lördag

    Inlägget skrivet: 2009-01-31 kl: 20:06:30
Igår blev det en lugn kväll hemma hos älskling <3
Vi kollade på film med Karro och Åke och bara tog det lugnt och hade trevligt :) Vi såg Welcome home roscoe jenkins och den var hyfsat bra.



Sen åkte jag hem vid halv ett-tiden och somnade direkt.
Jobbade idag som vanligt. tiden gick ganska snabbt idag. Sköönt!
Efter jobb har jag inte gjort allt för mycket. Har bara sovit lite, läst min svenskbok och kollat tv. Har även lagt upp lite nya bilder på facebook, så kolla gärna in där*
Nu har jag precis ätit mammas goda middag och snart väntar efterrätten också. Gott som bara den!
Ikväll händer det väl annars inte så mycket.. Jag är egentligen sjukt sugen på fest, men inte en kotte i hela de här stan verkar vara sugen så det blir nog inte så mycket av det. Ska iallafall ta en dusch nu och sen får jag väl se vad som händer :) I värsta fall får det bli en lugn hemmakväll med mamma och pappa, haha. Men det kan ju vara trevligt på sitt sätt också :)
Önskar er andra en trevlig lördag iallafall! Ciaaaao!

freitag

    Inlägget skrivet: 2009-01-30 kl: 19:15:49
Lagom lång dag i skolan idag, började åtta och slutade elva :)
Efter skolan mötte jag upp Mange och vi tog en fika i stan. Det blev massa snack och god fick på Systrar&Bönor för vår del. Trevligt! <3
I eftermiddag tränade jag tennis en timme och nu har jag precis ätit hämtmat med la familia. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa med älskling :) Imorgon blir det jobb som vanligt.
Nu ska jag kila iväg och duscha och sen ringa älskie!
Ha en trevligt fredag. Puss!

Hörde en schysst låt på NRJ innan idag..
Dagens låt: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You


torsdag

    Inlägget skrivet: 2009-01-29 kl: 21:25:54
Hyfsat lagom dag i skolan och förhoppningsvis så gick provet bra. Vet redan nu att jag hade fel på en fråga, men vi får väl hoppas att resten av provet är bättre :)
Var hemma vid två iallafall och sen stack jag och jobbade fyra till sju, har en timme mer nu den här terminen. Det funkar väl!
Körde ner en snabb runda till Maxi med mamma och syster direkt efter jobb. Och nu har jag precis varit ute och powerwalkat med syster i en timme. Riktigt härligt! Precis vad vi behövde :)
Nu ska jag duscha och bädda rent i sängen och sen blir det läggdags. Puss och godnatt!

Den här bilden beskriver mitt liv ganska bra just nu . .

bedtime

    Inlägget skrivet: 2009-01-28 kl: 22:38:48
Nu ska jag gå och lägga mig. Har pluggat ikväll och även träffat älskling en stund :)
Känns som jag har hyfsat koll på läget tills imorgon, men det kommer jag förmodligen inte att känna imorgon när jag väl sitter där med provet.. Wish me luck!
Nu är det läggdags. Godnatt!

prestationsångest

    Inlägget skrivet: 2009-01-28 kl: 16:26:39
Jag blir så jäkla trött på allting!
Skolan tar verkligen kål på mig just nu. Det är så himla mycket som händer i skolan nu och vi har typ tusen saker som ska vara klara inom det närmsta. Och alla säger att sista vårterminen i trean ska vara så himla chill och man bara glider sista tiden. Men den som sa det har fan fel!
Sista terminen är fan den jobbigaste. Det är nu allt ska betygsättas och man har en sån fruktansvärd press på sig. Eller iallafall jag.. Jag har vääldigt mycket prestationsångest och jag vill lyckas. Jag vill vara bra på det jag gör och jag vill se bra resultat. Därför blir det som en stor jävla klump i magen eller en 100-kilos tung sten på axlarna just nu när det är så himla mycket i skolan. Jag vill kunna lyckas och få bra betyg på allt, (självklart så är ju det i princip en omöjlighet).
Men jag har så höga krav på mig själv och det leder till att jag får spel på allt just nu! Och framförallt det JÄÄÄVL FN-rollspelet som jag inte fattar särskilt mycket av! Tycker att det är helt jäkla onödigt och jag mår fan dåligt på grund av det. Det är det som gör att jag få en jäkla prestationsångest samtidigt som man ska hinna med allt annat i skolan också. Haaaaallå, lärare tror visst inte att vi har någon fritid. Särskilt inte Gulsen, som jag är grymt trött på just nu! Hon och FN-rollspelet står mig upp i halsen just nu och hade det inte varit för det så hade allt varit mycket lugnare och jag hade känt mig mycket mer avslappnad och mindre stressad. Så ett stort fett jävla minus till Gulsen och framförallt det sketna FN-rollspelet!!! :S

Liksom igår så har jag ägnat hela eftermiddagen till att plugga..
Har gjort klart mitt inledningsanförande, ändrat resolutionen och gjort klart svenskuppgiften som vi fick idag. Känns skönt att ha lite avklarat nu iallafall.
Ska snart äta middag och sen ska jag ägna resten av kvällen till ännu mer plugg. Ska till och med hoppa över min tennisträning för att plugga till rättskunskapsprovet som vi har imorgon. Känns ändå som jag kan det hyfsat bra, men ändå blir jag så himla osäker på allting.
Känns bara som det är för mycket nu helt enkelt! Jag får trösta mig med att det bara är några månader kvar och sen är det STUDENT! :D Kommer att bli så himla kul ;)

Det trista vädret gör ju tyvärr inte saken mycket bättre.. Tacka vet jag sommar!
Men först väntar en skidvecka i Norge under sportlovet och det ska bli riktigt skoj ;) Jag längtar!
Nu får det räcka. Hörs! Puss och kram!

Dagens låt: Takida - Curly Sue
(bara för att jag älskar den låten..)


27 januari 2009

    Inlägget skrivet: 2009-01-27 kl: 21:05:03
Har pluggat hela eftermiddagen idag. Segt som bara den!
Känner mig helt slut i huvudet nu. Har pluggat en massa rättskunskap och allt känns bara förvirrande i mitt huvud just nu.
Jag tänker för mycket helt enkelt, tänker för mycket på allt annat runtomkring. Usch! Vissa dagar känns bra och andra mindre bra. Tyvärr känns det som de mindre bra dagarna börjar ta över sakta men säkert..
Ska iallafall lägga undan skolböckerna nu och vila lite framför tvn. Snart kommer älskling hit. Massa loooove <3
Ny dag imorgon, vilkte innebär nya tag. Hörs då!


måndag

    Inlägget skrivet: 2009-01-26 kl: 18:32:06
Hejhopp!
Måndag idag och en trevlig helg har passerat :)
I fredags var det en lugn dag i skolan och sen på eftermiddagen var det en timmes tennisträning som gällde. På kvällen var vi hos farmor och farfar på kalas och firade farfar som fyllde år :) Det blev en lugn kväll med god mat och Let's dance.
Sedan blev det läggdags hyfsat tidigt.

I lördags var det jobb som gällde som vanligt. Jobbade fyra timmar och sen blev det en runda till stan med mamma och handlade lite småsaker och kollade på Talang.
På kvällen var det tjejmiddag och förfest hos Mange som gällde :) Vi åt gott, förfestade, spelade spel och bara hade det trevligt! Lite senare på kvällen så bar det av till Horizont där vi även mötte upp Karro och Malin.
Hade skittrevligt där, det blev med andra ord en riktigt lyckad kväll! Beach-tema och allt ;)
Festade loss, dansade som bara den och träffade en massa trevligt folk!
Vid halv fyra blev det en runda till shell för lite nattamat och sen kom älskling och hämtade oss och jag somnade gott i älsklings famn.
Tack för en supertrevlig kväll tjejer! <3

Vaknade i söndags och mådde ju sådär. Tog det mest lugnt med älskling och pluggade lite.
På kvällen blev det lite sällskapsspel med mamma, syster och älskling. Myyyys!

Nu ska jag kila iväg och byta om och sen bege mig till Oasen för att träna med älskling :)
Ha det fint! Puss!

seg söndag

    Inlägget skrivet: 2009-01-25 kl: 15:22:12

Än en gång så har jag varit slarvig med uppdateringen under helgen.. Men det beror faktiskt på att jag har myket att göra och sitter allt mindre vid datan. That's it!
Helgen har iallafall varit trevlig. Tänkte skriva lite mer om det senare, för nu tänkte jag slänga mig på soffan en liten stund och bara mysa i mina mjukiskläder ;)
Känner mig ganska sliten efter gårdagen! Horizint for laaaaajf ;) Haha!
Hörs senare!


torsdag

    Inlägget skrivet: 2009-01-22 kl: 21:11:51
Jag hatar den här dagen,.. tur att den snart är slut iallafall!
Precis allting har gått emot mig i idag. Imorse börjar det med att får fön, hårtork, hårblås, you name it. Den gick iallafall i sönder och jag kunde inte få rätt på mitt hår. Så idag är det verkligen en bad hair-day :/
Skulle iallafall ge mig iväg till skolan när jag kommer ut och upptäcker att där är punka på mins cykel. Det är typ tionde gången den här månaden. Hatar sånt!
Fick iallafall skjuts till skolan av snälla mamma. Tack!
Väl i skolan så har vi Gulsen första lektionen. Riktigt mycket pain in the aaaaas. Jag orkar verkligen inte med henne och FN-rollspelen på Borgarskolan närmar sig och jag fattar typ ingenting?! Och om man väl frågar så får man svar på något helt annat. Konstigt att man får panik och känner sig stressad. Usch och fy!
Kom iallafall hem vid halv två och då pluggade jag lite och vilade en stund :)
Sen har jag jobbat två timmar och det kändes drygt som tusan! Börjar bli hyfsat trött på det..
Har iallafall varit och tränat på Oasen nu ikväll efter jobbet och det kändes bra. Även om jag är sjukt trött i hela kroppen, så känns det skönt att träna och rensa tankarna lite. För just nu känns det som jag får panik på allting!
Jag känner mig så sjukt stressad och pressad. Man vill lyckas, man vill göra något bra, men man hinner inte, man orkar liksom inte bara. Just nu är det det j*vla FN-rollspelet som sätter griller i huvudet på mig och jag orkar snart inte längre. Ska iallafall jobba med resolutionen imorgon och hoppas att jag blir klar med den då annars orkar jag inte bry mig.
Jag är väl inne i en liten sån "nere-period" just nu.. Det kommer och går liksom. Men just nu har jag bara lust att skita i allting och bara gör ingenting. Jag blir bara så less på aaaaallting!
Och helgens planer sket sig ju rent ut sagt.. Blir bara så himla trött på sånt, när det blir en massa klydd liksom. Folk borde ju faktiskt kunna bestämma sig. Men jaja, det händer en del andra roliga saker ändå så förhoppningsvis blir helgen trevlig. Jag behöver det!

Nej, nu ska jag inte sitta här och beklagar mig mer. Ska ta en dusch nu och sen försöka komma i säng i tid :)
Imorgon är det en ny dag och nya bekymmer.. Seee ya!

onsdag

    Inlägget skrivet: 2009-01-21 kl: 22:49:49
Träningen inna gick väl sådär.. Tränar med lite nya människor nu så det tar väl ett tag innan man kommer in i det :) Men blir väl förhoppningsvis bra till slut.
Nu sitter jag mest här för att det ska så vara. Borde egentligen gå och lägga mig, vilket jag ska snart.

Har även kommit på en annan sak.. Jag ska sluta göra smileysar när jag skriver. Jag vet inte, men jag har bara fått en liten knasig idé. Jag läser ofta väldigt många olika bloggar och jag har kommit fram till att de flesta använder sig inte av smileysar och jag kommit på mig själv att jag tycker att det är mycket roligare och intressantare att läsa då. Jag använder själv vääldigt ofta av smilyes, men jag ska sluta med det nu. (Så gott kan jag iallafall, hehe!)
Nej, men det känns som en mycket mer seriös blogg om man inte över öser inläggen med en massa söta gubbar från msn. Så nu ska min blogg bli seriös, men ändå rolig har jag tänkt mig. För man kan ju faktsikt uttrycka sina känslor ganska bra utan smileysar också, och det är det jag tänker försöka :) Så wish me luck! Haha!



Nu borde jag faktiskt göra något annat, som att gå och lägga mig kanske. Börjar åtta imorgon som vanligt, trist men sant!
Jag får se framemot helgen istället då det är en hel del trevligt inplanerat. Sånt gillar vi :)
Nu kallar sängen. Godnatt alla!

21 januari 2009

    Inlägget skrivet: 2009-01-21 kl: 18:15:05
Hyfsat lugn dag i skolan! Även om Gulsen kan gå en på nerverna, pallar inte henne riktigt. Men man får väl stå ut, studenten närmar ju sig med stormsteg :) Lääääängtar till tusen!

I eftermiddag har jag vilat en stund och sen har jag pluggat en massa. Har läst lite i svenskboken och även gjort klart svenskuppgiften och läxan i affärsengelska :) Känner mig faktiskt hyfsat flitig! (A)
Nu ska jag snart byta om och bege mig till tennisen för två timmars träning :)
Ha det fint!

tisdag

    Inlägget skrivet: 2009-01-20 kl: 14:54:01
Slutade två timmar tidigare idag :) Skönt som tusan!
Hade filosofi sista lektionen och då diskuterade vi en hel del om djur och om det är rätt att äta kött eller inte
Alltid kul att hlra vad folk har för olika åsikter ;) Haha! Men vissa borde ju inte ens yttra sig, särskilt inte om man har väääldigt mycket dubbelmoral! Jag tycker att det är upp till var och en att bestämma och även om jag inte äter kött så klandrar jag inte dem som gör det..

Nu sitter jag iallafall mest här och väntar på att älskling ska sluta. När han slutar vid halv fyra så ska vi gå en lång promenad i det härliga vädret :) <3
Sen blir det nog lite plugg och städning :)
Nu ska jag fika lite med mamma och sen ska jag gå och möta älskling :) Puss på er!

two hearts are beating together..

    Inlägget skrivet: 2009-01-19 kl: 22:13:05
Usch, det är typ storm ute och jag hatar sånt här väder!
Nu ska jag krypa till sängs tänkte jag. Har precis sett lite av slutet på Smekmånaden på tv och den är alltid lika rolig :)
Träningen innan gick bra, känns så grymt skönt att vara tillbaka :) Back on track, liksom ;) Haha!
Det var allt för mig nu. Nu ska jag bädda ner mig och sova :)
Hörs imorgon. God natt!

19 januari 2009

    Inlägget skrivet: 2009-01-19 kl: 18:54:01
Dryg dag i skolan idag!
Efter skolan så åkte jag iallafall en runda till Malmö med älskling :) Det blev en runda på Mobilia och även Svågertorp och jag inhandlade en ny skidjacka ;) Superfin, enligt mig själv iallafall! Ska bli kul att inviga den i Norge om tre veckor :) Längtar som bara den!


Min nya skidjacka från Warp :)

Nej, för att komma till det jag egentligen skulle skriva lite om tänkte jag.. Helgen i all sin ära :)
I fredags slutade jag tidigt och sen på eftermiddagen stack jag till tennisen för att träna. Ska börja träna en timme till på fredagar nu också, kul! :)
På kvällen gjorde jag inte allt för mycket. Var bara hemma och kollade lite smått på Let´s dance och bara mös ;)
Sen kom älskling hit och sov här :)
I lördags på eftermiddagen så var det kalas för älskling som gällde (eftersom han fyllde år i söndags) :)
Det blev massa tårtkalas och trevligt umgänge med hans släkt :)
På kvällen beställde vi mat från A9 och sen blev det filmkväll med Karro och Åke :) Kollade på The List och en annan film som jag inte kommer ihåg vad den hette, men den var inte särskilt bra iallafall. En mycket mysig kväll med trevligt umgänge :)
I söndags så var det ju då som sagt älsklings födelsedag och vi var en runda med mamma i Malmö för att handla lite nödvändiga saker. Bland annat tyg till min balklänning och älskling handlade lite snowboard-grejer för hans födelsedagspengar ;)
På kvällen blev det massa plugg och mys :) Så för att sammanfatta det hela så har det varit precis en lagom trevlig helg! :D Det tackar vi för :)

Nu ska jag byta om och sen bege mig till Oasen för ett hårt träningspass :)
Seeee ya!

söndag

    Inlägget skrivet: 2009-01-18 kl: 20:37:00
Hej alla läsare (om jag har några kvar.. haha!)
Jag har iallafall varit grymt dålig på att uppdatera på sistone. Och det kan väl bero på att jag inte sitter vid datan lika ofta nuförtiden.. Tråkigt men sant!
Orkar inte skria mycket mer nu heller. Så förhoppningsvis blir det lite längre uppdatering om helgen imorgon :)
Jag har iallafall haft en trevlig helg och ett stort grattis till älskling som fyller 19 år idag! :) <3 Love you!
Nu ska jag plugga lite och kolla på tv. Seee ya!

Älskling när han är som snyyyyyggast ;) Hahaha!

the start of something new . .

    Inlägget skrivet: 2009-01-15 kl: 22:33:45

Jobbet innan gick bra :) Direkt när jag kom hem så begav jag mig upp till Oasen för ett hårt träningspass. Kändes riktigt bra :)
Var hemma vid nio-tiden och då blev det en stor kopp med Varma koppen, mums!
Nu ikväll har jag hunnit ta en dusch, plockat undan kläder på mitt rum, bäddat rent i sängen och läst i min svenskbok :)
Känner mig ganska nyttigt faktiskt ;) Haha!

Ska ringa älskling nu tänkte jag och sen ska jag sova. Imorgon är det fredag :D
Puss och godnatt!


torsdag

    Inlägget skrivet: 2009-01-15 kl: 15:30:55

Har varit lite dålig med uppdateringen de senaste dagarna.. Ber om ursäkt för det!
Så det blir en liten sammanfattning nu istället :)

I tisdags var det som sagt 150-dagar till studenten och det firades på Magasinet :) Dagen till ära så var det djurtema och det var riktigt kul att se alla olika utklädnader :D

Kvällen började iallafall med förfest här hemma med några stycken trevliga typer ;) Tyvärr så blev det en hel del klydd med musiken här hemma, men det löser sig till slut ändå :)
Vid halv elva begav vi oss till Magasinet, där resten av skolans djur befanns sig. Och jag hade riktigt ball där för en gångs skull :) Dansade som aldrig förr, hängde i baren och bara flummade runt ;) Haha! Riktigt skoj hade jag iallafall och en precis lagom fylla blev det ;)
Lagom när det var slut så promenerade jag och älskling hemåt mot mig. Och det tog en stund.. Med andra ord så tog det ca 45 minuter att gå från Magasinet hem till mig, vilket som annars tar typ en kvart ;) Haha! Fråga mig inte varför det tog sån tid, älskling skyllde tydligen på att jag skulle stanna typ var tredje meter.. Hmm! Hahaha ;)
Väl hemma iallafall så somnade vi båda ganska snabbt och nästa dag var det bara till att stiga upp och bege sig till skolan. Det kändes ju lagom kul och jag var hyfsat sliten hela dagen :/ Haha!
Men kvällen var iallafall riktigt rolig och det tackar jag alla min frieeeeends för! :D

Bjuder på några bilder från förfesten..
       

Onsdagen var som sagt väldigt seg! Jag gjorde inte allt för mycket :) Gick i skolan till typ tjugo i två och sen cyklade jag hem och sov en bra stund :) På kvällen blev det bara mys med familjen, med lite sällskapsspel och massa skratt ;) Och sen kom älskling hit och sov här <3

Idag var det skola som vanligt, tyvärr har vi inte sovmorgon på torsdagar mer :/ Istället ska vi ha geografi md Gullan då. Suuug!
Vi slutade iallafall tidigt idag och jag var hemma redan vid ett :)
Sen dess har jag bara sovit en stund och kollat tv. Nu sitter jag mest här och kollar runt på lite bilder :)
Snart ska jag äta något tänkte jag och sen bege mig till tennisen för att jobba. Efter jobb blir det träning på gymmet :) Måste verkligen komma igång ordentligt nu!

Bjuder på några random-mobilbilder från de senaste dagarna ;)
    
   

Nu ska jag kila, hörs och ses. Puss!


baaaaall ;)

    Inlägget skrivet: 2009-01-14 kl: 19:31:17
150-dagars igår var svinball :D Det är typ allt jag orkar skriva just nu. Kommer med mer detaljer och bilder lite senare ;)
Puss!

150-dagars!

    Inlägget skrivet: 2009-01-13 kl: 16:40:03
Idag är det 150 dagar till studenten och det ska firas rejält på Magget ;)
Och det är djurtema som gäller och jag ska vara elefant :D Först blir det förfest här och sen tar vi oss vidare till Magasinet ;) Där det förhoppningsvis blir riktigt trevligt!

Nu ska jag kila och äta och sen fixa lite innan folket kommer hit :) Puss!

måndag

    Inlägget skrivet: 2009-01-12 kl: 21:04:36
Ny vecka, nya tag..
Nu har jag nästan precis tagit en dusch efter ett hårt träningspass på Oasen :) Gud vad det känns härligt efter ett träningspass när man inte har tränat på länge. Riktigt skönt att komma igång efter jul igen :)
Nu sitter jag och kollar på en dokumentär på tv om två siamesiska tvillingar som sitter fast i huvudet. Skumt!

Annars idag så har jag mest fixat med min utklädning till imorgon, ska bli riktigt kul! Jag ska vara elefant och det kommer säkert att bli trevligt på Magasinet för en gångs skull :)
Nu ska jag kila. Ska ta på min mysiga morgonrock och äta något litet :)
Ha det fint!

måndag

    Inlägget skrivet: 2009-01-12 kl: 21:04:32
Ny vecka, nya tag..
Har nästan

fiiilm

    Inlägget skrivet: 2009-01-11 kl: 23:23:17

Har precis sett klart A lot like love :) Alltid lika bra den filmen! :)
Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon. God natt!


söndag

    Inlägget skrivet: 2009-01-11 kl: 17:34:32
Världens tråkigaste lördag igår..
Jag gjorde verkligen inget vettigt alls. Jag orkade verkligen ingenting och ingenting känns särskilt kul längre!
Skulle ha festat lite, men var inte alls på humör för det. Så jag hade helt enkelt en mycket lugn hemmakväll med Körslaget och en paradis-chokladask ;)

Idag har jag däremot varit på en liten tur med hela familjen och älskling :) Vi har varit en runda på IKEA och även en runda på Svågertorp :)
Nu kom vi hem för en stund och har precis ätit :) Resten av kvällen blir nog ganska lugn. Ska kanske gå en runda med älskling och sen tänkte jag se film, A lot like love som visas på tv ikväll :)
Imorgon är det skola som gäller igen, första lektionen med Staffan. Trååååk!
Nu ska jag plugga lite glosor och sen bara ta det lugnt. Puss!

9 januari 2009

    Inlägget skrivet: 2009-01-09 kl: 19:29:33
På lunchen idag så körde jag, mamma och syster ner till stan och åt på A9 :) Supergott var det och mysigt också såklart!
Nu har vi precis ätit (igen..) Haha! Blev hämtmat idag, känns som vi bara har tryckt i oss en massa onyttig, men god mat idag :) Jaja, ibland får man unna sig. Dieten börjar ju först på måndag, så jag har helgen på mig att frossa i godsaker :)

Snart ska jag fixa mig lite och sen ska jag bege mig till Maria för att kolla på Let's dance med henne och Bina :) Ska bli trevligt <3 Och det ska bli kul att se hur det går för Stockholms blondaste tjej ;) Haha!
Så nu ska jag kila och göra mig klar och jag önskar er alla en fortsatt trevlig fredagskväll :) See ya!

fredag

    Inlägget skrivet: 2009-01-09 kl: 10:29:57
Sitter här i skolan nu och fattar inte ett skit av Gulsens uppgift som vi har fått! Orkar inte liksom!
Skönt att det är fredag idag och INGET jobb imorgon :) Känns som en lättnad!
Ikväll ska jag kanske spela bowling med några trevliga typer och blir inte det av så ska jag nog bara se Let's dance och mysa med två vänner :)

Snart ska jag bege mig till Bastionen och sälja biljetter och efter det så blir det lunch med mammie och syster i stan :)
Ha en bra dag!

läggdags

    Inlägget skrivet: 2009-01-08 kl: 23:22:07
Idag har jag inte gjort allt för mycket..
Har iallafall lyckats städa undan en hel del på mitt rum så nu är det rent och fint ;)
Har även träffat älskling ikväll <3 Och nu körde han precis hem och jag ska gå och lägga mig.
Fredag imorgon, härligt!
Nu ska jag sova. Puss och godnatt!

8 januari 2009

    Inlägget skrivet: 2009-01-08 kl: 15:15:28
Precis lagom lång dag i skolan idag! Började kvart över nio och slutade kvart i ett, perfekt mjukstart efter jullovet :)
Även imorgon blir det en kort dag, slutar redan elva och sen ska jag sälja biljetter till 150-dagars med Carro :)
På tisdag är det feeeeest på Magget som gäller och det är djurtema för hela slanten :D Ska bli ball!
Just nu gör jag inte allt för mycket. Vilade en kort stund efter skolan och nu sitter jag mest här och har tråkigt. Sitter och kollar runt på lite bilder bara på facebook och bdb..
Min plan för i eftermiddag var att städa undan alla mina högar med kläder som täcker mitt rum. Men som vanligt så hamnar jag här istället. Fy skäms på mig! Haha. Orkar inte göra särskilt mycket.
Är hungrig också, så jag får väl gå ner och ta något att äta snart :)
Nu ska jag kila. Hörs!

Dagens låt: Meryl Streep - The Winner Takes It All


7 januari 2009

    Inlägget skrivet: 2009-01-07 kl: 14:59:23
Idag vaknade jag med älskling vid tolv-tiden. (Det kommer nog bli svårt att gå upp tidigt imorgon.. Haha!)
Vi åt iallafall frukost och sen körde älskling hem. Sen dess har jag inte gjort allt för mycket, har bara degat framför tvn och suttit här vi datan. Och nu såg jag att tiden har rusat iväg och klockan är redan tre. Hela dagen har ju nästan gått utan att jag har gjort något vettigt :/ Tråkigt men sant!
Jag har iallafall tänkt gå en promenad, det är ju trots allt en ganska härlig dag md fint vinterväder :)
Resten av dagen blir nog bara lugn, ska fix lite till skolan imorgon bara annars händer det inte så värst mycket.
Nu blir det nog snart en promenad! Seee ya!

tisdag

    Inlägget skrivet: 2009-01-06 kl: 23:27:48

Igår var det som sagt förfest med tjejerna och sen begav sig jag, Joanna och Sara oss in till Malmö och närmare bestämt KB :) Väl där inne så var det väl inte någon höjdare precis. Tyvärr! Musiken var inte särskilt bra och människorna var en klass för sig! Så efter en liten stund där bara så gick vi över gatan till Ice istället där det blev mer dricka och en massa snack :) Precis lagom mycket av allt det goda! Kvällen avslutades sedan på ett kebabställe och jag var lagom hemma vid kvart över tre :) Tack för en trevlig kväll! <3

Gårdagens outfit ,
 

Idag fick jag stiga upp vid åtta, eftersom älskling kom på den knäppa idén i går kväll att vi skulle åka till Vallåsen idag :) Så det var bara till att stiga upp efter ca fyra timmars sömn.. Men vad gör man inte för kärleken?! ;) Hahaha! Så vi begav oss dit med Karro, Malin och lite senare så kom även Tobbe dit :) Det blev en massa skidåkning, fika, kyla och några vurpor hit och dit ;) Men det var iallafall en supertrevlig dag med mycket trevliga typer ;D Efter en heldag i backen så kände vi oss lagom klara och begav oss hemåt. Och ikväll har jag bara kollat på Drömkåken på tv med familjen och Johan :) Nu ska jag nog sova snart tänkte jag. Man får ju snart vänja sig vid att lägga sig tidigt och gå upp tidigt när skolan börjar :) Kommer nog sova hyfsat gott i natt eftersom jag är helt slut i hela kroppen efter en trevlig dag på Vallåsen! ;)

Bjuder på några bilder från dagen!
      

måndag

    Inlägget skrivet: 2009-01-05 kl: 16:56:13
Tyvärr blir det inte lika mycket uppdatering nuförtiden! Det händer inte särskilt mycket på lovet och sen har jag liksom ingen lust att sitta vid datan och häcka hela tiden :)
Så det får bli en liten längre uppdatering nu istället om de senaste dagarna..

I lördags umgicks jag med Mange :) Och vi hade bara en typisk "tjej-chill-kväll" ;) Vi hyrde film, käkade godis och snackade litta skit ;)
Vi såg 27 dresses, som vi har sett innan men den är en toppen film!
Jag gillar den ;)
Senare på kvällen åkte jag hem till älskling och sov där :)

Igår var vi hembjudna till älsklings farmor, så där tillbringade man eftermiddagen :) Vi åt gott och fikade :)
Senare begav sig jag, älskling och Karro till Flanningen och åkte skridskor istället :) Även om jag mest stod still och snackade ;) Haha! Sen kom även Mira, Linus och Tobbe dit så vi spenderade en stund där.
På kvällen beställde jag och älskling mat från Wook House och bara tog det lugnt :)

Idag vaknade vi inte förrän vid tolv, det har blivit en dålig vana att sova länge.. Haha!
Har iallafall inte gjort så mycket idag. Eller jo, jag har faktiskt skrivit ett brev på engelska som vi hade i läxa. Så det ska jag renskriva nu och sen skicka in til Staffan. Så lite nytta har jag ju gjort idag :)
Vid sex-tiden hade jag tänkt gå och göra mig i ordning och sen bege mig till Fidde vid åtta :) Då är det förfest med tjejerna som gäller och sen blir det utgång till KB i Malmö. Det kommer säkert att bli en trevlig kväll! ;)
Nu ska jag skriva klart brevet och sen börja fixa mig :) Ha en fortsatt bra dag!

lördag

    Inlägget skrivet: 2009-01-03 kl: 19:08:54

Igår blev det en runda till Malmö eller rättare sagt Media Markt och det blev en ny data till syster som vi har meckat med lite idag :)

Sen igår så blev det även den första skridskoåkningn på Flanningen :) Var där en runda och åkte lite med älskling och Rasmus, kul men hyfsat jobbigt och ont i fötterna fick jag. Haha!
Efter en stund där iallafall så åkte vi hem till Rasmus och då kom även Mira, Linus och Frida dit :) Vi kollade film, snackade och bara umgicks :) En trevlig chillkväll med andra ord! :)
Vid två-tiden så var vi trötta och jag och älskling begav oss hem till honom och sov.

Idag vaknade vi inte förrän vid tolv och det var skönt att sova ut för en gångs skull :) Annars är jag ju van vid att stiga upp vid åtta på lördagar.
Vi tog det lugnt iallafall och käkade lite frukost och så. Sen körde vi hem här och fixade med datorn och det gick super!
Har precis ätit med familjen nu, vi åt supergod tacopaj :)
Ikväll ska jag umgås med Mange, det händer tyvärr inte så ofta nu för tiden. Vi ska iallafall nog bara ta det lugnt, hyra film och käka lite gottis ;) Myskväll till tusen!
Ha en bra lördagskväll allihopa! Hörs!


2 januari 2009

    Inlägget skrivet: 2009-01-02 kl: 10:00:33
Nyår blev lyckat och jag hade en supertrevlig kväll ;)
Blev ju först matlagning och lite förfest hos Mange och sen drog jag vidare till Tobbe :) Där var festen i full gång och en massa trevliga människor befann sig där :) Vid tolv-slaget blev det en runda till torget, även där träffade man en massa trevligt folk och önskade alla gott nytt år! Efter en stund där så traskade vi tillbaka till Tobbe där festen fortsatte ett bra tag. Vid halv fyra kände jag och älskling oss klara för kvällen, så vi tackade för oss och begav oss till shell för att äta :) Fylle-mat smakar alltid lika gott, synd bara att man har lite svårt att behålla det i magen! Haha.
Vi var iallafall lagom hemma vid fyra på natten och då hade jag en aning svårt att sova. Kan bero på den jäkla huvudvärk jag hade :/ Men till sist somnade jag i älsklings famn :)
Men kvällen i det stora hela var iallafall väldigt trevlig, så tack till alla som förgyllde min kväll! :) <3

Igår blev det inget bloggande alls, jag orkade inte helt enkelt. Gick inte upp förrän vid två och resten av dagen var väldigt seg och jag gick inte ens utanför dörren. Det blev mest lite umgänge med familjen och film-tittande, kollade även på Victoria Secret´s Fashion Show. Gryyym!
Idag har jag redan hunnit vara i stan. Jag gick upp redan halv åtta idag och gjorde mig iordning och vid halv nio så begav sig jag, mamma och syster ner till MQ på vip-rea innan öppning :) Det blev en hel del inköp, bland annat två tunikor för min del :)
Så nu är vi hemma igen och resten av dagen ser ut att bli ganska lugn. Ska kanske åka in till Malmö med pappa och syster för att handla en ny data till syster :) Annars får jag se vad som händer, vill träffa älskling också ;)
Nu tänkte jag kolla på tv en stund innan det kankse blir en tur till Malmö :)
Ha en bra dag allesammans! Puss!

(PS. Ett tack till Maria för den söta presenten ;) Hihi! DS.)