söndag

    Inlägget skrivet: 2008-08-31 kl: 22:09:47
Nu är jag trött så jag ska snart bege mig till sängen.
Älskling var som sagt här inne och vi har bara kollat på tv och legat och snackat en massa. Det känns så sjukt bra att jag kan prata med dig, min älskling! <3
Nu ska jag inte sitta här längre. Vi hörs imorgon!
Godnatt :)

kanonbra helg

    Inlägget skrivet: 2008-08-31 kl: 18:44:11
Den här helgen har varit hur trevligt som helst! :D
Hade en sjukt trevlig kväll i fredags och även igår blev det fest och trevligheter.
Igår kväll stack jag ner till stan och åt på Istanbul med Maria och company. Sedan drog vi vidare till A9 där det var fullt ös. Drack några cider och dansade loss till Jetset som spelade, riktigt bra! Träffade en massa trevliga människor där också. När Jetset slutade spela så blev det vidare till nästa öltält vid lyktorna där det också blev en massa cider och dans, även om musiken inte var lika bra där ;) Haha. Raggare for laaajf ;P Blev även en runda in på lyktorna för att dricka ännu mer cider och fortsätta festa :) Senare på kvällen var vi hungriga och drog självklart till Shell för lite natta-mat ;) Och för er som har läst min blogg så behöver jag inte ens säga vad jag åt.. haha! Självklart mos med räksallad :)
Hade sen sällskap med Maria och Anders hem och mötte upp älskling när jag kom hem :) Lagom mörbultad efter mycket dans och dricka så blev det läggdags! Så även igår hade jag en mycket trevlig kväll! Tack Maria och alla andra som jag träffade under kvällen! <3

Idag har jag känt mig riktigt slutkörd hela dagen. Har inte orkat göra särskilt mycket, bara slappat i mjukisbyxor :)
Har precis ätit lasange med familjen nu och älskling kom nästan precis hit igen :) Vi ska nog bara se film och ta det lugnt ikväll :) Och förresten på tal om film.. Så såg vi en väldigt bra film innan idag. Felon hette den och handlade om en kille som hamnar i fängelse efter att ha försvarat sig själv under ett inbrott. Spännande och samtidigt helt hemsk. Rekommenderar den!



Nu ska jag göra klart min samhällskunskapsläxa som ska vara klar imorgon. Synd bara att jag inte riktigt fattar vad jag ska skriva om. Men det löser sig väl :)
Så nu ska den göras klar och sen blir det mys med älskling :) <3
Take Care!

trevlig kväll

    Inlägget skrivet: 2008-08-30 kl: 18:18:41
Gårdagen blev mycket trevlig! ;D Finns inte mycker mer att säga.
Jag fick en ordentlig karatefylla, vilket resulterade i en hemsk baksmälla idag. Men det är väl sånt man får ta ;)
Igår blev det iallafall öltältet för hela slanten. Jag hade riktigt skoj där och jag shakade loss om aldrig förr, även om jag fick dansa själv eftersom dom andra var lagom tråkiga ;) Haha! Men Perikles spelade och det var fullt ös. Och jag hade skittrevligt  med andra ord :) Heeeelt great!*
Efter öltältet blev det en runda til shell (som vanligt) för att köpa mos med räksallad, mums. Haha! ;)
Sedan gick vi hem här och jag och älskling somnade hyfsat snabbt, utmattade och berusade ;)

Idag vaknade man upp med en otrolig bakfylla och hela rummet snurrade. Men vi steg upp och åt liiite frukost iallafall. Sen åkte älskling hem och jag gjorde mig och gick ner till stan en runda med mamma och Daniella. Kollade massa stånd och jag inhandlade en grön härlig sjal :) Sedan gick vi till Stadsparken och kollade på finalen i TA-chansen, trevligt!
Och nu är jag nästan nyss hemkommen och redo för ännu en trevlig kväll hoppas jag :) Vet inte riktigt vad som händer än, men jag är sugen på att göra något kul iallafall. Så det blir kanske öltältet idag också eller så blir det bara lite trevligt umgänge. Men nu först ska jag hoppa in i duschen och sen blir det mat!

Ha en FAB lördag!

freitag

    Inlägget skrivet: 2008-08-29 kl: 13:41:36
Hej och hopp!
Idag var det en kort dag i skolan. Och sen mötte jag upp mamma i stan och vi åt lunch tillsammans, trevligt :)
Sen cyklade jag hem och tog min vardagliga eftermiddahstupplur ;) Alltid skönt. Vaknade för en stund sen och nu måste jag hänga in alla kläder som ligger på min soffa och stökar. Sen ska jag cykla ner till stan igen för att sola lite hade jag tänkt. Sen hem igen och göra sig klar och ikväll kommer lite tjejer hit och det är förfest som gäller ;D
Lite senare så väntar öltältet och Perikles, och jag är nästan säker på att det kommer att bli skitskoj ;) Haha!
Så vi ses i dimman ikväll antar jag! ;)*

Nu har jag inte mycket mer tid att sitta här. Har en hel del som ska göras.
Så ni får ha en trevlig fredag allihopa! Pussss!

DAGENS OUTFIT ,

    Inlägget skrivet: 2008-08-28 kl: 22:09:19



Gårdagens outfit ,

    Inlägget skrivet: 2008-08-28 kl: 22:06:40
Jag kom på att jag har lite outfitsbilder som jag har glömt att lägga ut..
Såhär är kommer gårdagens outfit. Väldigt enkelt, men också väldigt skön :)




mamma mia

    Inlägget skrivet: 2008-08-28 kl: 21:59:33
Idag har det känts som en lååång dag.
Började kl tio imorse då vi skulle ha en "lek-dag" med tvåorna som har valt internationell och ekonomi. Vi var i Östervångsparken och gjorde en massa lekar som var sådär roliga. Gick sen tillbaka till skolan för att äta lunch och sen slutade vi lite efter ett.
Då cyklade jag hem och la mig på soffan (som vanligt) och somnade. Vaknade igen vid halv fyra så då gjorde jag mig iordning och sen vid halv fem så kom mormor hit och vi cyklade ner till bion. Mormor bjödpå bion idag och vi var och såg Mamma Mia, äntligen! Och den var superbra ;) Har velat se den jättelänge och jag är glad att jag äntligen har sett den. Jättehärlig film och jag gillade den starkt! ;)



Efter filmen blev det lite mat och sen kom älskling hit en stund. Alltid trevligt!
Nu ska jag snart försöka komma i säng. Känns som jag har mycket att tänka på. Jag får inte ut mina tankar ur huvudet, dom finns liksom kvar där och gör mig förvirrad typ 1000 gånger om!
Men imorgon är det fredag och då väntar en massa trevliga saker. Förfest här hemma med en massa girls och sen vidare till öltältet och Perikles. Sen får man se vart man hamnar helt enkelt. Men jag hoppas på en trevlig kväll imorgon iallafall! ;D*
Nu ska jag inte sitta här med. Så godnatt!

rekordmånga läsare

    Inlägget skrivet: 2008-08-27 kl: 22:20:57
Måste bara nämna att igår hade jag rekordmånga besökare.. Antalet läsare ökade jättemycket igår och det är supertrevligt :) Dock är det inte så många, men man blir ändå så glad när man ser att det är fler och fler som läser ens blogg. Jag blir glad iallafall!
Var bara tvungen att nämna det ;)

PS I love you

    Inlägget skrivet: 2008-08-27 kl: 22:17:59
Tränarmötet idag gick bra och terminen drar snart igång igen :)
Efter det så blev det middag med familjen, grönsaksbiffar flr min del ;) Gott faktiskt! Sedan kilade jag över till grannen som har typ 100 miljoner filmer och lånade PS I love you :):)
Och sen kom älskling hit och kollade påd en med mig och syster. Den var väldigt bra.. Kanske inte lika bra som jag hade förväntat mig och som alla andra har sagt. Men dock, så var den bra och så hiiiiiimla gullig egentligen med alla dessa små brev. Kärlek på hög nivå! Iallafall, nu fick jag sett filmen och den var bra!



Nu sitter jag och kollar lite på Project Runway där det är final :) Sen ska jag ta min hostmedicin, borsta tänderna och bege mig mot sängen. Imorgon börjar vi inte förrän kl tio och då ska vi typ ha någon "fadder-dag/lära-känna-dag" med tvåorna. Det är naturligtvis Gullans påhitt, men det kan väl bli lite trevligt iallafall!
Lite senare imorgon så blir det iallafall Mamma Mia på bio som gäller. Jag ska gå och se den med mormor faktiskt eftersom ingen av oss har blivit färdiga till att se den innan, så det blir säkert trevligt! :)
Men nu ska jag inte sitta här mer. Så godnatt!

Johan Persson <3

tränarmöte

    Inlägget skrivet: 2008-08-27 kl: 15:21:49
Idag slutade vi tidigt i skolan, redan vid tolv-tiden. Hur skönt som helst!
Men trött som jag är så cyklade jag hem från skolan och sen la jag mig direkt på soffan och somnade. Sen kom mamma hem och vi slappade en stund och här är jag nu.
Ska snart bege mig iväg till tennisen där det är tränarmöte som gäller. Så ska ner och fixa mig lite nu och sen kör mamma mig ut där. Terminen börjar ju snart så vi tränare brukar träffas innan och gå igenom allt och så :)
Sen blir det hem och äta middag och sen kanske träffa älskling!
Ciao!

onsdag

    Inlägget skrivet: 2008-08-27 kl: 09:50:07
Godmorgon!
Är i skolan nu och har svenska. Ska skriva en massa uppgifter om Romantiken, sådär kul!
Idag är det en tråkig dag. Det ösregnar utanför fönstret och jag hatar verkligen att det snart är höst. Jag som vill så gärna ha lite mer sommarvärme. Men jag har hört att det ska bli fint väder till helgen så det får man ju hoppas på :) Till helgen blir det ju en massa fest och trevligheter! ;D Det gillar vi!*

Nu måste jag återgå till svenskan. Och sen blir det rast och vi slutar tidigt idag.
Hörs sen!

fler besökare

    Inlägget skrivet: 2008-08-26 kl: 21:34:23

En rolig sak är att mina besökare har ökat.. Antalet besökare om dagen har ökat en hel del och det är jättekul :)
Vet inte precis varför, men det är bara positivt. Det känns ju alltid kul att veta att det finns folk som gillar det man skriver. Även om jag för det mesta skriver om min vardag och lite tankar som svävar iväg bara.. ;)
Men det är iallafall superkul med fler läsare och det är bara till att tacka och ta emot! :P

Nu blev det många inlägg på samma gång. Så nu ska jag inte sitta här längre, utan nu blir det snart läggdags. Jag behöver verkligen försöka sova ut efter X antal dagar utan sömn pga hostan. Så jag hoppas på bättre sömn inatt.
Sov gott! Hörs imorgon :)


DAGENS OUTFIT ,

    Inlägget skrivet: 2008-08-26 kl: 21:33:05

film och mys

    Inlägget skrivet: 2008-08-26 kl: 21:30:39
Idag har det inte hänt så mycket, liksom alla andra dagar.
Var nere med mamma i stan en snabb runda för att hitta nya krukor till vardagsrummet som hon har ändrat lite i :) Fint blev det iallafall!
Sen kom älskling hit och vi körde till Hemmakväll för att hyra film. Jag var sjukt sugen på att se PS I love you, har ju hört att den ska vara bra. Men den var ju såklart uthyrd när jag ville se den. Fanns inga kvar, så istället blev det en musik/dans-film som heter Feel the noise. Och den var bra, en aning långtråkig bara men ändå ganska bra :)



Älskling körde hem för en stund sen och nu sitter jag här och småkollar lite på En prinsessas dagbok som visas på tv.
Ska snart kila ner och göra mig klar och sen styr kurs mot sängen.

tisdag

    Inlägget skrivet: 2008-08-26 kl: 11:41:12
Hejhopp!
Sitter i skolan nu, har lunch. Dom andra kilade ner en runda till stan för att köpa kaffe, men jag orkade inte hänga med.
Börjar om en stund och då är det religion med Mattias som gäller, sådär kul!
Annars så händer det inte så mycket precis. Ska nog träffa älsking senare idag iallafall :) <3

Nu ska jag kila igen. Puss!

hosta

    Inlägget skrivet: 2008-08-25 kl: 22:09:24

Nu har jag nästan precis kikat klart på Singelmammorna som visas på svt. En trevlig liten serie tycker jag :) Man får följa tre singelmammor som bor i Stockholm och lever sin vardagsliv.
Innan var jag på verkstaden med resten av släkten som är bilfantaster. Man får ju offra sig ibland och låtsas vara liiiiite intresserad av bilar ;) Haha! Men det var iallafall ganska trevlig.
Nu har jag precis tagit lite hostmedicin och ska snart lägga mig och hoppas på att få lite bättre sömn inatt. Orkar inte hosta mig i genom en natt till. Får se om det blir skolan imorgon, jag får se hur jag känner mig när jag vaknar helt enkelt :)



Imorgon ska jag nog träffa älskling också, har ju inte träffat honom idag. Så jag hoppas på att jag mår bättre imorgon!
Men nu ska jag kila ner och borsta tänderna och sen ska jag sova.
Godnatt!


måndag

    Inlägget skrivet: 2008-08-25 kl: 16:37:15
Idag slutade vi egentligen vid tio i tre, men jag kilade iväg redan vid två för att gå till frisören. Så nu är man nyklippt och fin :) Som vanligt klippte jag bara topparna, men det räcker mer än nog för min del.
När jag kom hem så följde jag med mamma till Maxi och där är vi hemkomna nu för en stund sen. Nu väntar städningen som jag har skjutit upp i flera dagar, så det måste göras nu iallafall. Tråkigt, men sant!

Idag hade jag även tänkt träna egentligen, men jag mår inte alls bra. Hostan har blivit värre och jag har i princip hostat mig igenom dagen mer eller mindre. Så det blir nog ingen träning för min del ändå. Typiskt nu när man väl har bestämt sig för att komma igång med träningen igen. Det blir ganska en lagom ansträngande promenad istället :)
Men nu blir det som sagt först städningen och musik från NRJs webbradio.
Laaater!

DAGENS LÅT

    Inlägget skrivet: 2008-08-24 kl: 21:20:00

inlines

    Inlägget skrivet: 2008-08-24 kl: 21:17:37
Idag har det inte hänt allt för mycket. Var hemma hos mormor&morfar innan och åt god middag :)
Och nu ikväll så kom ju solen fram så jag har varit ute och åkt rullor med älskling. Det var hur skönt som helst och supervarm kvällssol ;) Sen åkte vi hem här och satt och mös och bara snackade om allt mellan himmel och jord! Det känns så himla bra <3

Nu tänkte jag läsa lite bloggar och kolla på tv. Och sen blir det sängen för min del. Engelska C väntar imorgon kl åtta!
Sen efter skolan imorgon ska jag klippa mig och sen blir det träning.
See Ya!

tråkig söndag

    Inlägget skrivet: 2008-08-24 kl: 12:55:21

Inatt har jag sovit jättedåligt. Har bara legat och hostat hela tiden och jag inte fått mycket sömn :/ Men jag tycker mest synd om älskling som ligger bredvid mig och måste lyssna på mitt hostande ;) Tur att han står ut iallafall! <3
Igår så blev det bara en lugn kväll. Jag och älskling beställde mat och kollade på film hemma hos honom bara :) Supermysigt, även om vi båda somnade tidigt!


Snart kommer Maria förbi en runda och vi ska se några avsnitt av OC :) Det var ju ett tag sen vi hade tid med det sist, så det ska bli trevligt! Annars har jag inga planer alls idag, är sugen på att gå en promenad men vädret känns ju inte så lockande så vi får väl se hur det blir med det :)

Imorgon är det skola som gäller igen, ooooorka!
Hörs kanske senare. Ciao!


regn, regn och återigen regn

    Inlägget skrivet: 2008-08-23 kl: 16:56:02

Större delen av dagen har det mer eller mindre öst ner :/ Det är alltid lika tråkigt med regn, det känns som man är fast inomhus då.
Men men, jag och älskling fick varit en runda i Malmö iallafall och fixat biljetterna och även provat en del kläder. Hittade tyvärr inget som var riktigt fint, så därför fick jag inget med mig hem.
I eftermiddag har jag bara legat och slöat i soffan och kollat lite OC på tv och så :) Bara chillat helt enkelt!
Och nu snart ska jag hoppa in i duschen och jag har inga jättestora planer för ikväll. Blir förmodligen att jag umgås med älskling. Känns som vi träffas ALLTID nuförtiden, men jag klagar absolut inte ;) Hihi!
För övrigt så har min hosta bara blivit värre och jag har ont i halsen. Just nu lever jag på hosttabletter och Vicks Blå ;) Hoppas på att det blir bättre snart!

Nu ska jag kila. Laaaater!


God dag!

    Inlägget skrivet: 2008-08-23 kl: 11:42:55
Igår blev det en lugn kväll. Jag vara bara hemma och kollade på film med mamma och sen kom även älskling förbi en runda :) Det var mysisgt, även om filmen inte var särskilt bra!

 Dålig!

Somnade tidigt sen och idag vaknade vi tidigt, redan kl tjugo i åtta så vaknade jag och sen kunde jag inte somna om. Så vi har käkat frukost och så nu och nu ska vi snart bege oss in till Malmö en runda. Jag ska hämta konsertbiljetter där som jag ska överraska mamma och pappa med :) Hoppas att det blit uppskattat!
Så nu måste jag klä på mig och göra mig klar. Älskling sitter där nere i köket och väntar otåligt.
Vi hörs senare! Ha en bra dag!

fredag

    Inlägget skrivet: 2008-08-22 kl: 17:41:50
Idag var det en kort dag i skolan och det var skönt, slutade redan vid halv elva. Så dagen har känts helt lång, och än är den inte slut.
Efter lunchen kilade jag iallafall ner till stan för att handla mjölk till mamma och jag handlade även lite gott naturgodis med mig hem som jag tänkte smaska på ikväll :) Sen har jag även varit bort hos Maria en stund. Jag, Maria och Bina skulle ju egentligen kolla på alla bilder ifrån Rhodos idag, men eftersom Bina är sjuk så fick vi två kolla istället!
Nu på eftermiddagen har jag även hunnit med att sova en stund och det var himla skönt.
Snart blir det mat, taco idag! Ikväll har jag inga stora planer alls.. Känner bara för att ta det lugnt och inte göra så mycket vettigt. Så jag ska kanske bara mysa med älskling eller så hör jag av mig till Maria och kollar lite på OC kanske :)
Jag vill inte verka tjatig men jag känner bara för att skriva av mig lite.. Och fortfarande finns det ändå så mycket som fortfarande inte känns bra. Jag känner liksom inte igen mig själv och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Känns som om ingen riktigt förstår, eller så är det bara jag som inte låter någon förstå. Jag har en viss tendens till att hålla allt inom mig liksom jag alltid har gjort. Men nu helt plötsligt så kommer allt fram och då har jag bara så himla svårt att förklara hur jag känner för någon. Och jag är inte den som är jätteglad i att berätta en massa saker heller.. Så istället håller jag allt inom mig men nu känns det som allt bara spricker. Mina känslor har blivit för tunga för att bära inom mig. Och nu står jag här förvirrad och missförstod!
Men nog om det.. Nu ska jag kila ner och se om maten är klar!

Ha en trevlig fredag!

massa mys :)

    Inlägget skrivet: 2008-08-21 kl: 21:16:19

Innan blev det pannkakor för hela slanten :) Hela familjen var sugna på det så mamma gjorde goda pannkakor till middag idag!

Sen kom älskling hit och vi har bara tagit det lugnt ikväll. Pratade en massa och det är så skönt att kunna prata av sig lite med älskling :) Det betyder jättemycket <3

Nu har han nästan precis kört hem, han ska ju upp och jobba imorgon så han får lägga sig i tid :)

Jag själv tänkte kolla en stund på tv nu och sen ska även jag gå och lägga mig.

Så tack och godnatt för idag :)

Tack för den fina kommentaren, Catrin! Det värmer <3


Bilder

    Inlägget skrivet: 2008-08-21 kl: 15:41:18
Eftersom jag inte har lagt in några bilder från Rhodos innan så tänkte jag slänga in några nu, mest för att ni läsare ska få en blick om hur fint det egentligen var där.. (Även om jag inte trivdes där).














samlade tankar.. NOT!

    Inlägget skrivet: 2008-08-21 kl: 15:35:52
Just nu känns det som jag inte riktigt vet var jag har mig själv. Det känns lite som om jag springer runt och bara blir mer förvirrad. Vet inte alls vad det är med mig just nu.. Hela tiden har jag en massa tankar i huvudet, tankar som inte vill försvinna och som gör att jag hela tiden är känslig och känner gråten i halsen. Tårarna är hela tiden närmare än vad jag tror och jag blir bara mer förvirrad och allt blir bara mer rörigt! Vet inte vad det beror på, jag vet bara att det händer en massa skumma saker nuförtiden och att jag själv verkligen har blivit skum och mer eller mindre helt knäpp.

Idag har jag iallafall varit i skolan och det var lugnt idag med. Började kvart över nio och slutade vid halv ett. Sedan kilade jag ner till stan en runda med Joanna och fixade lite saker. Och sen jag kom hem så har jag inte gjort allt fö vettiga saker. Ringde Maria för en stund sen för att höra hur dom klarade sig utan mig i Rhodos ;) Och dom hade iallafall haft det bra :) Och imorgon ska vi tre nog träffas och kolla på en massa bilder på resan och bara umgås helt enkelt.
Men nu måste jag ta tag i städningen (som jag borde ha gjort redan igår) och sen kommer mamma hem och då blir det mat!
Ikväll ska jag nog träffa älskling en stund och bara mysa! <3
Laaaater bitches!

Malmöfestivalen

    Inlägget skrivet: 2008-08-20 kl: 22:33:02
Ikväll så blev det att jag och älskling åkte in till Malmö, efter många om och men ;) Så vi kollade iallafall på NRJ In The Park och det var trevligt!



Vi kom hem för en liten stund sen och nu ska jag snart slänga mig i sängen hade jag tänkt. Är trött som bara den och imorgon kan man sova ut lite, eftersom vi har liiite sovmorgon imorgon :) Börjar kvart över nio!
Sen ska jag ner och fixa lite saker i stan.

Hörs imorgon! Puss.

onsdag

    Inlägget skrivet: 2008-08-20 kl: 12:08:19
Första dagen i skolan är avklarad och det gick smidigt! Det var en lugn dag, vi började kl åtta och slutade redan vid halv elva. Men jag stannade kvar och åt lunch med Joanna och Maria, så jag kom hem för en stund sen :) Skönt att vara hemma tidigt iallafall!
Nu ringde älskling precis från jobb och vi pratade om vad som händer ikväll. Antingen så blir det en runda in till Malmöfestivalen för att kolla på NRJ In The Park eller så går vi på bio här i Trelleborg och ser Mamma Mia :) Så vi får se hur det blir!

Måste även tacka för kommentaren från Anonym. Man blir då glad när man får en sån kommentar och man vet att folk förstår en :) Tack!

Nu hade jag tänkt slänga mig i soffan och vila en stund och sen tänkte jag ta och storstäda på mitt rum och packa upp allt som fortfarande ligger kvar i resväskan! Ciao!

tisdag

    Inlägget skrivet: 2008-08-19 kl: 19:11:29
Idag på eftermiddagen var jag en runda på Malmöfestivalen med mamma och syster :) Det var trevligt, även om det mest är en massa "marknadsskit" som säljs där. Var även en runda inne på MQ, men jag hittade verkligen ingenting som satt fint och det var inte alls kul att prova kläder idag :/ Men det är väl bara till att tag nya tag..

Imorgon ska jag iallafall bege mig till skolan, första dagen efter sommarlovet och det innebär ångest! Klart att jag vill träffa alla trevliga klasskamrater som jag knappt har sett under sommaren, men jag känner ändå att det kommer att bli jobbigt! Vet inte riktigt varför men det är bara så himla många tankar som svävar runt i mitt huvud just nu. Kanske kan ändå skolan bli lite av en "nystart", då man liksom kommer in i rutinerna igen och man är tillbaka till vardagen. För just nu känns allting vääääldigt mycket förvirrande och rörigt.

Pratade precis med älskling och vi bestämde oss för att gå en kvällspromenad, alltid lika härligt :) Så nu ska jag dra på mig mjukis kläder och sen börja gå så nätt hem mot älskling <3
Vi hörs mer imorgon!

19 augusti 2008

    Inlägget skrivet: 2008-08-19 kl: 11:37:20
Idag börjar skolan egentligen, men jag orkar verkligen inte ta mig dit idag. Vi börjar kl ett, men jag har verkligen ingen lust alls att gå dit. Jag har ju trots allt faktiskt tagit mig ledig idag och imorgon, eftersom jag egentligen skulle ha varit på Rhodos nu. Men imorgon ska jag iallafall gå dit och möta verkligheten igen. Det är bara till att acceptera och återgå till vardagen, även om man verkligen inte vill. Just nu känns allt bara så himla jobbigt och jag har verkligen tappat motivationen till allt. Jag funderar ofta på hur jag ska orka sista året på gymnasiet och hur det kommer bli i framtiden?
Jag har aldrig ogillat skolan särskilt mycket, men just nu känns det sjukt jobbigt att behöva börja skolan igen.. Jag orkar verkligen inte. Jag vill bara ha sommar och sommarlov ett bra tag till!
Usch nej, nu ska jag inte sitta här och låta mina tråkiga tankar sväva iväg.



Idag blir det kanske en runda till Malmöfestivalen istället och kanske bio ikväll :) Jag hoppas på det iallafall, men vi får se hur det blir senare.
Ha en bra dag!

lev i nuet!

    Inlägget skrivet: 2008-08-18 kl: 21:24:09

-




.../'Gårdagen är historia, morgondagen är ett mysterium, idag är en gåva
.'


Ville bara säga det! Nu ska jag se TV och sen gå och lägga mig. Godnatt!


tråkigheter

    Inlägget skrivet: 2008-08-18 kl: 14:50:59

Jaa, då var man redan hemma...

Ni som har läst min blogg undrar säkert vad jag gör hemma redan.

Men jag valde att avbryta semestern av en del olika anledningar och jag bestämde mig för att flyga hem tidigare. Skulle egentligen ha åkt hem på onsdag, men redan igår förmiddags tog jag flyget hem själv ifrån Grekland. Jag kände att det var det enda rätta att göra. Jag mådde inte bra där nere, inget allvarligt men jag kände ändå att jag inte klarade av att vara kvar där. Det var jättetråkigt att lämna kvar Maria och Bina där, men det kändes ändå så jäkla rätt att åka hem. Jag hade helt enkelt inte klarat av en hel vecka där nere, jag mådde inte alls bra. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det egentligen var, men det var något som inte kändes bra bara. Det kändes som jag hade sprungit in i en vägg och stod kvar där och bara stampade på samma jävla ställe. Det var liksom som om känslorna svämmade över och jag bröt ihop helt och klarade inte av situationen. Jag trivdes inte alls där och jag kände mig verkligen som en fånge i en annan värld. Sjukt svårt att förklara det för er läsare genom att skriva en massa här.. Men jag kände ändå att jag ville förklara eftersom annars kommer ju folk att undra varför jag redan är hemma.

Men det är så enkelt egentligen att jag tog ett tidigare flyg hem. Jag ringde hem gråtandes till mamma flera gånger under de första dagarna och när jag fortfarande kände likadan efter tre dagar där nere så förstod mamma att jag inte kunde vara kvar där. Så hon var så himla snäll och ringde och boka en flygbiljett till mig och jag hade tur som fick plats på ett flyg som skulle flyga hem på söndag förmiddag. Och jag kände bara en sån himla lättnad, jag tror inte riktigt att jag kan beskriva det här. Men jag kände verkligen att jag inte hörde hemma där och när sen mamma ringde tillbaka och berättade att hon hade fixat en flygbiljett så kändes det som en stor jävla hundrakilostung-sten försvann från min axlar och jag kunde andas ut. Nu visste jag att jag inte behövde stå ut så länge till och att jag snart skulle vara hemma igen. Men nu får ni inte tro att jag bara gav upp och åkte hem, utan jag försökte verkligen göra det bästa av situationen och Bina och Maria fanns där för mig och stöttade mig! Tack <3

Men trots detta så kände jag att jag inte klarade mer. Jag tänkte igenom länge om jag verkligen skulle klara av en vecka i Grekland när jag mådde så. Jag var mer eller mindre ett nervvrak och ville inget annat än att komma hem till tryggheten. Det kändes så sjukt jobbigt att behöva känna såhär när man är på semester som egentligen borde vara det bästa på hela sommaren, men istället blir det en hemsk upplevelse. Det är inte första gången jag känner såhär, utan jag har mer eller mindre känts såhär hela sommaren utan att riktigt ha tagit itu med det. Och nu när man är på semester flera hundra mil hemifrån så gjorde ju inte det precis saken bättre och jag klara inte av att handskas med mina egna känslor och jag kunde verkligen inte behärska mig. Utan gråten och tårarna kom hela tiden, vare sig vi låg på stranden eller jag låg och tänkte på natten precis inte jag skulle sova. Och så ska det inte vara när man är utomlands med sina bästa vänner, utan då ska man ha kul och man ska verkligen njuta. Men visst, jag hade jättekul egentligen när vi var ute och festade och så. Men jag kunde ändå inte slappna av och njuta. Utan istället var jag på högvarv hela tiden och kände mig nervös, rädd, orolig och allt man kan vara. Och jag kände verkligen att jag inte kunde slappna av där och njuta när jag inte kunde vara mig själv. För jag kunde verkligen inte vara mig själv, jag kände inte igen mig själv ens. Och än mindre gjorde Bina och Maria det. Jag har liksom aldrig varit såhär förr. Istället har jag alltid varit den som har hållit alla känslor inom mig och jag har varit väääldigt känslokall större delen av mitt liv. Men nu helt plötsligt så kommer allt upp till ytan och jag vet inte hur jag ska hantera det då. Det blir bara för mycket helt enkelt. Det har hänt en massa tråkiga saker på sistone som har gjorde att jag har känt mig mer och mer nere och sen till råga på allt som kommer även en massa gamla känslor och minnen upp igen. Allt det som jag en gång har hållit inom mig kommer upp till ytan nu och först nu släpps alla hämningar och alla känslor blir bara för mycket. Och det enda jag har känt de senaste dagarna är en jäkla lättnad, en lättnad av att veta att jag skulle få komma hem. Och visst, jag var skitnervös för att flyg hem själv, jag har liksom aldrig flugit själv förut. Men som tur var träffade vi på en kille på ett uteställe dagen innan jag skulle åka och det visade sig att han också skulle åka hem dagen därpå. Så vi tog hand om varandra och flyg resan blev inte lika hemsk som jag trodde. Och sen vi sen landade på Sturup och jag såg Älskling och syster stå på andra sidan om glasväggen så hade jag bara lust att springa fram och pussa rutan, men eftersom jag stod mitt bland allt folk och väntade på mitt bagage på rullbandet så fick jag lugna mig. Och istället vänta tills jag hade kommit ut så att jag kunde pussa på älskling och krama om syster. Och det var inte bara en lättnad att dom stod där och mötte upp mig, utan även en lättnad att veta att nu var jag på hemmaplan igen. Jag hade landat på fast mark och jag kände mig hemma igen. En obeskrivlig känsla!

Så för att sammanfatta det hela så var inte Grekland och Rhodos nånting för mig just nu. Just nu i en period som jag inte mår bra. Jag hade ändå en förhoppning om att det skulle hjälpa att komma iväg lite och att det kanske skulle kännas bättre att få åka iväg på semester och glömma lite av problemen för en stund. Men just så blev det verkligen inte, utan istället vantrivdes jag som aldrig för och jag har nog aldrig mått så psykiskt dålig som jag faktiskt gjorde de dagarna som jag var där. Men nu är jag i alla fall hem och det känns så obeskrivlig skönt och jag ångrar inte en sekund att jag bestämde mig för att åka hem tidigare. Jag hade aldrig klarat av att vara där hela veckan ut. Så jag är glad att vara hemma igen. Och även om jag kom hem igår så hade jag verkligen ingen lust att förklara allt detta då. Så därför fick det bli nu istället. Ska försöka ladda upp lite bilder sen också, får sen om jag orkar det.

 Jag vet inte om jag har gjort er så mycket mer kloka nu. Men nu har jag i alla fall försökt förklara hur jag kände och hur jag mådde nere i Grekland och anledningen till varför jag åkte hem fyra dagar tidigare. Alla får tycka vad dom vill, att jag kanske är en mes som ger upp och åker hem eller att jag bara är löjlig som känner såhär. Men det bryr jag mig faktiskt inte om, utan huvudsaken är att jag själv känner att jag har gjort rätt och det känns bra! Punkt slut.


Nu orkar jag verkligen inte skriva mer, jag har gjort så gott jag har kunnat för att försöka förklara hur allt ligger till. Take it och leave it, liksom. Det är upptill var och en att tolka detta inlägget och jag har inte mer att säga.


Vill bara säga ett stort tack till mamma som fixade flygbiljetten, till Maria och Bina som stöttade mig där nere och till älskling som har stöttat mig nu när jag kom hem! <3 Det betyder obeskrivligt mycket!
Nu tänkte jag säga tack och hej från mig.


Rhodos nästa!

    Inlägget skrivet: 2008-08-13 kl: 09:04:41
Idag gäller det verkligen.. Om några timmar bär det av till Grekland ;D
Jag har precis duschat och nu ska jag göra mig klar och packa ner det sista. Vid ett-tiden kommer Minna och hämtar mig och sen är det Stururp och Rhodos som gäller ;) Ska bli såå sjukt najs ;) Längtar verkligen efter att bara kunna koppla av och njuta!
Nu hinner jag inte blogga mycket mer, jag har en del som ska göras innan det är dags att åka.
Så vi hörs om en vecka!
Hejdå Svergie, Hej Grekland!
Ha det bra allesammans! Ciao!

 

tillbaka till det gamla

    Inlägget skrivet: 2008-08-12 kl: 15:32:10

Jag bestämde mig trots allt för att byta tillbaka till den gamla designen! Jag var ju inte riktigt nöjd med den ny, så nu är bloggen tillbaka som vanligt..dvs som den var innan :)
Ska förhoppningsvis få lite hjälp med designen när jag kommer hem från semestern igen och då vill jag ha en design som jag inte tröttnar på så lätt och så att jag slipper ändra hela tiden :)

Hoppas ni läsare gillar den här designen också :)


tisdag

    Inlägget skrivet: 2008-08-12 kl: 15:26:11
Idag har jag nästan ägnat hela dagen åt att göra en massa ärenden med mamma och syster. Vi har sprungit massa rundor i stan, varit på banken och även en runda på Maxi. Det blir oftast så, man har ju liksom så mycket att fixa dagen innan man åker :) Vi kom iallafall hem för en stund sen och nu ska jag packa det mesta som finns kvar!
Vid fem kommer älskling hit och mamma ska bjuda på god middag nu dagen innan jag åker :) Ska bli trevligt!

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer. Hörs sen!

DAGENS LÅT:

    Inlägget skrivet: 2008-08-11 kl: 23:38:47

snart gäller det ;)

    Inlägget skrivet: 2008-08-11 kl: 23:37:18
God kväll!
Kom hem för en stund sen, eller rättare sagt för en timme sen typ.. Har varit borta hos Maria och pratat lite om resan och bestämt lite och så :) Och det börjar verkligen närma sig. På onsdag klockan ett blir jag hämtad och det bär av till Sturups flygplats och sen vidare till GREKLAND!! :D Ska bli så jäkla skoj och härligt ;) Men jag kommer självklart att sakna älskling <3

Nu ska jag se Sex and the City och packa lite och sen kommer älskling förbi en runda :)
Skriver kanske mer sen. Annars hörs vi imorgon! Puss :)

ny design ?

    Inlägget skrivet: 2008-08-11 kl: 15:40:04
Jag funderar även på att ändra min design när vi kommer hem igen..
Jag vet inte riktigt om jag är så nöjd med hur den ser ut just nu, jag gillar inte det riktigt. Men så länge får den vara rooooosa och så får jag fixa lite med designen när jag kommer hem istället eller höra av mig till tjejen som gjorde min förra design och fråga om hon vill göra en ny :)
Puss.

film fast det är fint väder

    Inlägget skrivet: 2008-08-11 kl: 15:37:54
Har precis kollat på filmen Eight Below med mamma och Daniella. Superbra film och den var helt sorglig, men slutade ändå lyckligt :)



Nu ska jag ta något att äta och sen ska jag börja packa så nätt. Lika bra att ha det gjort i tid, vi åker ju trots allt på onsdag och det känns helt sjukt! ;D Haha! Det kommer bli så jäkla härligt ;)
Hörs säkert senare igen!

Bilder

    Inlägget skrivet: 2008-08-11 kl: 13:01:19
Lite bilder från helgen kommer här..
 
          

Trevlig helg!!

    Inlägget skrivet: 2008-08-10 kl: 18:18:36
Nu är jag hemkommen från Binz och jag har verkligen haft en jättetrevlig helg ;D
Vi tog en båt tidigare hem idag eftersom vädret var ganska trist i Tyskland och ja, det är ju inte mycket finare här i Sverige :/ Så jag är redan hemma och det är ganska skönt att vara hemma lite tidigare faktiskt :)

Jag har iallafall haft det supertrevligt med älskling och hans familj + Maja och Marina :) Vi har käkat massa gott, druckit goda drinkar, shoppat och handlat hem en hel del sprit också ;) Vi bodde fint och det var supermysigt i Binz!
Tänker ladda upp lite bilder senare, men just nu orkar jag inte. Jag hade tänkt se en film och packa upp lite istället.
Hörs senare!

fredag

    Inlägget skrivet: 2008-08-08 kl: 12:38:40
Nu ska jag ta och packa det sista. Älskling körde för en stund sen och jag ska göra mig klar nu.
Vid halv fem blir jag hämtad och sen tar vi båten över till Sassnitz och sen vidare till Binz :) Det kommer säkert att bli en mycket trevlig helg, det känner jag på mig! I vilket fall som helst ska det bli skönt att bo på hotell över helgen och bara ta det lugnt och äta hotellfrukost ;) Haha.

Så nu har jag inte mycket mer tid att skriva här. Hörs kanske senare idag eller på söndag/måndag.. Vi får se när jag har tid helt enkelt ;)
Men jag önskar alla en trevlig helg iallafall och simma lugnt! Take Care!


Lista

    Inlägget skrivet: 2008-08-07 kl: 21:52:24
10 favoriter
Dialekt:
Göteborgska
Mat: Tycker om det mesta faktiskt, men taco kanske
Låt: Olika
Tecknad figur: Vet inte riktigt
Sport: Tennis
Komiker: Ingen aning
Veckodag: Lördag
Glassmak: Vanilj och jordgubb
Soloartist: Finns många bra

9 för tillfället
Humör:
 Uttråkad
Tanke: Längtan
Kläder: Svart kjol och vitt linne
Bakgrund: Vad för bakgrund?
Känsla: Trött
Tid: 21:47
Bästa sak: Vet inte just nu
Irritationsobjekt: Min syster för tillfälligt

8 första
Bästa vän:
Emma tror jag
Husdjur: Kanin
Kyss: För x antal år sedan
Piercing: Öronen
Förälskelse: Förmodligen någon på lågstadiet
CD skiva: Smurfarna kanske
Bil: En mini-cobra
Ord: Mamma eller nåt skulle jag tro

7 senaste
Telefonsamtal:
Maria
Mat: Ugnspannkaka
Dryck: Juice
Biltur: För två timmar sen ungefär
Tv-program: Gordon's kitchen nightmares
Spelad låt: Leona Lewis - Bleeding Love
Köpta klädesplagg: En t-shirt

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: 
Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Japps
Varit med på TV: Ja, på lokal-tv iallafall
Varit med i tidningen: Javisst

5 nej tack
Skolämne:
Tyska
Mat: Ärtsoppa och blodkorv
Musik: Opera
Dryck: Kaffe
Djur: Spindlar

4 saker
Du gjorde igår kväll:
Lyssnade på musik, var i malmö, kollade på tv och var med Johan <3
Du kan höra just nu : Musik, TVn, Systers prat och.. inget mer
Du inte kan leva utan: Vilka frågor..
Du gör när du har tråkigt: Sover, kollar på tv, äter eller går en runda

3 personer
Du kan berätta allt för:
 Mamma, Maria, Johan
Du tycker om: Många
Du inte gillar: Håller jag hemligt

2 val
Coca Cola eller Fanta:
Fanta såklart
Hund eller katt: Katt

1 önskan: Åka till USA!

Packning och OC

    Inlägget skrivet: 2008-08-07 kl: 21:30:47
Nu är det packning som gäller här hemma!
Mamma och pappa ska upp till Göteborg över helgen med en massa vänner och jag ska över till Binz i Tyskland med älskling och hans familj :)
Inte för att det är så mycket att packa egentligen, men det är ändå en hel del man måste ha med sig även om man bara ska vara borta över helgen!



Snart ringer nog Maria och då blir det OC :)
Kanske skriver lite mer senare igen. Puss!

update

    Inlägget skrivet: 2008-08-07 kl: 19:23:31
Haha, jag blir lika förvånad var gång jag klickar i mig på min blogg! Jag möts av en himla massa rosa och det är lite ovant. Jag är ingen typisk "rosa-människa" annars, men jag har börjat gilla det mer och mer ;) Så därför får bloggen vara lite chockrosa förtillfälligt ;) Hoppas att jag inte skrämmer bort läsarna bara! Hihi.

Innan åt jag god mat med mamma och pappa och nu ska jag och mamma till Maxi för att köpa lite nödvändiga saker som behövs till helgen och till Rhodos nästa vecka :)
Lite senare ikväll så kommer Maria hit och vi ska se några avsnitt av OC såklart ;) Haha!
Nu står mamma och stampar i hallen och det är dags att köra.
Ha det fint!

torsdag

    Inlägget skrivet: 2008-08-07 kl: 17:16:12
Idag har jag varit en runda med älskling på IKEA och sen en runda på Bauhaus :) Jag fick köpt en ny kudde, eftersom den andra var väääldigt obekväm. Sen åt vi på det där matstället vid Svågertorp och nu är vi hemma igen :)

Jag ska snart cykla ner till Demi Skönhetssalong i stan för att vaxa armarna. Jag gillar inte att ha hår på armarna och så blir det snyggt och fint tills vi ska till Grekland på onsdag! Det känns helt sjukt att vi åker på onsdag, mindre än en vecka kvar :O:O Det var iofs inte så länge sen vi bokade, eftersom det var en sista minuten-resa, men det känns ändå sjukt att vi verkligen åker på onsdag :D Jag, Maria och Sabina <3
Jag tycker att det sja bli riktigt skönt att bara få komma bort och slappna av. Det har en massa nu på sistone och därför är det bara skönt att kunna åka iväg och njuuuuta ;) Jag längtar!

Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre.. Nu ska jag cykla iväg och plågas av vaxningen ;) Hihi!
Hörs kanske sen! Puss.

6 augusti 2008

    Inlägget skrivet: 2008-08-06 kl: 13:36:23
Idag vaknade jag vid tolv-tiden, har käkat frulle nu och kollat en stund på tv. Satt och kollade på MTV där det spelade en massa gamla låtar från förr.. Superkul att se alla dessa videos och komma ihåg dansstegen som man dansade i femte klass ;) Haha!

Nu väntar något som inte är lika kul.. Jag måste ta tag i städningen som pappa har bett mig om i flera dagar. Ska damma och dammsuga mitt rum och tv-rummet. Så det måste göras iallafall!
Och sen ska jag ta en dusch och göra mig klar. För vid halv fem ska vi bege oss in till Malmö och Pildammsparken där det är final som gäller ;) Älskling ska nog också med!

Och till helgen blir det trevligheter :) Vet inte om jag har nämnt det innan men till helgen ska jag iallafall åka med älskling, hans familj + några andra till Binz i Tyskland. Vi ska bo på spahotell och bara njuta! Får hoppas att det blir bra väder bara, eftersom precis utanför hotellet ligger en lång och fin sandstrand, så jag hoppas verkligen på sol ;) Det kommer säkert att bli hur trevligt som helst! <3




Nu är det städningen och musik på hög volym som gäller ;) Puss!

I absolutely adore you . . <3

    Inlägget skrivet: 2008-08-06 kl: 02:16:42

rosa rosa rosa

    Inlägget skrivet: 2008-08-06 kl: 02:15:02
Nu är klockan lite över två på natten och här sitter jag och trixar med min design :)
Så nu har jag skaffat mig en ny och tro det eller ej, men jag har faktiskt själv fixa det ;) Stolt, haha! Och jag blev hyfsat nöjd också, vääldigt mycket rosa ;) Hihi!

Innan ikväll så var jag och älskling ute på en låååång promenad. Jag hade på mig min stegräknade som jag fick i födelsedagspresent och vi gick hela 15000 steg (!!) bara på vår promenad ikväll. Det var sjukt härligt att gå, svalt och lite svag vind ;) Mysigt som bara den!
Sedan promenerade vi hem är och kollade på film bara. J stack hem innan och nu sitter jag här alltså :)
Men hade inte tänkt att göra det så länge till, ska ta och bege mig mot sängen istället och försöka sova lite.

Imorgon (eller idag) är det onsdag och om vädret blir hyfsat fint så är det final i Sommarchansen som gäller ;)
Nu tänkte jag säga godnatt och tacka för mig. Hörs imorgon!

bio-fiasko

    Inlägget skrivet: 2008-08-05 kl: 19:05:35
Ikväll var det tänkt att jag skulle gå på bio med mamma och några väninnor till mamma för att se Mamma Mia.
Men vi fick reda på att där var fullbokat och alla biljetter var slut.. Men mamma och några till körde ner till bion ifall där skulle råka vara några biljetter över. Jag sket i att hänga med eftersom jag tyckte att det var ganska onödigt eftersom där redan var fullbokat. Så först ringer mamma hem och säger att det inte blir någon bio, men sen ringer hon tillbaka igen efter fem minuter och säga att dem har fått biljetter. Men då var klockan redan halv sju och jag hade aldrig hunnit ner där i tid.. Så nu sitter jag här och retar mig att jag inte följde med ner redan från början :/
Jag som var så grymt sugen på att se den filmen ikväll :) Har velat se den länge, men aldrig blivit färdig till det.
Så nu blev mina planer ändrade för kvällen.. Hade tänkt se OC med Maria istället, men det sket sig också.
Så nu ska jag höra av mig till J och höra om han är sugen på att gå en promenad :)

Annars får jag kanske ta mig i kragen och gå ut i det fina vädret själv :)
Ciao!


tisdag

    Inlägget skrivet: 2008-08-05 kl: 15:31:13
Igår blev det bara mys och film när det var stooorm ute ;P
Jag och J såg filmen "Resurrecting the champ". Den var bra, en aning långtråkigt och kanske inte riktigt lika bra som vi trodde att den skulle vara. Men ändå helt okej och ett stort fett plus att Josh Hartnett var med i filmen för han är grymt snygg ;) Hihi!



Idag har vi inte gjort mycket annat än att bara slappa och ta det jäkligt lugnt ;)
Jag ska snart bege mig hemåt och göra mig klar och ikväll blir det kanske bio med mamma och några av hennes väninnor, om det finns några biljetter kvar :)

Nu ska jag kila. Hörs sen! :)

outfits ,

    Inlägget skrivet: 2008-08-04 kl: 19:33:30
Nu blev det en himla massa text i förra inlägget, men jag kände att jag hade mycket att berätta.. :)
Fler bilder från helgen finns på min bilddagbok: http://casssie.bilddagboken.se.

Här är även några bilder på helgens outfits ;) Håll till godo!




Sammanfattning av helgen :)

    Inlägget skrivet: 2008-08-04 kl: 19:10:53
Nu hade jag tänkt ta mig tid till att skriva ner allt som har hänt i helgen..
Jag har ju varit sjukt dålig med uppdateringar de senaste dagarna, så jag får ta igen det nu istället :)

Fredag: Jag steg upp vid halv sex på morgon för att göra mig klar. Och sen vid sju-tiden så blev jag hämtad av älskling och det bar iväg upp till Göteborg med Tom och Karolina för att gå på Liseberg :)
Det blev en mycket trevlig (och vaaaarmt) dag ;) Haha!
Och det var knappt några köer alls till karusellerna, vi stod som längst i kö typ tjugo minuter till en karusell, och det är egentligen ingenting om man jämför med hur mycket folk där bruukar vara. Så vi åkte i princip allt vi kunde, och ändå tog det inte så lång tid. Superhärligt!
Så framåt eftermiddagen/kvällen så kände vi oss färdig åkta och tog bilen hem igen. Jag hade en jättetrevlig dag :)
Tack älskling, Tom och Karolina! <3
På kvällen var vi sjukt trötta, så jag och J tog det lugnt då bara och somnade tidigt :)





Lördag: Idag åkte jag, mamma, syster och älskling till Knutstorps banan för att kolla på när pappa tävlade med bilen ;)
Så det blev en hel dag med massa bensinlukt och bränt gummi ;) Haha! Kanske inte precis mitt största intresse, men man får ju offra sig när det gäller familjen :) Det var iallafall hyfsat trevligt ändå och det gick bra för pappa!





Efter några timmar där så åkte vi hem och jag gjorde mig iordning för feest ;D
Vid nio-tiden så drog jag och Maria till Bunkeflo där det var födelsedagsfest för Kim. Trevligt att träffa honom, eftersom det var år och dar sen sist :)
Till en början så var festen ganska seg, men framåt småtimmarna började folk komma igång och det blev genast mycket roligare ;D Lite senare så dök även Fredde, TT och Pontus upp, som man inte heller har träffat på länge :) Så då var festen i full gång.
Och det hela slutade med att vi fem från Trelleborg inte kunde fixa någon skjuts hem och vi bestämde oss för att sova över hos Kim och få skjuts hem nästa dag.. Men när klockan blev fem på morgonen och vi var vakna så bestämde vi oss för att ta bussen hem trots allt. Så när vi alla hade rykt upp oss lite så blev det taxi in till Mobilia för att sedan ta bussen därifrån och hem. Och vi trodde självklart att bussen gick som vanligt kl 06:15, men eftersom det var söndag morgon så gick inte bussen förrän kl sju. Så vi fick allt vänta på bussen på Mobilia i lite mer än en halvtimme, haha.
Till slut så satt vi iallafall på bussen och vi var lagom i Trelleborg vid halv åtta, kvart i åtta. Så då traskade jag hemåt och gick även inom Entré och handla en glass och nybakade bullar med mig hem :) När jag kom hem var jag fortfarande pigg så jag vill inte alls sova och kollade istället på tv, men sen somnade jag lagom vid tio på morgonen och vaknade sen kl ett igen. Så det blev inte mycket sömn alls den natten/morgonen. Men jag hade jäkligt ball ändå ;D Och som jag sa till dom andra som gnällde lite; 'Ni kommer alltid att komma ihåg den här kvällen när vi var uppe hela natten och sen väntade på bussen kl sju på morgonen'. Haha!
Tack till Kim och alla andra som gjorde kvällen mycket trevlig! ;)

(Dock hände det en sak under lördagen som inte var lika trevlig, men det är inget jag vill skriva här, utan det håller jag för mig själv!)


Söndag: Jag gjorde inte allt för mycket.. Chillade bara hela dagen och sen på kvällen var jag ute och gick en runda med älskling. Vi satt och snackade jättelänge också, skönt att jag fick pratat av mig lite och tack för att du lyssnar <3
Sen på kvällen stannade jag kvar och sov där, det är alltid supermysigt :)

Vaknade upp idag och sen gjorde vi oss klara och körde en runda till Mobilia. Syster hängde också med och på vägen hem var vi även en runda på lite affärer vid Svågertorp. Det blev inte så mycket inköp för min del, men jag köpte iallafall en tavla till mitt rum som jag ska hänga upp lite senare ;)
Så vi kom hem för en stund sen och nu gör jag inte allt för mycket. Ska snart äta lite hade jag tänkt.
och ikväll blir det nog bara film och mys, eftersom det är så tråkigt väder! Då är det mysigt att bara sitta inne och lyssna på regnet som slår mot rutan ;) Hihi!
Nu tänkte jag avsluta här :) Ha det fint och take care!

tidig morgon

    Inlägget skrivet: 2008-08-03 kl: 07:45:57
Det är söndag morgon, klockan är nu 07:45 och jag är precis hemkommen.. ;)
Fråga mig inte varför.. Haha. Men kvällen blev lyckad iallafall.
Nu funderar jag på att skita i att gå och lägga mig och istället kolla på någon bra film. Känns inte så lönt att försöka sova nu när det är morgon och ljust ute.

Så nu ska jag slänga mig i soffan. Imorgon hade jag tänkt uppdatera lite mer om helgen, om jag har tid och ork :)
Annars får det bli en ordentlig resumé på måndag helt enkelt :)

Vi höres och synes ;)