som ska vara klart först på måndag, men jag tänkte att det känns skönt att ha det gjort så lika bra att göra det nu eftersom jag inte har så mycket annat för mig just nu.
Älskling skulle höra av sig sen, så då får jag kanske träffa honom :)
Men nu ska jag återgå till pluggandet!
Laaater!

kvällsupdate

    Inlägget skrivet: 2008-09-02 kl: 20:41:58
Har som sagt varit och kollat på ett dansaerobic-pass ikväll. Det verkade kul, men jag gillar inte lokalen och inte heller ledaren, som var min danstränare innan. Så jag ska nog se mig om efter något annat.

Vilken minut som helst kommer älskling hit :) Känns som om jag nämner honom i typ varje inlägg, men det är bara för att jag tycker om honom sååååå himla mycket ;) Hihihi <3
Iallafall, han ska sova här och det känns så sjukt härligt att vakna upp bredvid honom.
Imorgon är det bara en kort dag i skolan. Börjar yjugo över åtta och slutar vid tolv, skööönt!
Men nu ska jag inte sitta här längre utan jag tänkte slänga mig i soffan och kolla på tv tills älskling kommer :)
Ciao!

tisdag

    Inlägget skrivet: 2008-09-02 kl: 17:20:10
Idag var det tänkt att jag skulle prova på ännu ett "gratis-pass", den här gången är det dansaerobic på Träningscentret. Men eftersom min hosta och förkylning har blivit värre igen så ska jag bara dit och titta idag. Sen får jag se om jag börjar eller inte.



Älskling kom precis hit :) Och nu blir det mat om en kvart och sen ska jag fixa svenskläxan också.
Hörs kanske senare!

hårt träningspass

    Inlägget skrivet: 2008-09-01 kl: 22:31:21

Träningspasset innan var sjukt jobbigt, men ändå kul :) 90 minuters boxning tar verkligen kål på en och nu är jag typ helt slutkörd

Så nu ska jag och älsking gå och lägga oss :)

Hörs imorgon! Puss och godnatt!


måndag

    Inlägget skrivet: 2008-09-01 kl: 17:30:22

Förste september idag och det är helt sjukt vad tiden springer iväg..
Jag vill inte alls ha höst och jag längtar inte alls efter mörka kvällar och lika mörka mornar. Och i skrivande stund så öser regnet ner där ute och det är tråkigt!
Idag var det en lång dag i skolan, kl åtta till tre. Som vanligt så har jag även slumrat en stund på soffan idag och nu har jag nyss ätit vegetarisk lasagne :)
Klockan sju så är det dags för det första träningspasset sen början av sommaren och det ska bli skönt att komma igång.
Jag, Maria (och kanske syster) ska ge oss upp till Friskis&Svettis där det är prova-på-vecka denna veckan och nästa. Så idag tänke vi prova på något som heter Ki-boxning. Jag är inte säker på vad det är så det ska bli kul att se när vi kommer dit. Men jag kommer nog förmodligen  vara död efter det passet, det varar i 90 minuter och det är ingen inget höjdar pass att börja med när man inte har tränat på två månader, haha! Men det ska nog gå bra :)

Nu ska jag ta och dammsuga mitt rum så att det blir rent och snyggt. Sen ringer jag kanske älskling som jag inte har pratat med idag och sen är det dags att dra på sig träningskläderna.

Ha en fortsatt bra måndag!