skottdagen

    Inlägget skrivet: 2008-02-29 kl: 14:47:13

   
jag älskar oss <3

Idag är det ju då en extra dag på året, kan ju alltid vara bra att veta ;) haha.
Vi hade endast en lektion i skolan idag och det var hur skönt som helst. Men trots det så satt jag kvar i skolan en stund utan något anledning, (I have no life). Och sedan begav jag mig ner till stan en runda iallafall. Tänkte kolla på lite nya festkläder, men jag hittade verkligen ingenting och det var bara så sjukt tråkigt! Tyckte verkligen inte att det var kul att kolla på kläder idag, ingenting satt bra och jag såg verkligen tråkig ut i allt.. Hela den här dagen känns tråkigt. Vet inte riktigt vad det är med mig idag, men jag tycker typ att allt är trist och deprimerande. Ibland har jag bara såna dagar och just idag är det en sån dag då det hade varit lättare att bara stänga in sig själv i ett mörkt rum och inte komma ut förrän alla problem är borta, impossible!

Jag orkar verkligen inte med den här dagen. Ska iväg och jobba sen också, halv fem till halv sju.
Ikväll händer det nog inte så mycket, orkar inte göra så mycket. Så ikväll blir det nog bara ett par mjukisbyxor och en bra film för min del :)

Imorgon ska jag ta nya tag och då blir det jobb och sen chillkrök här hemma på kvällen! :)
Ha en festlig fredag!

Dagens låt: Nickelback - Too Bad


torsdag

    Inlägget skrivet: 2008-02-29 kl: 00:15:51
Jobbet idag gick bra, ska jobba imorgon och på lördag också.. Kanske inte världens roligaste men pengarna är aldrig fel :)
Efter jobb stack jag iallafall och hängde lite framför datan och sen hämtade Robin mig och vi körde ut till Pontus på landet och kollade film. Det var trevligt och filmen var helt okej!
Nu är jag nästan precis hemkommen därifrån och det är dags för mig att bege mig mot sängen.
Imorgon blir en lugn dag, har endast EN lektion i skolan. Börjar kvart över nio och slutar, kort och gott kl kvart över tio :) Jag älskar såna dagar, haha!
Funderar även på att ta mig ner till stan en runda imorgon för att kolla på lite nytt, behöver lite nya festkläder eftersom det är mycket festligheter och annat trevligt den närmsta tiden.. Och det är himla skoj :)

Men nu kallar verkligen sängen. Good Night!

Dagens låt: Outkast - Hey Ya

image44
(hittade denna väldigt gamla och väldigt konstiga bild på mig, haha!)

28 februari 2008

    Inlägget skrivet: 2008-02-28 kl: 15:57:41
wiiiho, jag gillar vädret idag..
det är ju nästan lite vårkänslor på gång :)

Snart ska jag äta lite och sen ska jag iväg och jobba. Och sen ikväll blir det kanske film med Robin och Pontus, det är inte helt bestämt så får se hur det blir med det. Annars så blir det träning för min del och kanske en promenad ikväll.
Nu ska jag slänga mig i soffan en liten stund innan det blir käk och jobb!

Imorgon är det fredag och vi har bara en lektion ;D we like*
Laaaater!

bedtime

    Inlägget skrivet: 2008-02-27 kl: 23:01:11
Nu är det läggdags för mig, det har varit en aktiv dag så jag kommer nog sova gott inatt :)
Imorgon väntar en ny dag och nya bekymmer..

(don't ask me about the previous statement)

Sleep well!

image42

jag blottar mina känslor..

    Inlägget skrivet: 2008-02-27 kl: 22:52:29

För dig betyder jag ingenting.

För dig är jag som luft, jag bara finns där utan att du bryr dig särskilt mycket.

Men annat var det i somras, då var det du som var den som gillade läget.

Och vi hade kul tillsammans. Du fick mig verkligen att skratta och jag tyckte om livet när jag var med dig. Du fick mig att må bra. Jag kunde inte motstå dig, men det borde jag kanske ha gjort i vissa lägen.. För sen blev allting bara så fel. Jag vet inte vad som hände. Det kändes precis som om det reste sig en mur mellan oss. Vi hade inte alls samma kontakt längre. Jag vet inte vad jag gjorde för fel, men nånting var det. Du förändrades som person och då hade även jag svårt att vara samma person mot dig. Det blev bara fel då. Och sen dess var det tyst. Du hörde inte av dig till mig och jag hörde inte av mig till dig..

Men sen hände något, något som förmodligen inte borde ha hänt. Men vare sig det var fel eller inte så hände det i alla fall. Och då tändes hoppet hos mig igen. Hoppet om att vi kunde återfå den kontakten som vi hade haft innan. Men det hoppet försvann lika snabbt när du gjorde det tydligt att det aldrig skulle bli som det var innan.

Nu har du förmodligen gått vidare och jag existerar inte som en tanke ens, jag är bara en leksak. En tillfällig leksak som du kunde ha att leka med. För visst var det väl så?

Eller menade du verkligen allt det du skrev till mig? Det lät trovärdigt, och jag vill än idag hoppas på att du verkligen menade det. För det du skrev gjorde mig glad. Du var en del som gjorde att det fanns små ljuspunkter under sommaren, trots det hemska och dystra vädret. Men nu står vi åter på ruta ett, och vi kommer förmodligen alltid att stå där. Det kommer nog aldrig att bli så som jag hade hoppats på. Men en sak som jag ändå alltid kommer att undra är; varför blev det som det blev? Vad var det som gick fel? Och jag är nog för feg för att våga fråga dig, och om jag hade gjort det så hade jag förmodligen fått ett svar som jag inte ville. Och det är så det får vara nu, jag får gå vidare men med en hjärna full med ovissheter och utan några svar. För att för dig så betyder jag förmodligen ingenting längre. Men jag hoppas innerligt att jag gjorde det i somras, för du fick mig verkligen att tro på dig. Tro på dig att vi kunde få det bra tillsammans. Du var inte som alla andra jag hade träffat innan, och det var nog det som fick mig att bli knäsvag för dig. Och jag ska inte ljuga, än idag när jag ser bilder så kan jag tänka tillbaka och inse hur jävla härligt det var då. Det kändes som det var du och jag mot världen. Du fick mig att känna mig speciell. Tiden stod still när vi var med varandra. Och så kände jag sist jag träffade dig också. Men det var då allting gick fel, än en gång. Vi valde fel väg och här hamnade vi nu. Långt bort ifrån varandra och utan minsta kontakt. Och jag hatar det. Jag hatar att inte kunna prata med dig längre och jag hatar att inte kunna titta dig in i ögonen och nästan drunkna av kärlek. Jag tror och hoppas att du kände likadant för mig just då. Vi kommer nog aldrig att veta vad som gick fel, utan det kommer vara ett stort frågetecken för mig. Kanske inte för dig, men jag kommer i alla fall att tänka tillbaka och önska att vi gjorde annorlunda just då, just nu.

För mig kommer du att förbli en dröm. En dröm som i och för sig gick i uppfyllelse men som lika snabbt vände och fortfarande är en dröm. Och det kommer det nog förbli ett tag till, för jag kommer att ha svårt att släppa dig. Du gjorde så stort intryck på mig, likt ingen annan har gjort. Vi var väldigt olika och kanske lite för olika, men det fanns ändå en gnista där. Och jag kände mig trygg i din närvaro. Och jag hoppas verkligen att jag kommer få möjligheten att förklara för dig och våga fråga dig de frågor som just nu inte har något svar till.

Jag önskade att jag vågade chansa mer och leva ut mina drömmar. Och det fick jag chans att göra med dig. Det som egentligen började som ett skämt blev sedan allvar, men lika snabbt försvann allting igen. Och kvar stod jag. Ensam och förälskad. För jag kan faktiskt erkänna för mig själv att jag var förälskad i dig, och kanske är det än idag.. Jag vet inte. Jag vet inte riktigt vad jag känner. Det enda jag vet är att jag saknar dig och jag saknar dig som tusan. Jag saknar tiden med dig jättemycket. Då det var sommar och känslorna flödade.

Jag saknar det och jag saknar dig monstermycket, bara så att du vet ;)


27 februari 2008

    Inlägget skrivet: 2008-02-27 kl: 17:29:18
Onsdag = händelserik dag!
Stack hem från skolan, efter att jag och Emily hade varit på Folkets Park för att förhöra oss lite mer angående vår modeshow som närmar sig med storm steg. Iallafall, väl hemma så åt jag lite och hann även med att sova lite sådär i typ tjugo minuter. Sen stack jag vidare till dansträning och är nästan nyss hemkommen därifrån. Nu blir det snart mat och sen vidare till nästa träning! Funderar även på att gå en kvällspromenad idag också, det är alltid skönt :) Så på onsdagar känner jag mig faktiskt väldigt aktiv (A)
Måste även hinna med att öva på min del av redovisningen till historian imorgon, Nina påstod ju att hon skulle vara extra hård i bedömingen när vi redovisade så det är väl bara att se till att träna lite extra på det.

Nu kallar mamma och middagen är klar!
Ciao!

night

    Inlägget skrivet: 2008-02-26 kl: 22:53:04

Nu har jag nästan precis varit ute och gått en liten kvällspromenad med trevligt sällskap :) Det känns alltid skönt att röra på sig. Innan blev det träning med Maria på gymmet, och jag kände verkligen hur jag har tappat allt som har med kondition att göra. Så därför måste jag ta tag i saken och börja röra på mig ordentligt nu :)


Imorgon börjar dagen med I-val och vi ska leka med rullstolar, (fråga mig inte varför haha). Vår lärare är sjuk i huvudet. Menmen, nu måste jag bege mig mot sängen om jag ska orka upp imorgon när klockan ringer.
Så godnatt allesammans!


26 februari 2008

    Inlägget skrivet: 2008-02-26 kl: 16:55:50
Idag var det skola till fyra och sista lektionen var tyska. Och vi var typ bara åtta stycken där (vi brukar vara runt 25), för resten skolkade.. haha. Så det blev en ganska chill lektion och vi fick ingen läxa av Monica, wiiiho :) haha.
Idag blir det träning med Maria på Friskbyggarna, måste verkligen komma igång ordentligt med min träning igen..
Sen ikväll blir det nog en trevlig kvällspromenad för min del :)

Nu måste jag äta och sen skynda mig iväg och träna!
Take Care :)

gårdagen

    Inlägget skrivet: 2008-02-26 kl: 16:51:58
Igår hade jag varken tid eller ork att sitta vid datan, så då blev det inte så mycket uppdatering i bloggen..
Men gårdagen var iallafalla trevlig. Det var en ganska kort och bra dag i skolan och sen stack jag till frisören och färgade håret :) Klippte mig förra veckan så igår blev det bara lite färg. Skulle färga bort utväxten från mina ljusa slingor så nu är håret lite mörkare, precis som jag ville ha det! :)
Sedan stack jag hem och pluggade och åt lite middag och sen stack jag vidare upp till Södan för att kolla på handboll med Bina, Marjo och Robin :) Tyvärr så förlorade IFK (som vanligt), men sällskapet var iallafall trevligt :)
Kvällen ägnade jag senare åt att bara plugga matte och kolla lite på tv!

image41

min dag

    Inlägget skrivet: 2008-02-24 kl: 20:16:24
Idag har jag typ bara suttit här vid datan och inte gjort allt för mycket. Eller ja, jag har faktiskt packat upp allt och sen fått gjort lite matte och företagsekonomi. Det ska vara klart på tisdag så resten får jag göra imorgon.
I eftermiddags kom även Tim och Simon förbi en snabb runda, så det blev en liten pratstund med dem :)
Sen fortsatte jag med matten och sen ringde Robin och jag gick en promenad med honom. Han är hemma ifrån lumpen över helgen så det blev en lång och trevlig promenad med honom :)
Nu är det bara tv som gäller ikväll, kollar på Singing Bee nu och sen halv nio så är det såklart I en annan del av Köping som gäller. Missade ju det förra veckan eftersom vi var i Österrike så det ska bli extra trevligt att se det idag :) hihi. Så nu ska jag ta plats i soffan och bara ta det lugnt. För imorgon börjar allvaret igen, då är det skola igen och det börjar med tyska kl åtta :/ usch!
Därför ska jag passa på att njuta lite ikväll!

Myyyyys!

bilder

    Inlägget skrivet: 2008-02-24 kl: 14:21:12
Nu ligger bilderna uppe på Bilddagboken, så det är bara till att ta en titt där ;)

http://casssie.bilddagboken.se/

Check it out!

image39  image40

söndag

    Inlägget skrivet: 2008-02-24 kl: 12:02:41
Idag vaknade jag för övrigt ganska tidigt, man är ju van vid att gå upp tidigt för att ge sig ut i backen..
Så det blev frukost och sen har jag ägnat större delen av förmiddag åt att kolla på allas bilddagböcker och bloggar! Man ligger ju lite efter nu och man har ju en del att ta igen och läsa och kolla på massa bilder, (I have no life!) Så nu ska jag fortsätta att nörda mig och snocka vidare på bilddagböcker och bloggar! :-)

Dagens låt: DJ Ötzi & Nik P - Ein Stern
(mest för att man har hört den överallt hela veckan, haha..)

sweet home

    Inlägget skrivet: 2008-02-24 kl: 11:54:42
Ja, då var man hemma igen. Har haft en skithärlig vecka i Österrike :) Vädret har varit helt kanon, minusgrader och solsken hela veckan, utom sista dagen. Men det gjorde inte så mycket för resten av veckan har varit helt great! För min del så blev det snowboard hela veckan, och det är verkligen så himla kul. Jag vill bara iväg igen, påsklovet nästa kanske !? ;) haha.
Jag har verkligen haft trevligt med hela familjen och jag ska lätt åka till Bad Gastein nästa år igen.. Bra skidåkning, härlig after-ski, snygga grabbar och underbar stämning i hela byn, kan det bli mycket bättre !? ;) haha.
Nog pratat om det, nu måste man återgå till verkligheten.. Och imorgon är det skola som gäller igen, jag vill INTE! Har en del läxa som måste göras idag, och sen måste jag packa upp allt, trist!

Bilder från Österrike finns på Bilddagboken senare..

Ha en trevlig söndag med mycket ångest!

österrike idag :)

    Inlägget skrivet: 2008-02-15 kl: 11:09:31
Det blev ett jäkla klydd med vår redovisning på engelskan idag, men tillslut fick jag och Joanna äntligen gjort det. Och det gick väl bra, haha.
Detta blir nog det sista inlägget, för snart ska vi köra och äta lunch och sen vid ett-tiden hade vi tänkt komma iväg. Så jag hinner inte skriva då. Måste även städa mitt rum och ta undan alla kläder innan vi åker, jag har ju lovat mamma det.
Men efter många om och men, så bär det av iallafall.. Och det ska bli skitskoj :)

Så jag kan inte mer än att säga att ni får ha det så bra här hemma, så ses vi om en vecka :)
Puss.

image38

tomorrow

    Inlägget skrivet: 2008-02-14 kl: 23:09:45
Puuuh, nu har jag packat nästan allt, iallafall alla kläder. Så imorgon ska bara det sista packas ner. Och sen drar vi iväg vid lunchtid och det ska bli så jäkla härligt. Har dock en dryg bilresa framför oss, men väl där nere så glöms det bort :)

Imorgon blir det bara skolan 1 timme, ska bara ha engelska och redovisa om Hong Kong och sen ska jag hem.
Idag har jag för övrigt inte gjort så mycket, var och jobbade innan, packade och sen blev det lite alla hjärtans dag-fika med familjen <3 Har även fått en del gulliga sms idag :) hihi.

Nu ska jag snart gå och lägga mig så att man kan vara lite pigg imorgon och se alla filmer i bilen som jag har lånat av grannen ;P

Så det lär väl inte bli så mycket inlägg den närmsta veckan, kanske hinner skriva lite imorgon. Men annars så får alla ha ett jättebra lov! Ciao!

Valentine's Day !

    Inlägget skrivet: 2008-02-14 kl: 09:18:57
Alla hjärtans dag idag och det finns väl inte så mycket att säga om det..
Det är säkert en jättemysig dag för alla som har någon att fira den med. Men för oss olyckliga singlar så känns dagen bara så väldigt onödigt.. Känns precis som vilken dag som helst.
Jag ska dock försöka vara lite extra snäll mot min omgivning idag, men det började inte så bra. Stort bråk med syster imorse och allt annat är också ganska bajs just nu. 
Men det är ändå en ganska mysig dag och man ska ju faktiskt låta kärleken flöda idag :)
Så till alla er där ute; en massa kramar och kärlek till er!

"Make Love, Not War. ."

   

kväll

    Inlägget skrivet: 2008-02-13 kl: 22:51:32
Nu är min stressiga dag över, och jag kan äntligen koppla av.
Tennisträningen idag kändes väl sådär, jag märkte att jag fortfarande inte är riktigt frisk. Det var sjukt jobbigt. Och idag var jag ensam med killarna, så det blev tuff träning. Det kändes så jäkla segt, jag har verkligen tappat allt som heter kondition.
Efter träningen kl nio så fick jag skynda mig hem för att plugga tyska, skulle typ skriva en text om sin bästa semester... PALLA!!!
Men nu är det iallafall gjort och jag hann även prata lite snabbt med Andreas, det var ett tag sen sist..
Så nu ska jag lägga fram ännu mer saker till Österrike och sen ska jag verkligen bege mig till sängs!

Dagens låt: Lillasyster - Umbrella
(hörde den låten i en affär i stan idag, och jag gillar den här versionen.. även om det för övrigt är typ världens mest uttjatade låt, hihi)

13 februari 2008

    Inlägget skrivet: 2008-02-13 kl: 14:12:50
Nu har jag nästan precis slutat, eller ja vi slutade halv två :) Och sista lektionen var företagsekonomi med Per! Han är fan helt jävla korkad.. Jag citerar Per ifrån dagens lektion;
"Yes, that is 28 percent, where is Emma!?, and then you take that minus that!" :O:O
Tur att man fattar sammanhanget när han har genomgång!

Iallafall idag är det onsdag och det innebär den stressigaste dagen på hela veckan (som vanligt).
Snart ska jag bege mig till frisören, ska vara där halv tre. Och jag ska som vanligt bara klippa topparna och sen blir det färgning längre fram :)
Sen måste jag hem och byta om snabbt och sen bege mig till dansträningen, efter det måste jag hem och äta lite och plugga, sen byta om till nya träningskläder och bege mig till tennisträning. Onsdagar är alltid lika hektiska, men jag gillar när det händer saker :)

Funderar egentligen på att skippa tennisträning idag, för jag är lite sugen på att kolla på handbollen. Men vi får väl se hur det blir med det! Måste ju packa ikväll också.

Nu måste jag cykla om jag ska hinna i tid. Ciao!

Smygbilder på Per.... haha :D
   

bedtime!

    Inlägget skrivet: 2008-02-12 kl: 22:25:42
Efter den goda middagen hos farmor&farfar så blev det en lång promenad med syster istället. Jag pallade inte ta mig ut till Friskbyggarna, så jag fick tvinga syster med ut på en promenad istället :) Himla skönt var det iallafall och röra på sig!

Nu är det snart läggdags, men måste först läsa igenom min del av redovisningen som jag och Catrin ska ha imorgon om missbruk. Långt om länge ska vi äntligen redovisa den, känns skönt att lägga det bakom sig sen.
Så nu ska jag hämta papperna som ligger och väntar i skrivaren, läsa igenom det och sen styra kursen mot sängen!
Godnatt.

sten i maten !!!

    Inlägget skrivet: 2008-02-12 kl: 16:47:42
Måste även berätta om dagens sjukaste sak..
Idag när vi sitter och äter i matsalen så känner jag att jag tuggar på något väldigt hårt. Jag spottar ut det och tänker inte mer på det.. Jag trodde typ att det bara var någon krydda eller nåt, inte tusan vet jag :) haha.
Jag åt det vegetariska idag, och det var typ någon risbulle (?) eller nåt..
Men iallafall, när jag sen tittar närmare på den här hårda saken som jag tuggade på så ser jag att det är en STEN! :O:O:O Snacka om att jag höll på att tappa hakan. Det var liksom en helt vanlig sten, stor som en ärta ungefär.. Jag blev verkligen chockad! Jag undersökte stenen lite till och insåg verkligen att det var en sten. Hur ofta tror man liksom att det ska finnas en sten i maten!?
Jag gick iallafall till mattanten och visade stenen.. Och hon verkade inte alls lika förvånad som jag.. hmm.
Men hon skulle iallafall kontakta leverantörerna för maten och höra av sig till mig. Och jag borde fan få ersättning, jag kunde ju faktikst ha skadat en tand eller nåt..
Jag tycker iallafall att det är helt sjuk, en sten i maten liksom.. Det låter ju helt jäkla sjukt, men sant är det iallafall.
Och i fortsättning ska jag nog hålla mig borta ifrån den vegetariska maten, haha!

Här är en bild på stenen.. verkligen helt sjukt!

12 februari 2006

    Inlägget skrivet: 2008-02-12 kl: 16:38:46
Tisdag idag och det har varit en ganska lugn dag, fick gjort en hel del i skolan och det känns skönt.
Nu sitter jag bara här och väntar på att vi ska bege oss till farmor&farfar för att äta där idag. Farmor ville vara snäll och bjuda hem oss på middag innan vi åker på fredag :)
Sen ikväll blir det kanske träning, om jag orkar bege mig ut till Friskbyggarna. Det återstår att se efter en god middag hos farmor, skulle dock verkligen behöva komma igång med träningen igen. Var typ sjuk hela förra veckan så då blev det inte mycket träning :/
Sen måste jag även göra tysk-läxan som vi fick idag, jag som hade planerat en vecka utan läxor.. Men så kommer vår kära Monica och ger oss läxa som vanligt :/
Måste även packa ikväll, gjorde inte det igår.. Så idag måste jag lägga fram lite saker och så.

Men nu måste jag fixa lite och sen bär det av hem till farmor&farfar! :)

Dagens låt: Manic Street Preachers - If you Tolerate This

dagens låt

    Inlägget skrivet: 2008-02-11 kl: 16:46:21
Dagens låt: Yellowcard - Only One

Den låten känns bara så jäkla bra just idag..
Låten är gammal, men jag har aldrig riktigt lyssnat på texten. Men nu insåg jag att texten är himla bra och den stämmer precis in på hur jag känner just nu. Jag vet inte riktigt om det är något bra eller något dåligt. Men när jag läste igenom texten så kändes den så väldigt mycket rätt iallafall.. Jag är helt fast vid den låten nu!

"Broken
This fragile thing now
And I can't
I can't pick up the pieces
And I've thrown my words all around
But I can't
I can't give you a reason "

på fredag gäller det!

    Inlägget skrivet: 2008-02-11 kl: 16:24:36
På fredag bär det återigen av till Österrike, fast till Bad Gastein.. Och den här gången är det med la familia <3
Det ska bli hur kul som helst och jag längtar!
Kanske borde fundera på att packa lite idag, lika bra att ha det gjort :)
Jag tycker att det ska bli så himla skönt att bara slänga sig ut i backen med snowboarden och bara ha så jäkla kul.. Det finns fan inget bättre än det på vintern :)

Jag och Gustaf i Norge, Hemsedal februari - 06.. :)
image30

11 februari 2008

    Inlägget skrivet: 2008-02-11 kl: 16:17:10
Idag är jag supertrött.. Har inte sovit så särskilt bra i helgen, och det visar sig idag. Och en hel vecka framför sig gör ju inte saken bättre. Så nu har jag iallafall precis sovit en stund, somnade efter skolan vid två-tiden och vaknar upp nu av att telefonen ringer och blir helt förvirrad vad klockan är. Jag tror typ att det är kväll och att jag har missat min träning.. haha, snacka om att ha noll koll på klockan när man sover :)

Annars har dagen flytit på ganska bra, lagom lång dag i skolan bara. Skönt! Inte så mkt plugg den här veckan, ska göra lite tyska nu bara och sen skriva min del av vårt historie-arbete :) Det blir säkert bra!
Väntar även på att mamma och Daniella ska komma hem så att vi kan äta och så slipper jag sitta här helt ensam i hela huset, det kan ju iofs vara skönt ibland men inte idag..

Och ikväll blir det dansträning och sen funderar jag på att gå en promenad :)
So loooong!

skola

    Inlägget skrivet: 2008-02-11 kl: 09:52:40
Sitter i skolan nu och har företagsekonomi med Per. Jag fattar inte ett dugg av vad han pratar om, och det gör nog ingen annan heller. Han är speciell den mannen, Pärat for life ;) haha.
Sen blir det svenska och sista lektionen idag ska jag och Joanna redovisa ett arbete om Hong Kong på engelskan. Får väl se hur det går. John är iallafall tillbaka, så vi slipper Peng! wiiiho.

Ikväll blir det nog träning och så.
Bye for now!

Bina 18 år!

    Inlägget skrivet: 2008-02-10 kl: 22:11:14
Idag är det även Binas 18års-dagen! Ett stort grattis till henne! Love you, babe <3

Nu ikväll har jag varit på Istanbul med Mange och Bina, för att fira Bina såklart ;) Det var väldigt trevligt och Bina blev glad för alla sina rosa paket som hon fick av oss, haha! Det blev trevligt prat och skratt. Jag älskar er, tjejer <3

Bina fick en fin efterrätt..
image27


  

sunshine

    Inlägget skrivet: 2008-02-10 kl: 22:02:14
Idag har det varit strålande väder hela dagen och det gillar jag verkligen :) Så när jag hade kommit hem, käkat frukost och fått på mig lite fräscha kläder så begav jag, mamma och pappa oss ut på en lång och härlig promenad på stranden :) Det var himla skönt och hur mysigt som helst :)

Lite bilderna från vår strandpromenad..

     

hung over

    Inlägget skrivet: 2008-02-10 kl: 11:36:52

Igår blev det en trevlig kväll! Först 18års-fest hos Amela och sen drog jag och Maria vidare på fest hos Broddarna i vellinge :) Och där hade jag väldigt trevligt, så tack alla för en kul kväll igår! :)

Idag vaknade man upp vid halv tio-tiden på helt fel ställe. Så jag fick allt traska hemåt i mina högklackade skor med en oehörd smärta av skoskav :/
Och jag mådde för övrigt inte toppen när jag vaknade, det mesta var lite suddigt. Men nu börjar det ordna upp sig och det verkar som det kan bli en dag av denna söndag också ;)

Funderar starkt på att ta och sova någon timme eller så nu, eftersom jag trots allt var uppe ovanligt tidigt idag.
Men det finns så mycket annat jag egentligen borde jag, typ som tex; läsa klart boken om Hamlet, övningsköra, gå en lång promenad och mer därtill.
Nu ska jag iallafall börja med att gå ner och äta frukost, eller snarare lunch vid den här tiden.
See ya!

Dagens (bakfylle)låt: Forty Foot Echo - Brand New Day

(Bilder från gårdagen kommer förmodligen att finnas på bilddagboken sen..)


ikväll

    Inlägget skrivet: 2008-02-09 kl: 16:02:48
Nu sitter jag här och har panik. Klädproblemet har åter uppstått, jag har verkligen inget att ha på mig ikväll :/ Som sagt, jag vet precis vad jag vill ha på mig men problemet är att jag inte hittar något sådant.. Och det gör mig galen!

Jag har iallafall nästan precis sovit en stund, liksom jag brukar göra efter jobb på lördagar! Och nu börjar problemen när man ska leta kläder och fixa dricka ikväll. Drickan löste sig ganska snabbt iallafall, men nu är det kläderna kvar.. Jag vill vara fin ikväll och ha något nytt på mig :) Får väl se hur det blir med det!

Nu måste jag städa undan det sista på mitt rum och sen hade jag tänkt gå och göra mig iordning tidigt så att jag slipper stressa, som jag aaaaalltid gör annars när jag ska iväg :)
Ikväll hoppas jag på en trevlig kväll hos Amela och det kommer det säkert att bli.

Ha en svintrevlig lördag!
/Cassandra.

image23
 Paaaaartaj ikväll ;)

wiiiiiho

    Inlägget skrivet: 2008-02-08 kl: 19:10:07
image21

Om en vecka bär det av till Österrike :) Den här gången är det Bad Gastein som gäller och det ska bli riktigt härligt!
Jag längtar!*

fredag

    Inlägget skrivet: 2008-02-08 kl: 19:00:43

Idag var det skola halv elva till typ två. För idag kollade vi på typ världens tråkigaste film, så det drog ut på tiden.
Efter skolan kilade jag iallafall ner till stan med Maria, för att handla present till Bina som fyller 18år på söndag. Jag kollade även på lite kläder tills imorgon (Amelas fest), hittade inte så mycket förutom en jättefin oversize skjorta på H&M, men självklart så fanns den ju inte i rätt storlek :/ snacka om att man kan bli irriterad på sånt!
Men, jag får väl rota lite i min garderob och se om jag kan hitta något tills imorgon..

Nu sitter jag iallafall och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan äta :)
Ikväll blir det nog bara chill, har inga större planer än så länge!

Ska snart gå och duscha också, och sen blir det förmodligen mjukis ;)

Ciao!


jobb

    Inlägget skrivet: 2008-02-07 kl: 19:49:26
Kom hem från jobb för en stund sen, det gick bra idag och barnen har blivit riktigt duktiga ;)
Nu vill jag gå ut och gå en runda, men det verkar inte som någon vill följa med. Så jag får väl sätta på mp3:n och gå en runda själv helt enkelt, men jag gillar inte att gå själv nu när det är mörkt :/ så det får kanske bli ett varmt bubbelbad istället.
Men jag borde egentligen röra lite på mig, eftersom jag inte har tränat på hela veckan.

Sen måste jag iallafall läsa klart boken om Hamlet, den ska vara klar imorgon och jag har typ kommit halvvägs bara :/ Men det får vi fixa sen!

Nu kom iallafall mamma hem, så jag får tjata på henne att gå en runda med mig :)

wiiiho, imorgon är det fredag och vi har sovmorgon!

Dagens låt: Manic Street Preachers - If You Tolerate This

skolaaaaa

    Inlägget skrivet: 2008-02-07 kl: 11:54:31
Hej hopp! Nu är jag i skolan, väntar på att tyskan ska börja.
De andra tjejer gick en runda till stan, men jag orkade inte följa med. Jag är så sjukt trött idag, fick till och med lite sovmorgon idag men jag är ändå trött.

Snart blir det tyska på Bastionen och sen historia, och sen slutar vi :)
Och efter skolan blir det jobb och sen ska jag nog ta och gå en promenad. Känns som jag inte har rört på mig på länge, så en promenad hade aldrig skadat!

Nu ska jag fixa lite och sen ska jag bege mig till Bastionen!
SO LOOOONG !

handboll

    Inlägget skrivet: 2008-02-06 kl: 18:01:25

Nu har jag precis ätit lite, och ska göra mig iordning nu. Sen ska jag till södan för att kolla på handboll med Maria :)
Så nu får man ju hoppas att IFK vinner idag, även om det inte är så himla trovärdigt att dem gör. men iaf..
Annars idag så har jag hunnit med skola, dansträning (fast jag var inte med) och så har jag läst i världens tråkigaste bok om Hamlet :/ den suger verkligen!

Men nu måste jag kila och göra mig klar. Puss!


fettisdagen

    Inlägget skrivet: 2008-02-05 kl: 20:30:33
Idag är det ju också fettisdagen (som nog alla vet). Jag har tyvärr inte ätit någon semla än, men det skulle vara himla gott. Så jag får kanske fjäska lite för mamma och be henne köra och köpa.. För det skulle ha smakat väldigt gott ikväll.

Men mamma var iallafall snäll mot mig innan, och gjorde hallonsmoothies till mig :) Det var supergott!
Och det var faktiskt ett viktväktare-recept, så det var inte så onyttigt iheller!




Nu ska jag chilla lite och kolla på TV, och förhoppningsvis äta en semla också :)

still sick

    Inlägget skrivet: 2008-02-05 kl: 20:19:08
Idag är jag fortfarande sjuk..
Känns dock bättre nu, jag har tagit halsmedicinen och hostmedicin. Och det känns bättre iallafall, jag har inte alls lika ont i halsen längre. Men dock så är jag fortfarande jättehes, och min röst har inte blivit mycket bättre :/ Men imorgon ska jag nog ändå till skolan, får se hur jag mår imorgon när jag vaknar men annars ser det ut som det blir skolan imorgon.. Jag orkar inte missa för mycket, så det är lika bra att gå dit :)

Annars idag så har jag faktiskt varit ganska aktiv fast jag är sjuk. Jag har städat lite och sen har jag gjort klart mitt psykologiarbete, långt om länge. Men nu är det iallafall klart och jag har skickat det till Mattias. Det känns skönt! Nu måste jag även börja läsa en bok om Hamlet, som ska vara klar på fredag.. Vi får läsa lite ikväll innan jag ska sova. Annars känns det mesta ganska lugnt nu, det mesta i skolan är avklarat just nu.. Men som sagt, vårt schema är som olika period. Och ibland har vi jättemycket och sen ibland har vi typ ingenting. Så nu sätter väl nästa period i gång snart. Men just nu, så känns det iallafall lite lugnt. Och det gillar vi!

Ha en trevlig kväll!

sjuk

    Inlägget skrivet: 2008-02-04 kl: 15:23:56
Var hos läkaren i förmiddags och som vanligt fick man reda på att man hade något jävla virus.. Det kvittar var man har ont eller nåt sånt, så säger de bara att man har virus och att man ska gå hem och lägga sig. Men fick iallafall någon hostmedicin och några tabletter mot halsen. Och hade det inte blivit bättre så skulle jag återkomma på onsdag, känns som det är alltid samma visa hos doktorn.. Det är ju knappast lönt att gå dit, det är ju lättare att bara ligga hemma och ta lite Ipren istället. Jaja, jag har iallafall stannat hemma hela dagen och inte gjort allt för mycket. Har gjort lite på mitt psykologiarbete och sen har jag  mest kollat på film och så :)
Ska nog inte till skolan imorgon heller, jag får se hur jag känner mig när jag vaknar imorgon.

Nu ska jag städa mitt rum och sen hade jag kanske tänkt gå en runda, kan vara skönt att få lite frisk luft!

Dagens låt: 311-Love Song

plugg och tv

    Inlägget skrivet: 2008-02-03 kl: 20:15:09
Nu har jag precis kollat på Miami Ink och det är alltid trevligt!
Idag har jag även fått gjort en hel del på mitt psykolgiarbete, måste även fortsätta imorgon så att jag kan bli klar med det.
För imorgon blir det förmodligen till att stanna hemma från skolan, så då har jag hela dagen på mig att bli klar med arbetet. Jag orkar inte stanna hemma egentligen.. Jag må vara konstig, men jag får så dåligt samvete när jag inte är i skolan. Jag mår verkligen dåligt om jag skulle skolka nån gång. Och visst, jag har ju skolkat.. Men det har krävts mycket övertalan ifrån bland annat Joanna ;) haha. Så det kvittar egentligen hur jag känner mig så känner jag att jag måste till skolan. Sjuka tankar! Men imorgon blir det nog så att jag får sjukanmäla mig ändå, kan ju inte gå till skolan och smitta alla om jag nu har halsfluss :/ Nej, nog pratat om det..

Jag hade tänkt fortsätta kvällen med att kolla på I en annan del av Köping, kl 20.30. Det är säsongsstart ikväll och det är så himla skoj att titta på!

Nu ska jag värma lite honungsvatten och sen återgå till TVn!
See ya!

aaaaah !

    Inlägget skrivet: 2008-02-03 kl: 15:16:50
Just nu;
Jag bara älskar att lyssna på Frida - Gasen i botten.
Den låten är bara så jäkla härlig, särskilt nu när det är sol ute också.
Jag är egentligen inget stort fan av Frida, och hennes låt "Dunka mig gul och blå" är verkligen den värsta på länge. Har aldrig gillat den. Men Gasen i botten är bara såååå skön att lyssna på. Jag får verkligen en härlig känsla av den. Och jag kan inte sluta lyssna på den.

Så:
Dagens låt: Frida- Gasen i Botten

"Jag känner vinden vina i mitt hår

Gasen i botten, försöker köra så långt det bara går

Inte så att jag försöker fly,

inte så att jag försöker gömma mig, nej

För gasen i botten är för att jag ska komma lite närmre dig

(lite närmre dig)"

3 februari 2008

    Inlägget skrivet: 2008-02-03 kl: 15:04:48
Idag skiner solen och jag gillar verkligen det. Jag vill egentligen gå ut och gå en runda, men det kan jag inte eftersom jag har blivit sjuk. Har inte mått särskilt bra sen i torsdags och gårdagen tog kål på mig. Så idag när jag vaknade upp så är min röst helt jävla bort, jag kunde inte ens prata med Bina när hon ringde innan. Och min hals är svullen och jag har sjukt ont. Ooooorh, jag hatar att vara sjuk.
Imorgon får jag väl uppsöka läkare och jag gissar på att jag har en kraftig förkylning och halsfluss :/
Fast jag inte mår alls bra idag så måste jag göra mitt psykologiarbete om självmord, jag pallar inte! Men det ska vara inlämnat på tisdag, så jag måste verkligen få det gjort.

För att sammanfatta gårdagen, så hade jag väldigt trevligt. Även om jag mådde skit större delen av kvällen. Borde varken ha gått på festen och jag borde framförallt inte ha druckit. Men vafan, vad gör man inte för en 18års-fest.. haha :) Jag hade iallafall kul och tack till Nicole, Isabelle och resten av festgänget! :)

Ha en solig söndag!

2 februari 2008

    Inlägget skrivet: 2008-02-02 kl: 15:17:48
Annars igår så hade jag en trevlig kväll hos Emily. Vi firade Monkan som har fyllt 20 år, så det blev god mat, tårta, presenter, vin och chillkrök. Först var det bara vi tjejer som åt och sen dök det upp lite fler trevliga människor. Tack för en trevlig kväll, tjejer! <3

Dock stannade jag inte så länge, för jag mådde inte så bra och jag skulle upp och jobba idag. Jag jobbade bara tre timmar idag, för Jonna var snäll och tog min sista timme så att jag kunde åka hem och lägga mig. Så nu har jag nästan precis vaknat och Bina och Mange var precis här och lämnade drickan till ikväll.

Så nu måste jag göra mig iordning och hinna bli klar innan de andra kommer hit vid fem-tiden för att förfesta lite :) Sen bär det av till festen.

Ha en superrolig lördag. Vi ses i dimman!

(Jag älskar det soliga vädret idag)

/ Cassandra

Halstabletter Ipren Hostmedicin Nässpray

    Inlägget skrivet: 2008-02-02 kl: 15:11:17

Idag är det fredagen den 2 Februari 2008 och det innebär att ikväll blir det paaaaarty för Nicole och Isabelle :) Det kommer säkert att bli en himla rolig kväll.
Synd bara att jag har blivit så jäkla förkyld och jag har fått leva på halstabletter, hostmedicin, nässpray och Ipren de senaste dagarna för att försöka bli av med förkylningen. Verkar dock tyvärr inte som det har hjälpt särskilt mycket. Har druckit honungsvatten och allt, (mamma sa att det var bra mot halsen). Så jag får väl fortsätta att kurera med allt som går och hoppas på att det känns bättre ikväll :)

image18     image19


1 februari 2008

    Inlägget skrivet: 2008-02-01 kl: 15:20:13
Idag är det fredag och det är himla skönt. Talet på svenskan idag gick bra, och jag är nöjd. Nu har jag precis varit i stan med Bina för att fixa presenter till imorgon, och vi lyckades väl lite sådär med det. Men det löser sig.

Nu måste jag skynda mig och äta och byta om, för jag ska möta Tim på övre om en havltimme och fixa drycken till imorgon ;)
Och sen måste jag skynda mig hem igen, för att sen åka ut till tennisen och jobba. Sen måste jag stressa hem igen för att göra mig klar och så, sen bege mig till Emily för att fira Monique där :)

Det blir en stressig dag, men förhoppningsvis trevlig :)

See yaaa!

...

    Inlägget skrivet: 2008-02-01 kl: 00:04:19

Har precis gjort om min blogg lite igen, det är faktiskt ganska kul nu när jag har förstått hur man ska göra :)
Så just nu är bloggen väääldigt orange, men jag gillar det.

Självklart så har det ju inte blivit mycket övning på talet, så jag kommer nog stå där imorgon som ett frågetecken.
Menmen, nu ska jag verkligen komma i säng iallafall!

God Natt (än en gång)!