skola, malmö, jobb, stan!

    Inlägget skrivet: 2009-02-27 kl: 20:40:22
Idag var det en kort dag i skolan, slutade redan klockan elva.
Då tog jag bussen med Joanna till Malmö och där spenderades större delen av eftermiddagen och det var trevligt
Tyvärr hittade vi inte lika mycket som vi hade hoppats på. Men jag fick iallafall en tunika från BikBok med mig hem och fick väl räcka :)
Direkt efter Malmö så blev det jobb på tennisen i två timmar och direkt efter jobb blev det en snabb runda till stan för att inhandla en tröja till imorgon, då det blir 20 års-fest för Rasmus :) Det ska bli himla trevligt!
Ikväll blir det nog bara en lugn hemmakväll. Nu sitter jag och halvkollar lite på Let's dance och snart ska jag hoppa in i duschen tänkte jag och sen förmodligen bara ta det lugnt hela kvällen.
Imorgon blir det jobb som vanligt och sen väntar trevligheter som sagt.
Nu ska jag återgå till tv-tittande och sen duschen.
Ha en fortsatt trevlig fredag!

26 februari 2009

    Inlägget skrivet: 2009-02-26 kl: 21:49:20
Idag var vi som sagt lediga från skolan. Riktigt skönt!
Har dock pluggat hela dagen. Ska ha prov i affärsengelska imorgon så det har typ blivit plugg idag.
Har även hunnit med att städa lite och även jobbat.
Nu ska jag snart hoppa i säng och imorgon är det fredag :)
Då blir det en runda till Malmö efter skolan och sen jobb!
Puss och godnatt på er!

onsdag

    Inlägget skrivet: 2009-02-25 kl: 17:20:31
Idag var det en ganska dryg dag i skolan. Gulsen kan verkligen gå en på nerverna, men man får väl stå ut helt enkelt.
Efter skolan blev det en runda i stan med Maaarja, för att kolla på lite fest kläder. Det är ju trots allt några fester hit och dit som är inplanerade nu framöver. Tyvärr hittade jag ingenting alls, så det får kanske bli en shoppingrunda till Malmö en dag istället.
Nu i eftermiddag har jag bara pluggat en massa affärsengelska. Ska ha prov på fredag och det är inte lätt alls att veta vad man ska plugga på riktigt. Men jag har iallafall försökt att få in lite glosor i huvudet iallafall och sen får vi ju se hur lyckat det blir på provet :)
Snart tänkte jag äta, middagen står i ugnen och är snart klar.
Sen ikväll blir det tennisträning, kul!
Imorgn är vi lediga. Skönt som bara den! Tyvärr måste den lediga dagen ägnas åt plugg, plugg och plugg.
Det är mycket igång just nu i skolan och det är väl bara till att bita ihop. Det är iallafall ändå alltid skönt att vara ledig från skolan lite.
Nu ska jag käka och sen blir det träning. Puss!

 


tjockisvarning

    Inlägget skrivet: 2009-02-24 kl: 19:07:17
Jag kan inte påstå att dagen har blivit bättre precis, men man får väl se det lite positivt ibland.
Idag har jag iallafall pluggat (igen). Har pluggat affärsengelska, prov på fredag som gäller. Skönt att det är pratik nästa vecka iallafall så att man har tid att andas lite och kan pusta ut. Ska iallafall ta tag i mitt projetkarbete under den vecka, så att man kan komma en bit på vägen med det också.
Snart kommer älskling hit och då blir det film och mys bara :)
Kanske blir det en fastlagsbulle lite senare också, det är  ju trots allt fettisdagen idag. Mums på det!
Nu ska jag återgå till mitt tv-tittande och mina engelskböcker.
Ciao!


tisdag

    Inlägget skrivet: 2009-02-24 kl: 12:53:45
Nu har jag en hel timme att slå ihjäl. Har precis haft filosofiprov och det gick väl hyfsat bra kändes det som.
Om en timme börjar samhällen och då ska vi ha en debatt om konflikten i Gaza. Hmm, hyfsat intressant! NOT!
Jag kan ingenting om det så det blir ju hyfsat lärorikt.
Hela den här dagen har väl mer eller mindre gått emot mig. En riktig skitdag!
Kom till skolan imorse klockan åtta och får reda på att Staffan är sjuuuuuuuk! Hallllååå, kan man liksom inte få reda på det lite innan kanske. Ganska typiskt Staffan är bli sjuk sådär utan att vi får reda på det. Det är ju liksom inte precis första gången det händer och det känns ganska misslyckat att man inte ens kan mejla till oss elever eller vad som helst. Nej, det är tydligen för svårt för lärare (läs: Staffan).
Så då hade man ju håltimme till klockan tolv istället. Så jag och Joanna fick gjort en del till vår debatt nu i eftermiddag. Blev klara med arbetet, så nu kan man lägga det bakom sig iallafall. En sak från listan som man kan stryka. Det gillar vi! Nu är det typ bara 1000 grejor kvar på listan att göra, men det får göras en annan gång.

Tyvärr blev det inte mycket uppdatering igår, utan jag ägnade hela eftermiddagen åt att plugga, plugga och plugga. Pluggade mest filosofi men även en del affärsengelska till provet som är på fredag. Så fort man har gjort ett prov så måste man börja plugga till nästa. Och det känns ju sådär lagom kul. Men det är väl bara till att bita sig i läppen och stå ut de sista månaderna. För sen är det STUDENT som gäller :)
Nej, nu ska jag inte sitta här och svamla mer. Får se om jag kan hitta de andra tjejerna och sen blir det samhäll B.
Puss och kram!

snabbt inlägg

    Inlägget skrivet: 2009-02-22 kl: 16:51:00
Nu har jag äntligen kommit in i duschen (och ut igen..)
Ska dra på mig lite kläder nu och sen är middagen klar!
Puss!

vardagslyx?

    Inlägget skrivet: 2009-02-22 kl: 16:12:44
Just nu orkar jag inte alls återgå till vardagen.
Är hemma igen från Norge där jag har haft en riktigt trevlig vecka med bra skidåkning. Det är typ allt jag orkar skriva om det just nu.. Bilder och mer info kommer väl förmodligen längre fram. Jag kan iallafall sammanfatta veckan med trevlig ;)

Har pluggat en del nu under förmiddagen men jag har inte precis blivit klokare ändå. Har pluggat en massa filosofi, borde egentligen göra samhäll B också, men det får faktiskt komma i andra hand just nu. För nu måste jag istället plugga filosofi och affärsengelska. Tummen upp för det! NOT!

Skulle egentligen hoppat in i duschen för sisådär en timme sen hade jag bestämt mig för, men såklart så har jag ju inte kommit längre än till den här dumma skärmen. En riktigt seg söndag idag med andra ord. Och jag saknar äkskling (även om jag har varit med honom dygnet runt den senaste veckan) och jag är så sjukt sliten känns det som. Det känns liksom som jag har festat i typ 14 dagar och är sliten som bara den.
Kan ju faktiskt bero på att man satt i en bil i drygt 12 timmar ifrån för att komma hem. Det var seeeeegt!
Nej, nu måste jag faktiskt ta tag i något.. Känns som har jag så mycket att göra, så att istället för att börja på något så gör jag ingenting alls istället. Lite typiskt mig faktiskt!
Ska iallafall ta en dusch nu och sen fortsätta med filosofin. Och sen blir det middag och resten av söndagen blir förmodLigen ganska lugn och TRÅKIG!
See you another day! Hoj!

happy valentine's day

    Inlägget skrivet: 2009-02-14 kl: 14:51:06
Idag har jag som vanligt varit och jobbat fyra timmar, helt okej! Får även min lön idag och det är ju aldrig fel :)
Nu ska jag fixa och dona en massa så att allt är klart till imorgon när det bär av till NORGE :D Det ska bli riktigt kul ;)
Jag ska även fixa en del saker till ikväll och jag ska överraska älskling lite ;) Hoppas han uppskattar det <3
Man får ju passa på att vara lite EXTRA kärleksfull när det är alla hjärtans dag ;) Hihi!

Nu ska jag kila och fixa allting och få gjort det så fort som möjligt.
Imorgon bär det som sagt av till Norge så det blir förmodligen inte fler blogginlägg från mig innan vi åker, så jag får ju passa på att önska alla en trevlig alla ♥-ans dag! :) <3
Och vi ses och hörs om en veckan. Ha det fint. Ciaaaao!


såhär på kvällskvisten..

    Inlägget skrivet: 2009-02-14 kl: 00:20:52
Har nästan precis kommit hem från en trevlig tjejmiddag/förfest hos Amela :) Tack för en trevlig kväll <3
Har även suttit och snackat med Mange en stund och sagt hejdå till henne. Hon åker till Mexico imorgon så jag får passa på att önska henne en trevlig resa ;)
Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det jobb som vanligt. Och sen väntar lite trevligheter med älskling, det är ju trots allt alla hjärtans dag ;)
Puss och godnatt till er alla!

fredagen den 13:de..

    Inlägget skrivet: 2009-02-13 kl: 13:52:18
Igår hade jag skrivit värsta långa inlägget om dagen men sen när jag skulle publicera det så gick det inte och allt försvann :/ Snacka om stöööörigt!
Igår så var det iallafall sista dagen med FN-rollspelet på Malmö Borgarskola och det fick bra. Det var så otroligt drygt och det är verkligen skönt att det är över så at man kan andas ut igen :)
När vi kom tillbaks till Trelleborg så blev det en runda i stan med Maraja för att handla present till Amela, dit vi ska på tjejmiddag ikväll. Trevligt!
Sen på kvällen åkte jag hem till äskling och bara tog det lugnt och sov där :) <3

Idag blev vi lediga från skolan eftersom vi har varit på Malmö Borgarskola till typ halv fem dessa tre dagarna, så vi fick helt enkelt ledigt idag och det är skönt som tusan!
Idag har jag hunnit plugga lite, varit på willys och nu ska jag börja rensa min garderob och packa till Norge. Det kommer bli så himla kul ;)
Nu måste jag sätta i gång med städningen.
Sen blir det träning och ikväll blir det ju som sagt tjejmiddag hos Amela och sen ska jag träffa Mange också eftersom hon åkte till Mexico imorgon :)
Ha det bra fredag! Puss!

onsdag

    Inlägget skrivet: 2009-02-11 kl: 19:33:00
Idag har ja överlevt ännu en dag på Borgarskolan med FN-rollspelet.
Det var hyfsat drygt idag men ändå ganska kul eftersom jag själv fick sagt en hel del idag och det var ganska skoj. Men för övrigt så är dte mest drygt och segt att bara sitta där och lyssna på tio olika resolutioner och tusen olika tillägg!
Men man får stå ut sista dagen imorgon också och sen är det över. Och på fredag är vi lediga och sen börjar lovet och då bär det av til Norge med massa härliga människor. Det ska bli kul!

Ikväll ska jag inte göra mycket alls. Just nu sitter jag bara i soffan med systers laptop och kollar in lite bloggar och så :)Ganska lugnt med andra ord!
Ska lägga mig tidigt idag också så att man orkar med morgondagen. Sen är det lov som gäller :D
Nu ska jag återgå till min viloposition i soffan ;) Haha!
Hörs och ses. Ha det fint!

heldag på borgarskolan

    Inlägget skrivet: 2009-02-10 kl: 19:05:08
Idag har vi som sagt varit på Borgarskolan i Malmö hela dagen och haft FN-rollspel.
Steg upp kvart över fem i morse och klockan sju stod jag på Övre med klassen och tog bussen till Malmö.
Dagen har faktiskt flytit på ganska bra och det var kanske inte så hemskt som jag trodde. Men i längden blir det nog hyfsat drygt och man kommer nog att vara gaaaanska trött efter dessa tre dagar. Men man får väl tänka positivt och upp med humöret! :)

Var hemma vid halv sex tiden och åt middag med la familia då.
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och vila upp mig inför imorgon, då det blir en heldag med debatt i utskotten.
Känns sådär kul!

Idag fyller även Amela och Bina år! Båda två blir 19 år, old ladies ;) Haha!
Så ett stort grattis till dem båda två! :D <3

 

Nu ska jag slänga mig i soffan. Puss och kram!

mååååndag

    Inlägget skrivet: 2009-02-09 kl: 17:25:51
Dryg dag i skolan idag, slutade inte förrän tre.
Då blev det en runda till turistbyrån med Maraja för att jag skulle presentera mig och så inför praktiken vecka 10 och dem som jobbade där verkade hur trevliga som helst. Så det blir säkert bra!
Sen blev det snabbt hem och äta lite och sen ner till stan igen med mamma för att fixa lite till min balklänning. Det mesta är klart och nu måste jag leta skor. Det är visserligen ett tag till men det är lika bra att få gjort det.
Sen blev det även en snabb runda upp till Willys och nu är vi hemma igen :)
Snart blir det mat och ikväll ska jag inte göra mycket annat än att förbereda mig inför imorgon. Det råder en aning panik i i mitt huvud just nu och jag känner mig sjukt stressad och har ingen koll på läget. Ikväll ska jag iallafall läsa igenom lite fakta tills imorgon, lägga fram kläder och så. Lika bra, eftersom imorgon måste jag gå upp klockan fem och klockan sju ska vi ta bussen till Malmö. Usch, jag kommer vara helt slut efter dessa tre dagar och FN-rollspelet har verkligen tagit kål på mig. Jag orkar inte mycket mer! Det ska bli så himla skönt att ha det avklarat, då kan man äntligen slappna av lite igen (innan man måste sätta igång med nästa sak..)

Nu kallar mamma och maten är klar.
Ha det fint och wish me luck tomorrow! Puss!

en tur till Malmö

    Inlägget skrivet: 2009-02-08 kl: 18:47:39
Igår blev det en lugn kväll med Melodifestivalen :)
Sen kom älskling hit och sov här och idag har vi typ varit runt i hela Malmö med hela familjen. Det blev en del inköp, bland annat nya skor, fön och en plattång :) Precis vad jag behövde!

Mina nya skor som jag har velat ha sen jag såg en tjej i skolan med dom :) Tycker att dem är supercoola!


Nu ska jag städa undan en massa kläder på mitt rum och dammsuga och sen blir det kanske mys med älskling eller så bara en lugn kväll framför tvn. Måste ladda upp inför de kommande dagarna som kommer att vara låååånga och jobbiga!
Hörs och ses. Puss!

6 februari 2009

    Inlägget skrivet: 2009-02-07 kl: 16:18:27
Igår blev det en ganska misslyckad kväll. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig.
Efter min träning så fixade jhag mig och så iallafall och sen vid åtta kom Mange hit och vi begav oss till Christoffer på förfest där det redan befann sig en hel del andra. Väl där så var det väl inte precis jättelivat och efter ett tag traskade jag och Mange ner till stan (själva) för att bege oss till A9. Men väl där så var där packat med folk och vi kände inget direkt sug längre. Så istället promenerade vi hem vid kvart i tolv och jag var lagom hemma vid tolv och halv ett sov jag som en stock. Med andra ord så blev kvällen hyfsat tråkig och misslyckad. Nu i efterhand så hade vi förmodligen haft roligare på Millenium i Höllviken :) Men som sagt, det är alltid bra att vara efterklok!

Idag steg jag iallafall upp som vanligt vid åtta och begav mig till jobb.
Har inte gjort allt för mycket nu i eftermiddag. Har bara sovit en stund och kollat lite på tv.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen vid sex-tiden kommer älskling hit och då ska vi bege os till mormor och morfar för att äta god middag där :)
Efter det får vi väl se vad som händer.. Våra stora planer om brak-fest verkar inte bli så bra iallafall. Så man får väl se sig om efter något annat. Haha!
Nu väntar duschen och sen en god tre-rättersmiddag. Tack och hej!

fredagskväll

    Inlägget skrivet: 2009-02-06 kl: 17:39:16
Kom hem från träningen för en halvtimme sen ungefär. Det gick hyfsat bra idag och det är ju alltid kul!
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det mat. Ikväll blir det nog en runda ner till A9 med trevligt folk.
Tanken var ju egentligen att vi skulle till Millenium i Höllviken men efter lite eftertanke så kände vi oss inte så sugna på det.
Så vi ska dra oss ner till A9 istället och sitta och dricka lite där istället och bara ha det trevligt. Orkar vi sen så drar vi väl vidare till Höllviken då skulle jag gissa..
Nu är det nog pratat från min sida, nu väntar duschen! Pussssss (och simma lugnt ikväll).

thank god it's friday

    Inlägget skrivet: 2009-02-06 kl: 15:23:13

Kort och lugn dag i skolan. Sen blev det en runda i stan med Joanna och Maria.
Efter det var jag på Kicks och vaxade armarna och sen vidare till tandläkaren. Det såg bra ut förutom sprickor i två gamla lagningar så nu ska jag behöva laga dom igen?! :O Kan dem inte bara laga dom ordentligt första gången?? Pallar inte sånt här. Ska iallafall få gjort det innan man måste börja betala så det är ju bra!



Snart ska jag iväg och träna tennis. Ikväll blir det antingen fest i Höllviken eller bara en lugn kväll med trevligt umgänge :)
Får se vad vi är sugna på sen hel enkelt.
Nu ska jag byta om. Trevlig fredag till er alla!


5 februari 2009

    Inlägget skrivet: 2009-02-05 kl: 21:30:26
Sitter här nyduschad och fräsch med inpackning i håret nu.
Har varit på Oasen och tränat nu ikväll och innan dess var det jobb i tre timmar som gällde. Det var ganska lugnt idag. Skönt!
Det blev en ganska kort dag i skolan idag och det tackar vi för! Älskling kom hit en stund i eftermiddags och vi bara tog det lugnt och mös :) Massa kärlek till honom <3

Nu ska jag kila ner och fixa lite och sen blir det läggdags. Skönt att det är fredag imorgon!
Puss och godnatt :)

Dagens låt: Maskinen - Segertåget
(kändes sjukt bra att träna till den låten innan på gymmet..)


onsdag - deppig dag

    Inlägget skrivet: 2009-02-04 kl: 17:50:42
Idag slutade vi redan vid halv elva tiden, men sen stannade klassen kvar för att planera lite inför spexet.
Det blir alltid kaos när vår klass ska försöka komma överens men vi fick iallafall planerat en del till slut och det blir säkert bra i slutändan!
Efter skolan har jag inte gjort något vettigt alls. Jag cyklade hem, satte på en film och somnade i soffan.
Jag har egentligen tusen grejor jag skulle kunna göra. Till exempel; kartlägga länderna inför FN-rollspelet, sk´riva min del av debatten till samhäll B eller skriva lite på projektarbetet. Men idag har jag helt enkelt inte orkat. Har pluggat konstant de senaste två veckorna och idag var jag inte alls sugen på att behöva sitta och vara koncentrerad och försöka förstå vad man gör. Så hela min eftermiddag har varit lugn.
Och nu har jag precis ätit lite och tänkte slänga mig i soffan en stund igen. Sen är det dags att gå och byta om och bege sig till tennisträningen.

Känns som jag har en massa konstiga känslor inom mig igen..
Jag vet inte vad det är som händer. Vissa dagar känns allt toppen, men dagar som denna känns det mesta bara skit! Blir så trött på mig själv när jag kommer på fel tankar. Jag tänker helt enkelt för mycket.
Liksom det stod i mit horoskop idag så ska jag inte grubbla så mycket utan försöka vara lite med uppmuntrande istället.

Kräftan
Tecknen råder nu Kräftan att inte grubbla så mycket. Försök i stället muntra upp dig själv - och andra!


Men det är fan inte lätt när det mesta runtomkring är svårt. Ser framemot sommaren och studenten! Tur att man har något att längta efter iallafall :)
Nu blir det en lugn stund i soffan innan träningen. Hörs och ses!

onödigt inlägg

    Inlägget skrivet: 2009-02-03 kl: 16:57:27
Slutade skolan vid tre idag. Sen dess har jag tagit en powernap och läst ut min svenskbok (läs: bläddrat igen hälften av kapitlena) Men jag har iallafall lyckats få ett hum om vad boken handlar om och det är ju bra!
Nu sitter jag mest här och väntar på att maten ska bli klar. Lasagne har mamma lagat idag och känner hur gott det luktar!
Ikväll ska jag inte göra allt för mycket. Ska träffa älskling och bara ta det lugnt :)

Nu blir det mat.
Pusss!

tisdag

    Inlägget skrivet: 2009-02-03 kl: 12:09:27

Idag har vi värsta kulturdagen i skolan och vi ska se en massa film och sånt.
I förmiddags hade vi studentkommittémöte och det gick bra. Riktigt kul att planera och ha en massa att se framemot :)

Snart ska vi se nästa film som är Juno, har sett den innan och den är bra!
I eftermiddag har jag inte tänkt göra allt för mycket. Måste läsa klart min svenskbok, annars blir det nog bara en lugn eftermiddag. Ska kanske träffa älskling också <3

Nu börjar snart filmen, måste kila! Puss och kram.


måndag

    Inlägget skrivet: 2009-02-02 kl: 19:19:29
Idag var det en ganska lång men ändå ganska lugn dag i skolan. Gjorde inte allt för mycket vettiga saker. Blir bara så himla trött på vår klass så fort vi börjar prata om spexet och utklädnaden till studenten.. Att inte folk bara kan bestämma sig så att man kan slippa allt klydd?!?!
Anyway, direkt efter skolan så hämtade iallafall mamma upp mig och vi körde då direkt till Ystad för att kolla på tyg till min balklänning. Efter lite tittande och letande så hittade jag ett supersnyggt tyg :) Det går lite åt det turkosa hållet och jag blev helt fast vid det direkt. Hur snyggt som helst, så det fick följa med mig hem. Det ska bli hur kul som helst att få uppsytt klänningen nu snart och bara vara hur fin som helst på balen i maj :) Jag längtar med andra ord! Vi hann även med en liten snabb shoppingrunda på gågatan och då fick två tröjor också följa med hem :)
Nu kom vi nästan precis hem. Och jag tänkte byta om till mjukis, ta något att äta och bara ta det lugnt resten av kvällen. Jag borde egentligen träna, men det känns som det finns vettigare saker att göra. Till exempel som att läsa min svenskbok och städa mitt rum. Så träningen får bli en annan dag.
Nu ska jag kila. Höörs!

en trevlig dag på vallåsen

    Inlägget skrivet: 2009-02-01 kl: 18:38:12
Idag gick jag och älskling upp tidigt för att bege oss till Vallåsen med Jonte :)
Vi åkte redan halv åtta imorse och vi har haft en kanondag med fint väder och bra åkning. Helt perfekt!
Så tack för en supertrevlig dag, killar ;) <3

     

(Fler bilder kommer upp på Facebook lite senare..)

Nu ska jag gå ner till mamma och hjälpa henne med lite saker och sen ska vi nog traska till Entré och handla vispgrädde till vår chokladpudding ;) Kräääng! Men det är gott som tusan iallafall.
Sen blir dte nog bara film och mys med älskling <3
Måndag imorgon, vilket innebär ny vecka.. En ny JOBBIG vecka med tusen saker att göra!
Men än så länge är det söndag och jag ska njuta av det en stund till. Höörs!