valborg!

    Inlägget skrivet: 2008-04-30 kl: 17:05:47
Nu har solen tittat fram och det är hur härligt som helst!
Tänkte uppdatera nu lite innan jag måste hoppa in i duschen..
Har fortfarande inga större planer för ikväll, utan vi får se vart vi hamnar helt enkelt. Jag har iallafall blandat klart drickan nu och det smakade bra :) Ska göra mig klar snart och sen ska jag nog hem om till Mange och sen ska vi vidare till J och förfesta där. Och sen får vi se vart vinden bär oss, men just nu lutar det ganska mycket åt att vi drar till Vellinge och festar med trevliga människor där. Vilket som helst, så hoppas jag på en kul kväll!
Nu väntar en skön dusch och sen blir det feeest!
Jag önskar alla en trevlig valborg och till er alla; simma lugnt ikväll! ;)


image152

ooorh

    Inlägget skrivet: 2008-04-30 kl: 11:31:12
Jag blir så irriterad. Hade sovmorgon till halv elva idag, så jag kommer till skolan då och får reda på att vi inte ska ha någon matte. Så nästa lektion börjar då inte förrän tjugo i ett. Jag som kunde haft sovmorgon ännu längre då..!!ooorh, jag hatar vårt onödiga schema! Så nu försöker jag fördriva tiden här, har varit en runda i stan och tjejerna också och nu ska jag snart äta lunch med Maria hade jag tänkt. Sjukt jobbigt att komma hit helt i onödan. Jag hatar sånt, och jag pallar inte vara irriterad idag! För ikväll är det fest som gäller och jag är laddad! Hoppas nu bara att det blir en lyckad kväll, för jag vill inte ha något jäkla fiasko! Ska ner till stan sen efter skolan igen och köpa piggelinglassar så att man kan fixa drickan till ikväll. Gott ;)
Nu ska jag käka. So looong fuckers!

image151

meant to be

    Inlägget skrivet: 2008-04-29 kl: 22:25:22
Kom hem för en stund sen. Har varit ute på kvällspromenad med J  :) Alltid lika skönt och jag gillar våra promenader!
Nu ska jag fördriva en stund här vid datan och sen ska jag ta en dusch!
Orkar inte skriva mer just nu.
Imorgon är det valborg och jag vet inte riktigt vad som händer, men vi får väl se imorgon :)
Ha det fint!

happy face

    Inlägget skrivet: 2008-04-29 kl: 18:22:51

Kom hem från skolan vid fyra och sen dess har jag inte gjort något vettigt. Eller jo, jag försökte sy lite på min väska som gick sönder på Chokladfabriken sist, men det gick inte och jag är inte särskilt bra på att sy så det får jag överlåta till mamma :) Sen har jag bara legat och kollat på OC, trevligt! Men jag får så sjukt mycket ångest när jag tänker på att jag borde ha pluggat en massa matte istället. Jag har inte ens rört böckerna, jag blir så sur på mig själv när jag alltid göra samma j*vla sak. Men det är ju trots allt en vecka tills det är nationella, så jag har ju faktiskt lite tid på mig nästa vecka också :) Och annars idag så fick jag reda på mina prov som jag hade förra veckan. Fick VG på psykologiprovet, så jag kommer få VG i slutbetyg också, och sen fick jag MVG på historian! :O Snacka om att jag är glad! Jag trodde inte ens på det när jag fick reda på det.. Jag hade aldrig väntat mig att få MVG på det provet, så det är bara en himla bra bonus. Så jag blev sjukt glad och det känns skönt att ha det överstökat :)

Nu har vi nästan precis ätit god mat som mamma lagade och nu ska jag dra på mig mina träningskläder och sticka iväg och träna på gymmet :) Blir kanske en promenad senare också.
Imorgon har vi inget I-val så det blir sovmorgon för min del, skööönt!
Nu väntar träning. Hoj!


tisdag

    Inlägget skrivet: 2008-04-29 kl: 11:36:00
Är i skolan nu och har rast. Har precis varit och ätit, ska snart ha matte.
Kom till skolan imorse och hade en timmes företagsekonomi med Pärat och sen hade vi håltimme i TRE timmar, palla sånt! Vi har typ världens mest onödigaste schema!
Slutar fyra och sen måste jag ta tag i matten och öva inför nationella. Jag orkar verkligen inte. jag fattar inte att det ska vara nödvändigt med sånt skit, haha!

Nu ska jag hämta lite böcker och sen kila iväg till matten. Laater!

fell in your lovetrap

    Inlägget skrivet: 2008-04-28 kl: 21:54:23
Kom hem från träningen för en stund sen, det gick bra men det börjar bli en aning tråkigt nu.. Menmen, jag ska ta nya tag till hösten och hoppas på en bättre dansgrupp då :)

Jag måste verkligen ta tag i det här med bloggdesignen också, jag vet att jag har nämnt det flera gånger innan men jag blir liksom aldrig färdig till det. Och igär när jag väl försökte ändra min header så gick typ inget att ändra. Eller ja, det gick inte som jag ville iallafall. Jag är så himla trött på hur den ser ut just nu och headern är helt konstig :/ Men så länge det går att skriva så får jag väl vara glad :) hihi.
Nu börjar Prison Break snart och då ska jag bänka mig framför TV:n med resten av familjen :)
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Dagens låt: Nikola Sarcevic - Lovetrap

måndag

    Inlägget skrivet: 2008-04-28 kl: 18:00:09
Veckan börjar med härligt väder, dock en aning blåsigt men solen är framme iallafall :)
Skrev nationella i engelska imorse och det gick nog bra. Skrev inte så mycket men det blir förhoppningsvis bra ändå! Sen slutade vi tidigt, men jag stannade kvar med Maria och Monique för jag skulle ha utvecklingssamtal. Det gick bra och Lina hade inte så mycket att säga så vi var klara på tio minuter :)
Sen mötte jag upp Bina och vi gick till Systrar&Bönor och fikade :) Det var alldeles för länge sen sist, så det var mycket trevligt. Det blev en massa prat och det var skönt att rensa tankarna lite och prata av sig! Så tack för en trevlig fika, Binis <3
smygbild på Bina när vi fikade, hihi :)



När jag kom hem efter fikan ringde jag J och sen tog vi en härlig promenad i solen. Alltid lika trevligt :)
Nu har jag precis ätit god mat, grillat och annat! Nu funderar vi på att köra en sväng till Höllviken om vi hinner.
Ikväll blir det dansträning. Ciao!

finally

    Inlägget skrivet: 2008-04-27 kl: 23:09:33

Nu är jag äntligen klar med städningen. Det tog ett tag, men jag ska alltid göra en massa andra saker under tiden så det tar alltid sjukt lång tid, haha. Men nu är jag iallafall klar och det blev verkligen en ordentlig storstädning och det behövdes. Så nu är rummet rent och snyggt igen :) Får väl se hur länge det varar bara!
Imorgon är det nationella i engelska som gäller kl åtta. Det är den skriftliga delen och det ska väl förhoppningsvis gå bra :)

Nu är jag trött och sliten efter en aktiv helg, så nu blir det läggdags. Godnatt alla snyggingar!
 


bilder

    Inlägget skrivet: 2008-04-27 kl: 20:00:21
Jag har fortfarande inte börjat med städningen så jag laddar upp några bilder på helgens uppvisning istället :)

       

       

     

fucking maniac

    Inlägget skrivet: 2008-04-27 kl: 19:15:06
Igår blev det en väldigt trevlig kväll. Jag hade verkligen tänkt mig en lugn och alkolholfri helg, men det blev såklart helt andra planer, haha. Först blev det god middag med Bina & Maria och sen bestämde jag och Maria oss för att dra till Buddha i Malmö. Det blev snabbt bestämt och vi fick stressa en del för att hinna med bussen. Men väl inne på Buddha så hade jag trevligt, musiken var kanske inte den bästa (och en del skumma människor fanns där, haha) men jag hade ändå en mycket trevlig kväll! :) Och sen var Robin väldigt snäll och hämtade oss på natten och det blev läggdags vid fyra-tiden.

Bjuder på en halvtaskig bild från gårdagen..



Idag fick man stiga upp tidigt, dansuppvisning hela dagen idag också. Det var segt och sliten som man var.
Men det gick iallafall bra idag, nästan till och med lite bättre än vad det gick igår :) Så nu är det avklarat iallafall och det känns skönt, men ändå lite tråkigt eftersom det blir sista uppvisning med dansgruppen. De flesta ska sluta och så även jag, lite trist. Men jag ska leta vidare efter en ny dansgrupp :)
Jag kom iallafall hem vid halv fem, det blev mat med familjen då och sen gick jag och la mig på soffan för att vila en liten stund. Men det resulterade i att jag somnade i 1,5 h och vaknade för en stund sen. Och nu har jag en massa saker som ska göras; städa rummet, plocka undan en massa kläder som finns lite överallt och dammsuga. Men det är tråkigt så jag snokar runt lite bland bloggar istället. Mycket trevligare!
Vill även ta en promenad innan solen hinner gå ner, men får se om jag hinner med det. Nu ska jag ta tag i städningen. Laaater!

Dagens låt: Brick & Lace - Love Is Wicked

there's no business like showbusiness

    Inlägget skrivet: 2008-04-26 kl: 17:26:15
Dansuppvisning hela dagen och nu är jag trött! Kom hem för en stund sen och det mesta gick ganska bra under dagen :) Imorgon är det samma sak som gäller, så då ska vi väl kunna sätta några av danserna till 100%.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen vid åtta ska jag ute och äta med mina girls <3 Jag, Maria och Bina ska ute och äta på Hamnkrogen eller ja, föredetta Hamnkrogen. Det var ett tag sen vi tre umgicks så det ska bli hur trevligt som helst! Sen får vi se vad som händer efteråt, men jag är inte svår för fest :)
Men nu ska jag ta mig en dusch så att jag slipper stressa sen. Fab lördag!

Dagens låt: Outlandish - Callin' U

image135

where did I go wrong? I lost a friend..

    Inlägget skrivet: 2008-04-25 kl: 21:30:37
Nu sitter jag här och väntar på att Maria ska ringa. Jag ska gå ner till Hemmakväll och möta henne där, sen ska vi kolla film och bara ta det lugnt. Det var ett tag sen, så det ska bli trevligt :) Jag borde egentligen gå ner och göra mig klar innan hon ringer, men jag kände mig bara tvungen att blogga lite innan hihi.
Imorgon är det uppvisning som gäller för hela slanten, så jag har tänkt komma i säng ganska tidigt idag. Får väl se hur det blir med det, men försöka kan man ju alltid :)
Nu ringer nog Maria vilken minut som helst, så jag måste kila ner och göra mig klar!
Ha en trevlig fredagkväll :)

I love you, my best friend <3
image134

25 april 2008

    Inlägget skrivet: 2008-04-25 kl: 11:55:24
Kom hem från J för en stund sen. Har sovit där i natt och det var hur mysigt som helst :)
Nu ska jag snart bege mig härifrån och dra till gymmet och träna. Får träna själv idag för ingen annan som kan..
Sen hade jag och en söt person planer att köra iväg och äta glass eller. Men det ser ju inte ut att bli så bra väder idag, sjukt tråkigt. Jag vill ha soool!
Menmen, får väl se hur det blir med den saken. Senare blir det iallafall jobb och ikväll har jag inte större planer!
Ska upp tidigt både imorgon och på söndag, så det blir nog en ganska lugn helg.
Måste fixa alla kläder och annat till uppvisningen i helgen också, hade nästan glömt det redan.
Men nu är det först träning som gäller. Laaater!

snabb uppdatering

    Inlägget skrivet: 2008-04-24 kl: 16:29:26

Kom precis hem från frissan och det är alltid lika skönt med nyklippt hår. Klippte dock bara topparna, det som var slitet liksom men håret känns så fräscht när det precis är klippt :)

Nu ska jag rusa vidare till jobb, börhar kl fem och ska jobba två timmar. Ikväll har jag nog inga större planer, det blir kanske en trevlig promenad ikväll också. Annars är man ju ledig imorgon också och det är himla skönt!

Nu hinner jag inte skriva mer, jobbet väntar. So loooong :)


24 april 2008

    Inlägget skrivet: 2008-04-24 kl: 09:45:46
Gordmorgon!
Steg upp vid sju idag och har redan hunnit vara i skolan en timme. Det kändes helt onödigt, men debatten gick bra iallafall. Kom hem kl nio igen och nu ska jag snart bege mig till gymmet och träna lite. Skönt att träna på förmiddagen så att man har det gjort.
Det är sjukt härligt väder idag också, så det blir nog en promenad senare om jag hinner.
Nu måste jag rusa, ska kanske hinna övningsköra lite också innan jag ska till gymmet.
Ha en solig torsdag! ;)

promenad

    Inlägget skrivet: 2008-04-23 kl: 23:18:52
Nu har jag nästan precis kommit hem efter en super lång promenad med J :) Jag gick hemifrån vid halv nio och kom hem nu kl elva.. Det  blev en ordentlig runda men det var skönt som tusan! Och nu känner jag mig lite nyttig.
Det blev bara en timmes tennisträning idag eftersom min tränare var tvungen att ge sig iväg. Så det var skönt med en lång promenad istället :)
Nu ska jag snart hoppa i säng hade jag tänkt, måste gå upp vid sju imorgon för att gå till skolan och ha en lektionen. Väldigt onödigt!
Men sen blir det nog träning och jag hoppas på fint väder imorgon också. Godnatt allesammans!

underbart väder

    Inlägget skrivet: 2008-04-23 kl: 17:24:46
image133

Idag skiner solen och det är härligt! Skolan idag var lugn, vi slutade vid tjugo i två. Sen hade jag planerat en härlig eftermiddag och jag hade tänkt gå en promenad och bara mysa i solen. Men istället så ringde min tränare och frågde om jag kunde hoppa in och jobba, och visst får man vara snäll och ställa upp. Så det blev en timmes jobb för min del och sen dess har jag bara slappat lite i soffan och kollat lite på OC :) Nu ska jag snart äta middag och sen ikväll blir det träning för hela slanten. Är även sugen på att gå en runda efter det men jag får se hur det blir.

Imorgon har vi ju som sagt studiedag egentligen, men jag måste ändå till skolan kl åtta för att vara med på debatten som vi ska ha på I-valet. Bajs på det! Jag som hade tänkt som hade tänkt sova ut ordentligt. Imorgon blir det nog även träning efter lektionen och sen ska jag klippa mig. Behövs verkligen, så att det ser lite snyggt ut igen.

Mamma kallar så nu blir det middag! Hörs senare!

god kväll

    Inlägget skrivet: 2008-04-22 kl: 20:11:46
Idag har det verkligen varit en jobbig idag och jag känner mig helt slutkörd. Proven idag gick väl ändå hyfsat, blir iallafall glad om det blir VG på nåt av dem :)
Efter skolan blev det god mat som mamma hade lagat och sen bestämde vi oss för att köra till Malmö och handla skor. Jag skulle egentligen umgås med Andreas idag men det blev ändrade planer så jag pratade med han i telefon innan istället. Det var ett tag sen sist..

Vi körde iallafall till Skopunkten och det blev fyra par skor för min del :) Många skor för ett bra pris, alltid lika trevligt! Bilder på skorna kommer nog imorgon, ska försöka att inte glömma det bara, hihi.
Kom hem för en stund sen och nu har jag lite beslutsångest. Funderar på om jag ska gå en lång promenad, träna lite på crosstrainern i källaren eller helt enkelt bara slänga mig på soffan?! Jag skulle ju egentligen ha tränat med Maria idag, men eftersom vi var i Malmö så gick inte det. Sorry <3
Så nu känner jag mig sjukt onyttig när jag inte har tränat idag, så det får nog bli en stund på crosstrainern för min del. Det behövs verkligen!

Imorgon är det skolan som vanligt, men sen på torsdag och fredag är man ledig! Har studiedag båda dagarna och det är riktigt skönt :D Sen till helgen blir det uppvisning för hela slanten, så här är det ingen lugn och ro.. haha.
Nej, nu ska jag ta tag i det här med träningen. Skriver nog senare igen. Puss!

läggdags

    Inlägget skrivet: 2008-04-21 kl: 23:32:55

Tänkte hinna uppdatera lite innan det känns som läggdags. Har precis kollat på Prison Break :) Nu måste man vänta en hel vecka till nästa avsnitt (ja, jag vet att man kan ladda ner det men det är mkt mer spännande att se det på tv) haha.

Jag har iallafall ägnat nästan hela eftermiddagen och kvällen åt att plugga. Jag hoppade till och med över dansträningen för att jag skulle kunna plugga. Jag vet inte om jag har blivit så värst mycket klokare, men det känns som jag kan det liiite bättre nu iallafall. Får väl se hur det går imorgon helt enkelt!

Lägger även upp bilder på dagens oufit och några trevliga bilder som jag tog när jag var ute och gick innan idag :)

image125  image126


         

Nu ska jag sova, imorgon har jag en dryg dag framför mig. Två prov och tyska sista lektionen!
Så nu behöver jag några timmars sömn. Godnatt alla söta människor :)


soool

    Inlägget skrivet: 2008-04-21 kl: 14:07:57

Kom hem från skolan för en stund sen, det har varit en ganska lugn och bra dag i skolan. Debatten gick hur bra som helst!
Nu ska jag snart gå en runda i det fina vädret hade jag tänkt.. Ville egentligen ha lite sällskap, men J är fortfarande i skolan :/ Så jag får ta min mp3 och gå en promenad med mig själv :) Jag måste egentligen sätta mig och plugga, men jag kände att jag verkligen behövde lite frisk luft och solsken innan det blir plugg.
Så nu ska jag kila ner och ta ett äpple och sen blir det promenad! See ya.


måndag

    Inlägget skrivet: 2008-04-21 kl: 09:57:05
Sitter i skolan nu och har företagsekonomi med Pärat och det är lika onödigt som vanligt!
Jag orkar inte, vill hem och sova! Måste plugga hela dagen också, både psykologi och historia :/
Efter den här lektionen ska vi ha svenska C och vi ska ha en debatt där jag ska vara ledare. Och jag har inte förberett nånting, så jag har inte en aning om vad jag ska säga, haha. Men hopps på att det går bra ändå!
Nu inser Per att jag sitter och bloggar istället för att lyssna på honom, så måste sluta nu. Laaaater!
Ha en skön måndag!

image124

fell in love with an alien

    Inlägget skrivet: 2008-04-20 kl: 22:10:22
Nu har ännu en helg passerat, helt sjukt vad tiden går fort!
Men jag har iallafall haft en trevlig helg. I fredags blev det som sagt fest i Vellinge och igår blev det lite fest här hemma. Jag umgicks med J och mamma&pappa hade fest här hemma så det blev lite fest med dom :) Vi förfestade lite och sen blev det en runda till lyktan och mötte även upp Elof. Jag som hade lovat mig själv en vit helg, men det blev ändrade planer haha :) Men gårdagen var iallafall trevlig och imorse vaknade jag upp med mysigt sällskap. Vi satte oss en stund på terrassen och bara njöt av solen, superskönt :)
Sen har jag ägnat en del av dagen åt att plugga, och jag tycker att det är så sjukt trist. Måste typ plugga hela dagen imorgon också för vi ska ha två prov på tisdag!! Jag pallar inte :/

Annars idag så var det genrep med dansen som gällde, uppvisning nästa helg ju :) Får hoppas att det går bra.
Ikväll har jag annars varit på bio med Maria. Vi såg 27 dresses och den var hur bra som helst! Jag gillade den :)
Nu sitter jag och halvkollar lite på Pretty Woman och snokar runt lite. Ska försöka lägga mig tidigt idag, måste få lite ordentlig sömn för jag är trött som tusan. Hörs imorgon!

Dagens låt: Forty Foot Echo - Brand New Day

lördag

    Inlägget skrivet: 2008-04-19 kl: 17:59:28

Gårdagen var mycket trevlig. Var som sagt först och kollade på dansshowen med trevliga människor. Sen gjorde jag mig iordning och så, sen vid tio blev jag hämtad av Maria och Ylva körde oss till Vellinge. Det var fest hos Annicka och Kristin som gällde och jag hade trevligt! Det blev dricka, prat, massa dans och en väldig massa nya människor man pratade med :) Hur trevligt som helst!

Sen blev jag och Maria hämtade vid två igen och idag steg jag upp kvart i åtta. Jobbade nio till ett, det var drygt men det gick ändå ganska bra.

Kom hem vid halv två och satte mig på terrassen i solen och åt lite och bara njöt av vädret. Skönt som tusan! Somnade nästan också, haha. Och sen blev det en runda ut till tennisen igen, för att kolla på när mamma&pappa och deras vänner spelade tennis, haha. Det såg ganska roligt ut iallafall.

Nu ska jag städa undan lite kläder på mitt rum och sen ta en dusch. Ikväll har jag inga större planer, men är iallafall sugen på fest. Någon som vet något skoj!? :) Annars blir det kanske umgänge och mys med J :)
Nu ska jag ta tag i lite saker.. See ya later!

Ha en bra lördag!

image123
(Solen sken som bara den när jag satt på terrassen..)


18 april 2008

    Inlägget skrivet: 2008-04-18 kl: 17:24:18

Fredag idag och det är skööönt!
Vi slutade redan vid kvart över ett idag, så då gick jag till biblioteket med Monique och lånade en bok till svenskan.
Sedan gick jag en runda i stan och jag inhandlade ett svart linne och en t-shirt på rea :)
Kom hem och hade planer på att plugga, men som vanligt så har jag inte ens tagit fram böckerna idag :/ Sen blev det iallafall en runda till stan igen med mamma för att fixa lite saker. Och nu har jag placerat mig här och tänkte ändra min blogg lite, men jag har varken tålamod eller kunskap till det. Så jag får nöja mig med en ganska enkel design, men det får duga ändå :)
Snart ska jag börja med maten så att den är klar när mamma kommer hem. Och sen vid sju ska jag möta Maria och Robin vid församlingshemmet och kolla på dansshowen där med dom och Johan :)
Sen hem snabbt efter det och göra mig klar, för sen vid tio slutar Maria och då ska vi till Annicka i Vellinge och festa lite. Det blir säkert en trevlig kväll!
Vi ska dock inte stanna för länge, för både jag och Maria ska jobba imorgon.
Nu måste jag ta tag i maten och fixa salladen och så.
Jag önskar alla en trevlig fredag! :) Ciao!

Dagens låt: Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow


out of order

    Inlägget skrivet: 2008-04-17 kl: 23:10:17

puuuh, jag vet inte ens vart jag ska börja..
Det händer en massa konstiga saker i mitt liv just nu och jag kan inte riktigt sätta fingret på om det är bra eller dåliga. Det känns som jag är vilse i mig själv. Jag vet inte hur jag ska hantera mina känslor, jag lider verkligeb av starka humörssvängningar (är det normalt) ?
Vaknde imorse och var helt jävla sur på allt och alla i huset. Kom sedan till skolan och det blev inte bättre när man fick reda på en hemsk och tråkig sak och till råga på allt så finns det såna okänsliga människor :/
Sedan började dagen ordna upp sig och det började kännas lite bättre, jag kunde få fram lite leende trots min mental smärta. Skoldagen blev ganska kort så jag stack hem och sova en stund och sen satte jag igång med pluggandet. Jag var ganska flitig faktiskt, sedan blev det middag med syster eftersom både mamma och pappa jobbade sent idag. Mamma hade lagat spaghetti och köttfärssås till oss, gott! Så det blev en lugn och trevlig pratstund med syster och det händer inte så ofta :) Vi bråkar för det mesta känns det som. Men nu ska det tas nya tag..
Iallafall, stack till jobb sen och jobbade två timmar. Efter det blev det gymmet med Maria, jag var trött som tusan men det kändes ändå riktigt skönt att träna idag. Kom iallafall hem och satte mig ner och pluggade igen och drack lite yoghurt och åt en banan, riktigt gott efter träning.
Sedan hamnade jag ju såklart här vid datan och jag blev sittandes här. Och då börjar man verkligen undra vad folk tänker. Loggade in på msn och möts av konstiga konversationer.. Och just nu känns det som jag inte blir klok på nånting. Gamla minnen vaknar till liv igen, precis då jag har lagt dom bakom mig och gått vidare. Varför?
Du vet att jag faller för frestelsen lätt och du utnyttjar verkligen det. Jag blir helt tom inom mig, jag vet inte vad jag ska känna. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, vet inte hur jag ska känna. Jag kan liksom inte beskriva mina egna känslor. Jag kände att jag skulle ta nya tag och att detta var början på något nytt som skulle bli bra, men just då.. just då när jag har bestämt mig för att gå vidare, så kommer det gamla tillbaka. Det som jag valde att lägga bakom mig, det som jag ville vara ett minne blott för livet. Ett minne som sent kommer glömmas, men helt plöstligt så finns det framför mina ögon igen. Vare sig jag vill eller ej..
Men det är kanske då det ska vara. Man ska tvingas tänka på det som man har lagt bakom sig liksom många andra minnen. Och samtidigt vara mitt uppe i nuet och inte veta vilken väg man ska gå. Men jag måste se framåt, jag kan inte vända tillbaka till det gamla och stå på ruta ett igen. Det finns inte även om frestelsen är stor. Jag kan inte göra såhär, jag kan inte göra såhär just nu. Det går inte och jag vill nog inte. Jag har nya mål att se framemot. Nya relationer att bygga på och jag ska ta nya tag. Det känns som det är ett måste. Jag kan inte vända mig och falla in i det förflutna igen. Det går bara inte. Men ändå ska det vara så svårt att låta bli och istället bara blicka framåt. Är det en omöjlighet för mig, jag som är så jäkla osäker på allt som händer runtomkring mig!?
Jag ska låta bli att vara så osäker och istället följa magkänslan och hoppas på att den gör något bra av sakerna. För just nu funkar ingenting, min hjärna och mitt hjärta vägrar samarbeta. Min hjärna säger en sak och hjärtat säger en annan sak. Det är kanske i just detta läger som man ska följa hjärtat, det känns trots allt bäst!
Ooorh, jag är så velig.. Jag måste fan inse för mig själv att jag måste ta nya tag och rycka upp mig själv. Men jag har gått så långt ner att det känns jobbigt att ta sig upp. Men jag ska fixa det, det ska jag verkligen. Vad som än krävs. Jag ska få detta att funka och hoppas innerligt att det kan bli något bra av det. Det känns som jag har funnit min plats lite bättre nu iallafall.
Skönt att skriva av sig lite.. eller ja, det blev inte så lite utan det ble ett ganska långt inlägg. Men som sagt, jag har mycket känslor inom mig som jag inte riktigt förstår mig på. Men det är väl såna problem som får lösas en annan dag. Just nu hade jag bara tänkt lösa mitt trötthetsproblem. Så nu ska jag kial ner och borsta gaddarna och sen lägga mig i min mysiga säng under mitt varma duntäcke, hihi :)


Jag måste bara nämna en sista sak.. Jag säger inte det särskilt ofta och det är en sak som jag borde ändra på. Men jag älskar verkligen alla underbara människor som finns i min närhet just nu, jag vill bara att tiden ska stå stilla så att jag kan få leva mitt liv just nu och njuta till fullo.

Nu måste jag verkligen komma i säng och få några timmars sömn.
Tack för mig ikväll! God natt alla söta människor där ute :)


17 april 2008

    Inlägget skrivet: 2008-04-17 kl: 14:11:05
Idag var det en ganska lugn dag i skolan. Hade I-val, företagsekonomi och nu har jag precis haft tyska. Vi slutade tjugo i två istället för tio i tre :)
Jag hade ganska lång lunch idag så då blev det lunch med Maria. Vi var på Harmony och åt, det smakade himla gott! Nu ska jag sätta mig och plugga historia och sen blir det jobb och träning! Laaater.


Jag ägnar även en stor tanke åt Joanna och hennes familj idag.. Tänker på er!*

image122

plugg

    Inlägget skrivet: 2008-04-16 kl: 22:38:19
Som vanligt så har dagen varit seg i skolan, vi har bara en massa onödiga håltimmar känns det som. Men slutade iallafall vid halv två idag och sen blev det dansträning för min del, snart uppvisning och allt :) Jag stack hem och åt lite och sen vidare till nästa träning, tennis! Jag tränade dock bara en timme idag, då jag var tvungen att ta tag i pluggandet. Har som sagt två prov på samma dag nästa vecka, så lika bra att börja med det i tid. Så nu har jag suttit och pluggat från halv nio ungefär och jag känner att jag har fått gjort en del, skönt!
Så nu hade jag tänkt sova, i någorlunda tid för en gångs skull. Hörs imorgon.
Godnatt!

update

    Inlägget skrivet: 2008-04-16 kl: 09:09:40
Nu kom Roland precis och hängde över mig när jag skrev och andades med sin dåliga andedräkt på mig. Han tyckte att jag skulle komma på lite frågor och han ville att jag skulle sätta mig in mer i ämnet. Och han fattar verkligen inte att man tycker att detta är skittråkigt.
Det är iallafall tur att man får lite trevliga sms såhär på morgonkvisten :)
Nu ska jag kila tillbaka till klassrummet och sitta där ännu en timme innan vi slutar.
Later!

skolan

    Inlägget skrivet: 2008-04-16 kl: 08:49:20
Sitter i skolan nu och har I-val, idag är vi tre stycken på I-valet. Sjukt jävla onödigt. Och vår lärare, Roland, är verkligen helt ute och cyklar. Han vill att vi ska leta fram fakta och frågor om hedersvåld och sen ska tre personer diskutera ca 50 frågor :O:O Hallå, finns det verkligen inget vettigare att göra i skolan!!!
Så nu sitter jag är helt själv, Linus tog precis bussen hem för han pallade inte stanna. Och jag har väldigt stor lust att dra hem också. 
Men eftersom jag ändå måste sitta här i typ två timmar nu, så tänkte jag att jag kunde göra lite instuderingsfrågor till historian, men självklart så har jag ju den boken hemma. Så nu får jag väl sysselsätta mig med att kolla på roliga filmer på YouTube, i brist på annat att göra.
Den här dagen suger redan! Och sen kommer vi förmodligen få tillbaka våra matteprov också och jag vill verkligen inte veta vad jag har fått för betyg. Och sen dagens sista lektion är företagsekonomi med Peeeer och han har fått för sig att vi ska spela in en film och skicka till några ungdomar i Bryssel. Jag förstår verkligen inte meningen med det. OOOORH, jag orkar inte med såna här dagar. Liksom igår så känns den här dagen så himla onödigt och jag kunde gjort mycket bättre saker än att sitta här, jag kunde typ varit hemma och sovit nu eller nåt :) haha. 
Nej, har jag inte tid att skriva mycket mer. Jag får väl leta upp lite onödig fakta så att Roland kan bli glad och så att man slipper hans underliga frågor.
Sooo long!

mys och solnedgång

    Inlägget skrivet: 2008-04-15 kl: 23:17:40
image121 
(Bilden är inte från idag..)


Det blev en supermysig promenad i solnedgången med ikväll. Vi körde till Höllviken och gick en lång promenad på stranden där. Vi promenerade enda ut till piren och tittade på solnedgången, helt underbart fint :)
Det var verkligen vad jag behövde efter en lång och för övrigt ganska tråkig dag, det var verkligen mys till tusen och jag gillar det!*
Sen stack vi hem här och kollade lite på tv och så, och vi var ganska trötta efter promenaden i sanden.
Nu ska jag snart lägga mig och imorgon börjar dagen med I-val. Sen blir det även träning för hela slanten.
Sov gott allesammans!

15 april 2008

    Inlägget skrivet: 2008-04-15 kl: 19:09:32
Idag har dagen varit väldigt dryg. Hade "sovmorgon" till tjugo i ett, men jag steg upp redan vid kvart över. Jag kände mig ganska pigg då och det var skönt att komma upp i tid fast vi hade sovmorgon. Sen chillade jag större delen av förmiddagen och självklart fick jag stressa som tusan innan jag väl skulle bege mig till skolan. Men jag cyklade iallafall till skolan på FYRA minuter idag, haha.. Det är rekord! Men det var härligt väder och det var skönt!
Kom iallafall till skolan och då hade vi vara historia i ca en halvtimme och sen hade vi låång håltimme tills tre, då tyskan började. Så idag har jag egentligen bara haft två lektioner men ändå slutade jag inte förrän fyra. Onödigt schema.
Sen blev det middag, grillat idag och det var hur gott som helst! Jag älskar verkligen grillat på sommaren :)
Och nu precis har jag varit ute och övninngskört en runda, år och dar sen sist. Och mamma&pappa tjatar på mig dagligen att jag måste ta tag i körkortet om jag ska få det i tid. Så idag lyckades mamma övertala mig (det händer inte ofta), så det blev en runda ut på landsvägarna och det gick strålande bra. Jag blev nästan lite förvånad över mig själv eftersom det var flera månader sen jag körde sist, haha.
Nu ska jag ta och ringa en söt vän och sen kanske umgås med honom, det blir kanske en promenad för vår del.

Bloggdesignen får fixas en annan dag, orkar inte just idag. Nu ska jag inte sitta här längre, jag vill ut i det fina kvällsvädret. Sen blir det förmodligen lite tv och så bara :) Take Care!

image120

tisdag

    Inlägget skrivet: 2008-04-15 kl: 14:42:42

Världens onödigaste dag idag..
Berättar mer sen, jag börjar om ca en kvart igen. Så jag måste rusa snart.

Jag har även ägnat min håltimme åt att försöka få till en snygg bloggdesign, men jag lyckas inget vidare. Och nu har jag inte tid till att sitta här mer, så just nu får bloggen se ut som den här.. Den är som sagt under uppbyggnad och jag sja ta tag i saken senare idag hade jag tänkt.
Men nu först väntar en timmes tyska och sen slutar jag vid fyra.
Laaater!


tv

    Inlägget skrivet: 2008-04-14 kl: 21:57:21
image118

Nu är det Prison Break som gäller!

Sov gott.

Dagens outfit

    Inlägget skrivet: 2008-04-14 kl: 18:42:38
image116   image117

Dagens (tråkiga) outfitsbilder..

--------
Grå kofta, Boomerang
Vitt linne, Gina Tricot
Svarta Leggings, Gina Tricot
Svart sjal, ?
Svarta stövlar, Miss Divine

14 april 2008

    Inlägget skrivet: 2008-04-14 kl: 18:34:18
Idag är det måndag och på schemat idag fanns både nationella prov i tyska och ett hemskt matteprov. Jag kan inte känna mig lugn förrän jag vet att jag har fått godkänt på provet, och jag är inte helt säker på det. Det har varit en lång och jobbig dag. Stack till skolan kl åtta imorse och jag var inte hemma förrän halv fem!! :O Det är helt sjukt, men provet tog sin lilla tid och jag lämnade in det en minut innan utsatt tid. Haha, snacka om att vara seg på att räkna. Så dagen har varit sjukt dryg och jag vill egentligen bara gå och lägga mig. Men istället måste jag plugga och sen blir det (dans)träning. Jag har varken lust att plugga eller träna idag, hade gärna gått en lång promenad istället och rensa lite tankar som har tyngt ner mina axlar ett tag. Men det får bli en annan dag eller efter träningen ikväll.
Nu måste jag iallafall plugga, sen blir det träning! Ciao

helgen..

    Inlägget skrivet: 2008-04-14 kl: 18:26:03

Goddag!
Jag har varit lite dålig på att uppdatera i helgen och igår blev det inga uppdateringar alls.. :/ Jag hade varken tid eller ork. Ännu en trevlig helg har passerat, så jag tänkte skriva en liten sammanfattning av helgen nu..

Fredag: Skola kvart över nio till halv två, soft! Sen jobbade jag två timmar, halv fem-halv sju. Det gick bra och lönen är på väg :) Sen stack jag hem och gjorde mig iordning och så, sen kom J hit och vi kollade på Talang och gjorde inte allt för mycket. Sen ringde Rasmus vid halv evla och frågade om vi ville med till Malmö och äta. Och visst, så det blev en tur till Malmö på kvällen med Johan, Rasmus, Jonte och Linus :) Absolut inget speciellt egentligen, men jag hade trevligt ändå. Tror nog att det mest beror på sällskapet, så jag hade iallafall en trevlig kväll :)
Sen fick jag skjuts hem och jag somnade direkt!

Lördag: Steg upp vid åtta för att åka iväg och jobba kl nio. Jobbade till ett och sen stack jag hem och sov en stund. Och sen blev det en runda till stan och solning med Maria, som för övrigt fyllde år. Sen blev det iallafall bråttom och jag fick som vanligt stressa. Jag gjorde mig iordning snabbt som tusan och sen var vi hemma hos Maria vid åtta. Tog sedan bussen till Malmö och mötten även upp Annicka, Kristin och Fredrik. Det blev förfest hos någon som hette Emma (?), det var trevligt iallafall. Efter timmar och groggar senare så bestämde vi oss för att dra vidare. Så det blev taxi genom hela Malmö kändes det som. Men tillslut hamnade vi iallafall på Choklafabriken. Och det blev mer eller mindre en ganska sjuk kväll, haha. Vet inte om det är positivt eller negativt. Men jag hade ändå en skoj och trevlig kväll med Maria och Joanna, och övriga från förfesten. Efter x antal timmar på dansgolvet och baren så kände jag och Maria oss färdiga för kvällen. Så det blev hemfärd med en konstig snubbe och vi anlände till Trelleborg lagom vid halv sex på morgonen. Självklart så var jag ju hungrig när jag kom hem och eftersom det inte blev något besök på Shell, så fick jag gå ner i köket och bre mina egna mackor med räksallad, haha. Räksallad är verkligen den bästa fylle-maten! För mer detaljer om kvällen så kan ni alltid checka in på Joannas blogg.http://joannanisula.blogg.se/ Jag somnade iallafall gott lagom vid sex-tiden, efter en trevlig kväll med trevlig sällskap! :)

Söndag: Mamma väckte mig vid halv tolv och jag mådde allt utom bra då. Det mesta snurrade och jag gjorde många försök att resa mig ur sängen. Mamma frågade om jag ville följa med till Vellingeblomman och det gjorde jag, trots en hemsk bakfylla. Så det blev en tur till Vellingeblomman med familjen och farmor :) Det blev även god fika på caféet och det smakade bra! Vi var hemma vid fem, vi åt lite snabbt då och sen bestämde jag och mamma oss för att dra upp till Vångavallen för att kolla på matchen mellan TFF och MFF. Vi kunde inte minnas sist vi var där och det fina vädret lockade oss, så det blev fotboll för vår del och träffa en massa folk. Vi var hemma igen vid åtta, skulle jag tippa på. Och sen fick jag ta fram mina matteböcker och börja plugga direkt. Men mitt pluggande blev inte långvarigt, för sen kom Johan hit och matten kändes ganska tråkig då. Så det blev inte mycket gjort. Vi chillade mest, kollade lite tv och myste :) Sen var det läggdags, men jag somnade inte förrän halv ett. Jag låg och var orolig för matteprovet, jag hade pluggat rent för lite. Men några timmars sömn gjorde iallafall susen.

Nu blev det ett väldigt långt inlägg, men jag hade mycket att skriva av mig. Bifogar även några bilder från helgen..


Jag och Maria satte oss på en lekplats en stund oc njöt av solen.. Härligt!


När vi skulle till Vellingeblomman så drog jag på mig mina ballerinaskor och bara njöt av vårvädret.


När vi fikade så hade Daniella kul med sin piercing och ett sugrör, haha.


Nu får det räcka med text i detta inlägget, har skrivit en del nu. Så njut av läsning, så kommer det fler uppdateringar senare! Auf Wiedersehen.


wiiiho

    Inlägget skrivet: 2008-04-12 kl: 17:38:42
Ikväll ska det festas till tusen ;) Maria fyller som sagt 18 år idag och det ska firas ordentligt! Det blir förfest hos Maria och sen ska vi dra vidare in till Malmö, har inte riktigt bestämt vart vi ska än. Men vart det än blir så ska jag ha skoj! Jag är laddad till tusen. Kläderna, skorna och drickan är fixat och jag kan inte mer än att älska denna dagen :)
Det är strålande sol ute och jag gillar det starkt! Jag njuter av stunden och idag är jag faktiskt riktigt glad, det var ett tag sen jag sa det sist. Men dagen än så länge har varit toppen och jag hoppas bara på att den kommer att bli ännu bättre ikväll :)
Nu måste jag rusa, så att jag hinner bli klar i tid!
Jag önskar alla en superduper-lördag, för det tänker jag ha :)
Take Care!

   

11 april 2008

    Inlägget skrivet: 2008-04-11 kl: 19:08:12
Har precis varit och jobbat i två timmar, eller ja.. jag kom typ hem för en halvtimme sen. Men det gick iallafall bra och snart kommer lönen :)
Ikväll har jag nog inga större planer, ska nog bara ta det lugnt med mjukis. Jag gillar det, hihi! Jag hoppas även på lite mysigt sällskap men får se hur det blir med det.
Nu måste jag tyvärr rusa igen, pappa kallar där nere ifrån att maten är klar. Så nu blir det lite käk och sen duschen!
Laaater!

morning glory

    Inlägget skrivet: 2008-04-11 kl: 08:51:41
Godmorgon!
Det är inte ofta jag hinner sitta vid datan innan skolan, men just idag var jag för en gångs skull klar i tid.
Ska cykla till skolan om en kvart ungefär, ska ha engelska då och sen svenska. Slutar vid tjugo i två och sen blir det jobb.
Härligt väder idag, dock lite kallt men jag gillar det ändå. Så fort solen är framme så blir man mycket glad, jag blir det iallafall :)
Jag skulle kunna sitta här och skriva ett tag till för jag är verkligen förvånad över mig själv att jag är klar såhär pass tidigt innan skolan, det har nog aldrig hänt förr. Och jag har definitivt aldrig hunnit sitta vid datan innan jag börjar. Så jag kan inte säga annat än att min dag har börjat himla bra och jag kan inte mer än att hoppas på att det slutar lika bra :)
Nu ska jag kila ner och fixa det sista, och sen tar jag cyklen till skolan.
Ha en superfredag! So loooong.

 Älska bilden!

make us stronger

    Inlägget skrivet: 2008-04-10 kl: 22:03:23
Idag har jag varit och jobbat, det gick bra idag och sen tränade jag med Maria. Alltid lika härligt att köra ett hårt pass på gymmet, jag känner mig verkligen så nyttig när jag går därifrån. Solade även efteråt, skönt!
Var hemma vid nio och sen dess så har jag typ bara suttit och halv kollat lite på Efterlyst. Det är helt sjukt vad mycket hemska saker som händer i vårt avlånga land. Jag ryser när jag tänker på hur många oskyldiga människor som utsätts för en massa hemska brott, man vågar ju knappt gå själv nånstans längre. Hemsk tanke!
Nu ska jag duscha och sen försöka sova, har sovmorgon till kvart över nio imorgon. Men ska försöka få några timmars mer sömn, har typ sovit dåligt hela veckan så jag är sjukt trött hela tiden :/
Imorgon är det iallafall jobb som gäller igen och sen blir det kanske mysigt umgänge :) Och på lördag blir det paaarty i Malmö med girlsen för att fira Maria* 
Nu ska jag dra mig härifrån. Ha det fint!



Dagens låt: Three Doors Down - So I Need You

i skolan

    Inlägget skrivet: 2008-04-10 kl: 09:13:14
Jag sitter i skolan nu och har tråkigt. Nästa lektion börjar halv tio, företagsekonomi med Per. Undra hur kloka vi blir idag!? haha.
Läste igenom det förra inlägget som jag skrev igår kväll och jag insåg att hela den här grejen med Nordman kanske lät lite töntig, haha. Men igår kändes det iallafall verkligen skönt att lyssna på hans röst. Och så är det helt enkelt :)
Jag insåg även nu att min header fortfarande inte går att se i skolan. Min header syns inte på någon data i skolan, konstigt.. är det någon mer som inte kan se min header?
Jag måste iallafall göra en ordentlig förändring på min blogg, jag vill ha en design som jag kan vara nöjd med och slippa ändra stup i kvarten för att jag inte gillar den. Men jag har inte det bästa tålamodet till att sitta och hålla på med det. Så hjälp med designen tas mer än gärna emot. Jag skulle verkligen bli glad om jag kunde få en snygg och fräsch design och kanske på så sätt göra min blogg lite roligare. Men nog om det, jag får helt enkelt ta tag i det en annan dag när jag har mycket tid och tålamod.
Nu ska jag hämta mina böcker och kila upp en våning och ha företagsekonomi. Vi älskar Pärat! haha.
Hörs senare! Ciao.

i lågornas sken

    Inlägget skrivet: 2008-04-09 kl: 22:38:30
image105
Nordmans sköna röst var precis vad jag behövde ikväll.


Jag vet inte vad det är med mig, men jag har känt mig helt konstig idag. Tränade ju som sagt innan och det kändes inte alls bra, stack hem lite tidigare ifrån träningen. Så istället gick jag en lång promenad med mig själv och mp3:n i öronen. Hur skönt som helst! Jag behövde verkligen rensa tankarna lite. Jag har så mycket olika känslor inom mig, en massa humörssvängningar.. Jag gråter, skrattar, gråter osv. Och det är jättejobbigt när jag inte vet vad jag ska göra åt saken. Jag vet inte vad det är, men ikväll kändes som jag verkligen att lust att kräka på allt eller nåt och bara gå och lägga mig och vakna i en bättre tid och i en  annan värld.
Men efter min långpromenad så har jag iallafall lyssnat på en massa sköna Nordman-låtar på YouTube.. Jag älskar verkligen hans röst. Jag lyssnade alltid på honom när jag var liten och det är så sjukt härligt att kunna minnas tillbaka och lyssna på låtarna igen. Killen har helt enkelt en superskön stil och hans röst är underbar att lyssna på när man känner sig lite nere, man blir liksom så lugn av hans röst. Så ett tips till alla; lyssna på Nordman när ni känner nere :) hihi. Jag är väl egentligen inget stort fan av Nordman för övrigt, men just ikväll kändes det som hans låtar och hans röst gjorde min kväll lite lättare. Så tack för mig så länge, jag hade tänkt sova nu snart så att jag kan orka upp imorgon. Godnatt allesammans!

träning

    Inlägget skrivet: 2008-04-09 kl: 18:22:30
image104 Nu ska jag snart iväg och träna tennis, kl sju. Dagen idag har varit lagom härlig med sol och allt. Slutade vid halv två idag och sen var det dansträning, snart uppvisning :)
Lagade lite nudlar innan och lite kyckling till det, gott! Nu ska jag gå och byta om och sen ska jag till träningen. Skriver kanske mer senare! Hoj.

Dagens låt: Kanye West - Stronger

trååååk

    Inlägget skrivet: 2008-04-08 kl: 19:07:44

Jag har tråkigt och hela dagen har varit dryg och tråkig.
Hade en massa håltimmar i skolan idag och det är så sjukt tråkigt, känns bara onödigt att gå till skolan.
Men på den sista håltimmen så följde jag iallafall med Maria till Systrar&Bönor för hon skulle äta lunch, trevligt med en fika :)
Sen var det tyska och sen slutade vi fyra, jobbig dag!
Idag hade jag egentligen planer på att umgås med en trevlig vän som jag inte har träffat på länge, men det blev tyvärr inte så. Istället hade jag tänkt vara riktigt duktig och plugga en massa, men som vanligt så har jag inte rört böckerna än. Jag somnade på soffan efter middagen istället och vaknade för en stund sen. Jag blir så sur på mig själv när jag gör så, jag har jättemycket matte som jag borde plugga på men istället sover jag... :O hallå, ryck upp dig människa!
aaarh, iallafall.. Jag hade verkligen tänkt ta tag i pluggandet nu och göra det som måste göras. Men jag orkar inte och jag vill verkligen inte, jag har helt tappat motivationen. Jag har nog mina tankar på annat håll, helt enkelt (A) hihi.
Sitter iallafall och lyssnar på NRJ's webbradio, jag har så sjukt dåliga låtar på min data så jag gillar att lyssna där istället. Så nu tänkte jag dra fram mina matteböcker och plugga lite med skön musik i bakgrunden. Take Care!


school

    Inlägget skrivet: 2008-04-08 kl: 11:30:07
Sitter i skolan nu och har lunch. Ska ha matte kl 11.55 och jag pallar verkligen inte!
Jag upptäckte även att min header inte syns här i skolan ;O Jag blev en aning förvånad, eftersom det brukar funka. Någon mer som inte kan se min header kanske??
Aja, idag blir det nog umgänge och även träning om jag hinner det.
Nu ska jag kila igen, måste räkna lite uppgifter innan matten börjar. Laaaater!

image103

jag vill att du ska stanna varenda gång du går . .

prison break

    Inlägget skrivet: 2008-04-07 kl: 21:49:12
image102

Kom hem från dansträningen för tre kvarts sen och det var svettigt idag, haha! Men känns skönt att röra på sig.
Nu borde jag egentligen ha pluggat en massa, men jag orkar verkligen. Så nu sitter jag här och nördar mig istället och väntar på att Prison Break ska börja. Det är nästan höjdpunkten på måndagar och jag gillar det! Så nu ska jag hoppa in i duschen innan det börjar och sen ska jag bänka mig framför TV:n för att kolla på snyggaste Wentworth Miller! :)

måndag

    Inlägget skrivet: 2008-04-07 kl: 16:56:41
Idag slutade jag skolan vid halv två, skönt att sluta tidigt ibland. Efter skolan stack jag iallafall ner till stan en runda med mamma. Skulle egentligen ner till stan för att handla present till Maria som fyller 18 år på lördag, men det blev en hel del inköp till mig själv också. Bilder på det kommer nog senare för just nu hinner jag inte visa det. Det blev iallafall lite nya festkläder så nu är jag redo tills på lördag! :) haha.
Nu måste jag rusa igen, mamma kallar att maten är klar. Det blir lax och pasta idag, mums på det!
Ikväll blir det dansträning och Prison Break! Ciao.

time to sleep

    Inlägget skrivet: 2008-04-06 kl: 23:35:59

Var ute på en promenad med Johan innan ikväll, vi var ute och promenerade i en timme ungefär och det var skönt!

Sen gick vi hem här och kollade på tv och så, sen kollade jag även på Flightplan. En ganska konstig film !? Menmen, den var väl sådär.
Nu är kl strax efter halv tolv och det är verkligen dags för mig att sova. Imorgon ringer kl sex och dagen börjar med tyska på Bastionen. Kuuuuul!
Så nu ska jag sova gott och drömma sött :) Godnatt!

image101


LA

    Inlägget skrivet: 2008-04-06 kl: 19:02:13
Har precis ändrat lite i bloggen, vet inte om jag blev så nöjd men det får iallafall duga så länge. Jag har ingen större kunskap om det här med kodmallar så resultat blir inte alltid som jag vill.
Men jag kände iallafall att jag ville förnya lite, så det får bli som det blev :)
Nu ska jag kila ner och kolla på LA Ink med mamma och senare blir det kanske en promenad eller så bänkar jag mig bara framför TV:n hela kvällen. Hade även tänkt se Flightplan sen, har aldrig sett den så jag tänkte göra det.
Men en promenad hade också varit skönt.. Aja, jag får se vad det blir senare.
Nu börjar LA Ink. Laaaater!

söndag

    Inlägget skrivet: 2008-04-06 kl: 12:50:40
Igår blev det inga uppdateringar här, hade varken tid eller ork.Så jag tänkte att jag fick ta mig i kragen och uppdatera lite idag..
Gårdagen var iallafall hyfsat trevlig. Var ute och åt med familjen och släkten på Istanbul och det smakade väldigt gott! Sen blev det lite tårta och så här hemma och senare så drog jag och Maria till Eves syster där en massa andra trevliga (och fulla) människor befann sig. Förfestade lite där och hade trevligt, sedan drog vi vidare in till stan på någon tråkig fest och det slutade med att vi hamnade på något tråkigt matställe och sedan försökte vi fixa skjuts. Och Eve, full som hon var, ringde typ runt till hela Trelleborg och tillslut träffade vi på Jimmy och Gustaf som var snälla och körde oss hem. Så för att sammanfata kvällen så var den helt okej, men jag var en aning för nykter för att ha skoj :) haha. Men nästa helg då jäklar ska det festas! :D
Idag vaknade jag vid halv tolv-tiden av att pappa står och skriker på mig i trappan att jag ska gå upp, så jag fick masa mig ur sängen och äta lite frukost och så.
Nu hade jag tänkt dra på mig lite kläder och fixa mig lite och sen blir det nog en liten söndagsutflykt med mamma och pappa, blir nog ett besök i någon affär och sen en strandpromenad.
Måste rusa nu, har lovat att vara klar om en kvart, haha. See you later!

happy friday

    Inlägget skrivet: 2008-04-04 kl: 17:39:16
Idag är det fredag och det är så himla skönt!
En hyfsat kort dag i skolan, var även en runda i stan med Amela och Monique på lunchen och vi fyndade en del på rea på Gina Tricot. Trevligt när det är billigt och bra, jag köpte ett svart linne, tre armband och två halsband för bara 129 kr :)
Efter skolan stack jag hem och åt lite och sen gick jag en lång promenad i solen. Det är så skönt att bara gå en lång runda med Mp3n och solsken i ögonen. Tyvärr så har solen försvunnit nu, så det gäller att ta vara på varje soltimme, hihi!
Nu kommer snart Maria hit så ska vi käka tillsammans, det blir pastasallad med räkor för min del, gott. Ikväll blir det nog trevligt umgänge och bad, jag hoppas på det iallafall :)
Nu ska jag kila ner och duka fram lite, kommer kanske mer uppdateringar senare!
Jag önskar alla en happy friday :)

Mina reafynd:
Svart linne
Armband                                                                
Långt halsband med svart hjärta
Silvrigt halsband med hjärta


träning

    Inlägget skrivet: 2008-04-03 kl: 22:40:25
Träningen med Maria gick bra idag och det kändes skönt. Jag är glad att jag har lyckats komma igång med träningen lite mer ordentligt nu, även om det kanske inte syns så mycket så är det iallafall väldigt skönt att röra på sig och man mår mycket bättre :) Ska förmodligen träna efter skolan imorgon också med syster.
Men nu ska jag gå ner och fixa lite, borsta tänderna och sen blir det läggdags.
See ya!

3 april 2008

    Inlägget skrivet: 2008-04-03 kl: 15:23:01
Det är fint väder idag också och det är skönt!
Idag började jag inte förrän tjugo i ett. Men mamma väckte mig redan vid halv tio och frågade om jag var sugen på en fika i stan. Och visst, så jag steg upp, gjorde mig iordning och sen stack jag och mamma till stan en runda och tog en fika på Espresso House! Det blev en god macka och deras goda iste för min del, gott :)
Sen stack jag till skolan och hade nationella i tyska, vet inte alls hur det gick. Jag blir glad om det blir godkänt iallafall. Sen hade vi bara historia och sen slutade vi. Ganska soft dag.
Nu ska jag snart äta lite och sen ska jag iväg och jobba på tennisen och sen ska jag träna med Maria.
Uppdatera kanske mer senare. Take Care!

Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow

    Inlägget skrivet: 2008-04-02 kl: 23:44:21
Somewhere over the rainbow
Way up high
And the dreams that you dreamed of
Once in a lullaby ii ii iii
Somewhere over the rainbow
Blue birds fly
And the dreams that you dreamed of
Dreams really do come true

Someday I'll wish upon a star
Wake up where the clouds are far behind me
Where trouble melts like lemon drops
High above the chimney top thats where you'll find me
Somewhere over the rainbow
Blue birds fly
And the dream that you dare to, why, oh why can't I?

Well I see trees of green and red roses too
I watch them bloom for me and you
And I think to my self
what a wonderful world

Well I see skies of blue, and I see clouds of white
and the brightness of day, I like the dark
And I think to my self
what a wonderful world

The colors of the rainbow so pretty in the sky
Are also on the faces of people passing by
I see friends shaking hands
Singing, "How do you do?"
They're really saying, I...I love you
I hear babies cry and I watch them grow,
They'll learn much more
Than we'll know
And I think to myself
What a wonderful world

Someday I'll wish upon a star,
Wake up where the clouds are far behind me
Where trouble melts like lemon drops
High above the chimney top that's where you'll find me
Oh, Somewhere over the rainbow way up high
And the dream that you dare to, why, oh why can't I?



http://www.youtube.com/watch?v=Pe5p1BXNCQM&feature=related

Denna låten och videon bara måste ses och höras. Bilderna i videon är på killen som sjunger låten. Det är en gammal låt som han har gjort en cover på, och det är verkligen en bra cover. Låten är sååå skön att lyssna på och jag gillar verkligen den riktigt mycket, så därför blir det Dagens låt.

life is a rollercoster

    Inlägget skrivet: 2008-04-02 kl: 23:39:58
Jag har så mycket blandade känslor. Jag skrev i förra inlägget att jag kände mig glad och det var sol ute och allt. Men sen vänder det så fort en liten sak går fel.. Då känns det som hela min värld rasar och jag sjunker längre ner. Mina känslor ändras så snabbt. Ena stunden är jag glad och jag kan känna mig nöjd med livet men likväl i nästa stund så känns det mest trist och allmänt tråkigt. Jag tappar fokus så jäkla lätt och just då har jag svårt för att ta mig tillbaka. Ta mig tillbaka till verkligheten. Mitt liv och mina känslor för tillfäligt är som en enda stor berg-och dalbana som aldrig tar slut. För hela tiden så skiftar mitt humör från att vara glad till att hata det mesta. Jag vet inte längre vad jag känner. Jag är tom, jag finner inga fler ord just nu.
Så nu ska jag nog ta och sova istället. Godnatt!

spring feelings

    Inlägget skrivet: 2008-04-02 kl: 17:33:22

Det är super härligt väder idag!

Tränade dans innan vid fyra.. Drog på mig skinnjackan och cyklade dit, det var verkligen skönt. Man hörde små fågelkvitter och solen sken, jag är nog inte ensam om att ha lite vårkänslor idag, jag gillar det starkt :) Det känns som allting blir mycket lättare när det är vackert väder. I skrivande stund så försvann tyvärr solen och det fina vädret bakom molnen :/ Men förhoppningsvis tittar solen fram mer och mer nu när våren är på väg.
Snart blir det middag och pappa hade lovat att fixa maten eftersom mamma fyller år idag. Så det blir självklart hämt-mat. Ska snart köra och hämta mat ifråm Harmony och fira mammie lite och sen ska jag träna tennis :)
Dagen började inte särskilt bra när man kom till skolan och vår I-vals lärare inte dyker upp :S hade då håltimme i ca två och en halv timme.. Men nu känns det bättre när det är lite sol och jag känner mig själv lite gladare. Jag älskar sol och sommar helt enkelt!
Och imorgon fick vi sovmorgon till tjugo i ett, kan det blir bättre!? :) Ska dock ha nationella prov i tyska då och det kommer absolut inte gå bra.
Men idag känns det iallafall bra och nu ska vi hämta maten.
Ciao!

image99


2 april 2008

    Inlägget skrivet: 2008-04-02 kl: 12:55:06
Sitter i skolan nu och har företagsekonomi med Peeeeer! Och som vanligt fattar man ingenting av vad han säger. Han svamlar mest om en film som vi ska spela in, men ingen är särskilt sugen på det. Haha!
Idag är jag trött, steg upp kl sex imorse för att sjunga för mamma som fyller år idag. Så ett stort grattis till mammie! :)
Efter skolan ska jag hem och äta lite, sen är det dansträning och ikväll är det tennisträning.
Måste plugga lite matte också, men pallar inte. Jag vill bara ha helg igen :)
Nu måste jag återgå till lektionen! Laaaater.

nybadad

    Inlägget skrivet: 2008-04-01 kl: 22:42:14
image98

Har nyss stigit upp från badet där ute. Badade med min syster då mitt andra sällskap svek. Men det var trevligt och lite senare så hoppade även pappa ner i bubbelbadet. Nu känns det som det är läggdags för min del, har haft svårt att somna de senaste dagarna så jag har varit sjukt trött. Men idag ska jag göra ett försök att försöka somna i tid och vakna imorgon och känna mig utvilad (det händer sällan).
Nu ska jag bara snoka runt lite här och sen är det bedtime!

finally

    Inlägget skrivet: 2008-04-01 kl: 20:08:55
Äntligen är bloggen tillbaka igen. Den har ju legat nere ett antal dagar nu och då har jag verkligen märkt hur beroende jag har blivit av bloggande.. Jag har verkligen haft tråkigt, har inte kunnat läsa bloggar eller skriva i min egen. Men nu är det slut på såna tråkigheter och I'm back in business!
Nu skulle jag kunna sitta här och berätta en hel massa saker, för på sistone har det varit full fart. Och jag hade verkligen en supertrevlig helg, ingenting kunde ha varit bättre. Jag mår verkligen toppen på helgen och jag älskar helg. Så för att dra det lite kort..
I fredags blev det middag på Casablanca med trevligt sällskap och sen hyrde vi film och det var myyyys!
I lördags jobbade jag och sen på kvällen var det 18års-fest för Mange och Bina som gällde :) Och jag hade verkligen en skitrolig kväll, jag njöt av hela kvällen och jag hade riktigt kul! Så tack till mina älsklingstöser och alla andra som gjorde festen helt great!
På söndagen var man bakfull och mådde som man brukar dagen efter. Men jag gjorde iallafall mig iordning och tog mig upp till Södan och kollade på handboll med Bina, det var trevligt och IFK vann :) Så för att sammanfatta helgen några dagar efter så var det iallafall en väldigt lyckad helg, och såna vill vi ha fler av :)
Idag var det skola till fyra och sen stack jag hem och åt lite och sen drog jag vidare till gymmet för att träna med Maria och Daniella. Det kändes bra och nu är jag hemma och funderar på att bada i vårt utespa. Får kanske lite sällskap senare så det blir trevligt isåfall.
Men nu ska jag äta en banan och sen fundera på om det blir något bad :)
Take Care!