HELG :D

    Inlägget skrivet: 2009-05-29 kl: 14:40:17
Fredag idag och det känns skönt som tusan!
Har inte så mycket planer i helgen.. Är egentligen sugen på fest och/eller Törringelund, men ingen annan verkar sugen så det blir nog inte så mycket med det :)
Ska träna om ett tag och sen ikväll blir det nog bara en lugn kväll. Antingen film med Mange eller lite mys med älskling :)

Studenten börjar verkligen närma sig med stormsteg och skrivande stund är det exakt två veckor till jag tar studenten och det känns helt sjuuuukt, men samtidigt så himla roligt! Jag kan verkligen inte fatta det, galet för fan!

Men än så länge får man återgå till vardagen och de saker som måste fixas innan den stora dagen :)
Nu först blir det lite käk och sen tennisträning.
Hörs en annan dag!

Har tyvärr inte så många bilder på lager nuförtiden, så jag bjuder på en från The Studio, där jag, mamma och sis var och blev fotade för ett tag sen :)


HEJ IGEN!

    Inlägget skrivet: 2009-05-27 kl: 16:19:28

Har varit grymt dålig med uppdatering på sistone..
Har nog inte uppdaterat den senaste månaden, men nu sitter jag ändå här vid datan så jag tänkte att jag lika bra kunde slänga in ett inlägg för en gångs skull.

Nu börjar det äntligen hända lite roliga saker och man har en hel del att se framemot. De senaste veckorna har rent ut sagt varit ett helvete och jag har tvivlar på mig själv måånga gånger!
Men nu är det mesta över och man har bara trevligheter att se framemot! Om mindre än två veckor är studentveckan igång och det känns verkligen helt ofattbart. Fick även hem min studentklänning idag och DEN PASSADE! Överlycklig när jag fick på mig den och sen satt som en smäck ;) Nu känns det verkligen att studenten börjar närma sig..
(Kan även berätta att jag just nu sitter med studentmössan på, för att kunna töja ut den lite, haha..)

Härligt väder idag, om än lite blåsigt bara. Ikväll är det tennisträning och imorgon är vi lediga. Även om man måste bege sig till skolan ändå för att träna på spexet!? :O Mindre trevligt, men det är väl lika bra om vi ska kunna komma nånstans med spexet.
Nu blev det helt plötsligt ett ganska långt inlägg. Så nu tänkte jag bege mig och göra något vettigare.. Typ lägga mig i soffan och glo på tv eller nåt. Det känns helt konstigt när man för en gångs skull inte har något att plugga på, man känner sig nästan lite rastlös och oaktiv. Haha, sjukt vilken vane-människa man är!
Nej, nu är det nog snackat.. Ska förflytta mig till soffan istället :)
Seeee ya!