GOTT NYTT ÅR!

    Inlägget skrivet: 2008-12-31 kl: 14:20:18
Idag är det ju då nyår, vilket innebär att det är sista dagen på detta året ;) Det känns helt sjukt! Tiden bara springer iväg!
Idag vaknade jag iallafall upp bredvid älskling :) Myyys <3
Sen körde vi hem här och har kollat på en massa bilder från Thailand, trevligt!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig så smått klar inför kvällen :)
Vid fem-tiden ska jag bege mig till Maria för att laga mat där med henne och Kerry :) Så det blir god mat där och lite förfest och sen bär det av vidare till Tobbe för min del :) Där befinner sig redan älskling och massa annat trevligt folk då, så jag hoppas verkligen på att det blir en trevlig kväll :D Blir kanske även en runda till torget och kaaanske även Horizont :) Men vi får se vart kvällen leder iallafall ;)
Och jag önskar alla ett riktigt gott nytt år och ta det lugnt ikväll! ;)


spa i ystad (:

    Inlägget skrivet: 2008-12-30 kl: 19:05:33
Igår kom några tjejer hit och det var supermysigt! Vi åt god ost, drack vin och kollade på film :) Trevligt!

Idag har jag spenderat hela dagen på spa i Ystad med Maria. Vi fick det i julklapp av våra föräldrar och idag har vi då varit och blivit ompysslade ett par timmar :) Det blev bland annat ansiktsbehandling, peeling och helkroppsmassage :) Så nu är kroppen len och fin :) Perfekt till nyår! Så idag har det varit en supermysig dag med Maria :) Tack för det <3

  

Snart kommer pappa och Daniella hem :) Har ju inte sett dem på två veckor nu, så det ska bli skönt att dem kommer hem :)
Ikväll ska jag nog träffa älskling också <3
Nu ska jag kila ner och hålla mamma sällskap så kommer resten av familjen snart :)
Puss!

29 december 2008

    Inlägget skrivet: 2008-12-29 kl: 14:14:28
Igår kväll var jag med Maria och Kerry och vi körde runt lite och var hos David en stund :) Lagom trevlig kväll!
Idag har jag varit en runda i stan med mamma och på Maxi för att handla lite till ikväll :) För ikväll har jag bjudit hem några tjejer på ostbricka/vinkväll :) Tyvärr blir vi inte så många eftersom det var många som inte kunde, tråkigt men sant! :/
Vi andra får iallafall ha trevligt ändå :) Så tjejerna kommer hit vid halv sju, men innan dess hade jag tänkt hinna med att träffa älskling, lägga upp osten fint, städa och göra mig klar :) Och jag känner mig rätt och vet hur jäkla seg jag är ;P Haha! Så jag får snart sätta igång!

Imorgon ska jag på spa i Ystad med Maria :) Vi fick det i julklapp så imorgon ska vi bli ordentligt ompysslad i några timmar :) Skööönt! Precis vad jag behöver :) Ska bli riktigt härligt!

Slänger in några bilder ifrån förfesten innan Horizont på juldagen.. Riktigt ball kväll! :D
    

söndag

    Inlägget skrivet: 2008-12-28 kl: 19:59:18
Idag har jag inte gjort särskilt mycket, bara slöat hela dagen nästan.
Vi ute en runda med älskling innan i eftermiddags :) Vi körde till Albäck och gick en promenad där och fotade lite fina bilder med hans nya systemkamera :) Riktigt kul att fota med en sån kamera!
Sen har jag bara slöat i soffan och bland annat kollat på Lilla Jönssonligan och en film med Olsen-systrarna :)
Nu ska jag nog snart bege mig till Mange och vara där en stund. Ska bland annat planera lite för nyår är det tänkt.
Det är ju inte så många dagar till dess och jag hoppas verkligen på att det blir lyckat! Längtar efter att ha på mig min nya klänning också :)

Imorgon blir det vinkväll med ostbricka här hemma med tjejerna :) Naajs!
Nej, nu ska jag kila! Puss.

27 december 2008

    Inlägget skrivet: 2008-12-27 kl: 16:26:20
Eftersom det inte blev stan igår, varken mamma eller jag mådde särskilt bra. Så vi var en runda i stan idag istället :)
Bytade några julklappar och köpte även lite nytt, bland annat lite underkläder och så :) Sen blev det även en fika på Espresso House, det är ju bara ett måste! Sen kom även Johan och mötte upp oss och det blev en runda till MQ för att kolla rean, men där var tyvärr inte särskilt mycket att hurra för :(
Har även varit en runda på Willys och nu är vi hemma igen :)
Blir nog bara en lugn kväll idag också. Ska laga taco sen och kanske se film :) Myys!

Annars så flyter väl det mesta på som vanligt.. Vissa dagar känns det bättre och vissa dagar känns det sämre, men det är väl så det är nuförtiden. Har lite blandade känslor från dag till dag, förstår mig inte riktigt på det själv. Men det blir väl bättre så småningom :)

En annan sak som jag bara irriterar mig på hyfsat mycket är alla idiotiska människor som börjar smälla raketer redan!! Det är för fan bara störigt, man ska ju enbart smälla raketer på självaste nyårsafton. Annars finns det väl ingen mening med det?!?! Jag blir bara så irriterad på sånt! Raketer är till för nyår och inget annat!



Nu ska jag dammsuga mitt rum och plocka undan lite kläder och sen ska vi nog så smått börja med maten :)
Ha en trevlig lördag!

annandag jul

    Inlägget skrivet: 2008-12-26 kl: 16:23:42
Har precis sett Mamma Mia med mamma :) Den filmen är alltid lika bra!
Ska duscha nu och sen ska vi iväg. Vet fortfarande inte vad som händer ikväll, men det verkar inte som det blir någon utekväll iallafall :/
En bra film och en stor skål med godis funkar också ;) Puss!

ball kväll igår :D

    Inlägget skrivet: 2008-12-26 kl: 12:45:51
Igår var jag och mamma som sagt hos Carina och Jörgen och åt god mat där :) Trevligt!
Sen blev det bestämt att jag skulle hänga med Karro och Bina ut ;) Så jag stack hem och fixade mig och fixade drickan (som jag sedan tappade ner i en buske :/ Men det är en annan historia, haha!)
Drog iallafall till förfesten hos någon som hette Dennis och där befann sig dem andra redan :) Där var även en massa nytt folk och det är ju alltid kul att träffa nya människor :) Efter några timmars förfestande och när alla var lagom igång så begav vi oss ner till Horizont och Karros kompis hade redan fixat så att vi kom in så det var superbra! :D
Väl där inne så hade jag riktigt skoj, faktiskt ganska länge sen jag hade så kul på ett uteställe :) Träffade en massa välkända ansikten, dansade som aldrig förr och drack några drinkar och bara hade riktigt kul helt enkelt :)
En toppen kväll med andra ord :) Kom hem vid halv fyra då älsklings mamma körde oss hit och sen slocknade jag ganska snabbt.
Så tack till Karro, Bina och alla andra som gjorde kvällen riktigt rolig ;) <3

Idag vaknade jag och mådde hyfsat dåligt. Ville knapt stiga upp ur sängen, men det är såna smällar man får ta efter en utekväll. Känner mig iallafall liiiite piggare nu, så jag och mamma ska snart ta på oss och gå en lång promenad tänkte vi. Det är ju så himla härligt väder och jag kan behöva lite frisk luft :)
Även i kväll ska vi bort och äta och sen blir det nog bara chill efter det. Vill iallafall verkligen inte dra till Magget!
Så en lugn kväll för mig hade suttit perfekt :)
Nu blir det promenad. Hörs!

juldagen

    Inlägget skrivet: 2008-12-25 kl: 14:48:59
Julafton var en trevlig kväll :) Och jag fick ytterligare några juklappar, vilket jag inte trodde att jag skulle få ;) Trevligt var det iallafall och jag fick även träffat Elin och min nästkusin Stella från Stockholm som man inte träffar så ofta. Så det blev med andra ord en ganska lyckad julafton :) Synd bara att halva familjen befinner sig tusen mil bort! :/

Idag har jag bara slöat hela dagen med mamma och kollat på Emil i Lönneberga på tv :)
Nu ska jag snart duscha och göra mig klar och sen ska vi bege oss till Carina och Jörgen för att äta där :)
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Nästan alla ska festa idag och det är jag med sugen på :) Är sugen på att dra ut och festa i Malmö, men tyvärr så är det nästan 20 år på alla ställen :/ Det suger bajs!!
Jag är iallafall sugen på att hitta på något kul, så vi får väl se vad det blir :)
Ska kila nu. Seee ya!

Några ego-bilder från igår..
  

JULAFTON :D

    Inlägget skrivet: 2008-12-24 kl: 11:54:09
Äntligen är det julafton :) Tyvärr har jag inte jättemycket julstämning men det är ändå mysigt med julafton :)

Igår firade vi lillejulafton hemma hos älskling och hans familj :) Där var en massa andra folk och vi åt gott och spelade julklappsspelet :) Det var en mycket trevlig kväll! Och det tackar jag familjen Persson för :) <3
Idag vaknade jag redan vid nio bredvid baby och det är såååå himla mysigt :)
Vi åt frukost, chillade en stund och bytade julklappar :) Jag är hyfsat spänd på att få se vad baby har köpt till mig :) Haha! Och jag hoppas verkligen att han blir glad för sin julklapp!

Nu kommer snart Maria hit och då ska vi byta julklappar och kanske fika lite :)
Sen blir det duschen och fix. Och sen ska vi bege oss till mormor och morfar för att se Kalle Anka och spendera resten av kvällen där :) Det blir en ganska lugn julafton med bara hälften av släkten, men mysigt ska det bli iallafall :)

JAG ÖNSKAR ALLA EN RIKTIGT GOD JUL OCH EN TREVLIG JULAFTON! :) <3

Bjuder på några "juliga" bilder ;)
  

Kan även varmt rekommendera http://julradio.se/ om du vill få lite mer julstämning..! :)

GÅRDAGENS OUTFIT ,

    Inlägget skrivet: 2008-12-24 kl: 11:43:50

dan före dopparedan..

    Inlägget skrivet: 2008-12-23 kl: 15:29:32

Har sprungit runt med mamma hela dagen i stan nästan. Körde dit vid halv tolv och kom hem för tjugo minuter sen typ :)
Har mest fixat lite små julklappar till julklappsleken och sen tog vi även en fika på Espresso House. Och jag har även köpt en nyårsklänning, den var superfin! Så nu hoppas jag bara på att nyår blir lyckat :)

Min nyårsklänning ser ungefär ut som den till höger på bilden här :)


Nu ska jag vila en stund i soffan och sen göra mig klar. Ikväll ska jag och mamma hem till älskling och hans familj med en massa andra :) Det blir säkert trevligt! :) <3
Ha det bra. Puss!


22 december 2008

    Inlägget skrivet: 2008-12-22 kl: 21:49:53
Idag har jag varit i Malmö nästan hela dagen med baby <3
Vi har varit på Mobilia och hämtat min mobil som har varit på lagning och så har vi handlat de sista julklapparna
Var även en runda på Svågertorp i några av affärerna där. Sen körde vi hem och det blev även en snabb runda här i stan i Trelleborg :)
Idag har jag och mamma även varit på sponsormiddag med IFK. Det var trevligt och sen var vi ju då och kollade på handbollen på Södan :) Tyvärr förlorade IFK som vanligt!
Kom hem för en timme sen ungefär. Ska äta lite kvällsmat nu och se Prison Break som börjar om tio minuter :)
Pussss!

söndag

    Inlägget skrivet: 2008-12-21 kl: 14:22:13
Igår var vi som sagt hemma hos Johans kusiner och där befann sig även några andra släktingar som jag aldrig har träffat. Vi åt god mat och det var trevligt! :)
Senare drog vi vidare. Så jag, älskling, Jonte, Johannes och Maja drog hem till Jonte och förfestade lite där för tanken var sedan att vi skulle bege oss till A9 och sitta och dricka lite där och bara hänga liksom ;) Haha. Men det hela slutade med att vi drog hem här i stället och badade i jacuzzin där ute. Eller ja, vi skulle bada men pappa hade satt ner graderna så det var inte särskilt skönt. Så det blev även lite bubbelbad och bastu i källaren istället :)  En mycket trevlig kväll iallafall! :)
Sen begav sig dom andra hem vid ett-tiden och då åt jag och älskling lite natta-mat och sen somnade vi.

Vaknade inte förrän vid ett idag. Riktigt skönt att kunna sova ut för en gångs skull :) Har käkat frukost nu och så. Älskling körde hem för en stund sen och nu chillar jag bara i soffan med mamma och kollar på tv :)
Ska snart ta en dusch och sen ska vi hem till mormor och morfar och äta gott där :) Ikväll ska vi klä granen och jag ska se Heartbreak Hotel på tv ;)
Innan idag så lyckades jag även med att snubbla ganska rejält över mammas hink med vatten som hon torkade golven med...
Vände mig om och skulle gå när jag tar steget över och snubblar :S Och jag fick skitont medans mamma och Johan bara sitter och skrattar åt mig :/ Haha! Men det såg förmodligen ganska roligt ut, och jag själv försökte skratta samtidigt som det gjorde så ont att jag ville gråta. Så nu har man två snygga blåmärken på benen! Tummen upp för det! Haha!

Men på tal om något roligare.. Om tre dagar är det julafton och det känns helt sjukt.. Även om jag nästan redan har fått alla mina julklappar så känns det ändå helt sjukt att det är julafton redan, tiden bara springer iväg. Det ska iallafall bli kul att träffa min nästkusin och hennes mamma som kommer ner från Stockholm, har inte träffat dem sen i somras :) Så blir det en ganska lugn och mysig julafton skulle jag gissa på :)

Syster ringde även innan, kul att prata lite med henne. Och allt var bra där nere :) Känns konstigt att fira jul utan dem för första gången! Men som sagt vi har redan haft vår lilla julafton så det ska nog gå bra :)

Nu ska jag kolla lite på tv och sen blir det duschen.
Ha en fortsatt trevlig söndag (och fjärde avent).


Dagens låt: Rihanna - Rehab


20 december 2008

    Inlägget skrivet: 2008-12-20 kl: 14:36:13
Jobbat idag som vanligt, sista gången! Och det är verkligen skönt med lite julledig nu :)
Efter jobb så var jag och mamma och handlade julgran :) En ganska liten men mycket fin gran!
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och fixa mig. Sen kommer älskling hit och då ska vi bege oss till några av hans släktingar och äta där :) Har aldrig träffat dem innan, så det blir säkert trevligt :)
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, blir kanske bara en lugn kväll :) Nu ska jag duscha!
Ha en trevlig lördag! Puss!

tröööööött

    Inlägget skrivet: 2008-12-19 kl: 23:33:21
Kom hem från A9 för ett tag sen :) Det var väldigt trevlig och god mat! Massa folk var där också :)
Älskling körde precis hem och nu ska jag sova för jag är verkligen supertrött. Har varit igång hela dagen, först i skolan och sen på tennisen i x antal timmar. Ska upp och jobba imorgon också som vanligt, sista lördagen nu på ett tag :) Det tackar vi för! Nu ska jag sova :)
Godnatt alla!

julavslutning

    Inlägget skrivet: 2008-12-19 kl: 13:35:30
Julavslutning i skolan som sagt :) Mycket trevligare än vad jag trodde det skulle bli, Gulsen kan om hon vill ;) Haha!
Trevligt var det iallafall och nu är det jullov för hela slanten!!! :D:D
Efter skolan fikade jag med älskling och nu ska jag byta om snabbt och bege mig till tennisen. Vi ska ha tränarmöte och sen julavslutning så jag är inte hamm förrän halv sju och det blir det A9 med mamma och Johan! :) <3
Seee ya!

torsdag

    Inlägget skrivet: 2008-12-18 kl: 15:01:23
Såg precis att mitt inlägg som jag skrev igår inte har kommit upp på bloggen..!? Skumt!

Inatt sov jag hos älskling och det är alltid jättemysigt :) <3
Sen mötte jag upp Joanna på Willys vid halv elva och vi handlade pepparkaksdeg och sen cyklade vi hem här och då kom även Maria hit :) Så vi har som sagt bakat en massa pepparkakor idag :)
Och det gick bra ända fram till sista plåten som vi brände ganska rejält i ugnen :S:S Haha! Vi som tyckte att vi hade lyckats så bra :) Men det blev fint iallafall och lite glasyr blev det också på några av pepparkakorna :)
Tack för en trevlig förmiddag, tjejer! :) <3
Mange tittade även förbi en runda och sen cyklade vi allihopa till skolan och kollade på finalerna i trippelbollen :) Och inte helt oväntat så vann spid treorna ;) Haha!
Nu är jag hemma igen. Tänkte snart ta något att äta och sen vid fem ska jag iväg och jobba två timmar!
Ikväll blir det nog träning :) Ha det bra!



(Det blir tyvärr inte så mycket andra bilder eftersom pappa och Daniella har tagit med sig kameran till Thailand..)

onsdag

    Inlägget skrivet: 2008-12-17 kl: 21:16:51
Har precis kommit hem från tennisträningen. Det gick hyfsat bra idag faktiskt :) Sista gången innan jul nu och sen är det julavslutning på fredag :)
Nu ska jag ta en snabb dusch och sen bege mig hem till älsking och sova där :)
Imorgon blir det pepparkaksbak med mina homies och sen blir det även trippelboll och jobb på kvällen :)
Vill egentligen se Pregnant man som visas på kanal 5 nu, men det är väl bäst att jag hoppar in i duschen istället så att jag kommer iväg till älskling denna sidan jul ;) Haha!
Puss på er alla!

16 december 2008

    Inlägget skrivet: 2008-12-16 kl: 19:41:08
Igår hade jag och älskling som sagt ett halvår tillsammans :)
Vi beställde mat, gjorde lite gott julgodis och bara massa mys ;) Älskar dig! <3

Idag har det varit en ganska konstig och upptagen dag. Som alla vet så var det ju ett jordskalv här i Skåne imorse och jag vaknar av att mamma skriker att det skakar.. Och jag fattar ingenting, jag säger bara att det var jag som rörde vid sänggaveln och somnar om. Stiger iallafall upp lite senare och sen ringer mamma från jobb och säger att det var en jordbävning. Jag trodde först att hon skojade med mig, men tydligen så var det ju sant. Och jag tycker verkligen att det är helt sjukt. Hur stor är liksom sannolikheten att det ska hända något sånt i Skåne?!?! Haha ;) Skumt iallafall!

Resten av dagen har varit ganska stressad. Först skolan till klockan tre och sen cyklade jag hem snabbt och jag och mamma körde ner till stan för att handla lite julklappar och byta några. Sen körde vi till mormor och morfar och åt god middag där :) Vidare till Willys och även ut till tennisen en snabb runda för att fixa lite saker :) Och först nu är jag hemma igen.
Snart kommer älskling hit och vi ska kanske baka ännu mer julgodis, får se om vi orkar :)
Imorgon är det onsdag och det blir nog en ganska chill dag. Ska bara ha en lektion och sen ska vi kolla på trippelbollen :)
Ha det bra. Puss!

15 december 2008

    Inlägget skrivet: 2008-12-15 kl: 16:01:59


6 underbara månader med älskling idag! :)
Massa kärlek <3

måndag

    Inlägget skrivet: 2008-12-15 kl: 15:58:53
Ännu en helg har passerat (utan särskilt mycket uppdateringar i bloggen)
Helgen har iallafall för det mesta varit ganska trevlig :)

I fredags var det som sagt lussevaka. Och det hela började med förfest hos Maria med en massa trevlig folk. Kul att träffa alla! Sedan bar det av till Magasinet. Där det stod grymt mycket fulla människor utanför och jag hamnade i kön med Mira och David. Och efter mer en en halvtimmes väntan i kön, så började jag sakta men säkert att tröttna. Och inte blev det bättre när jag helt plötsligt hamnade längst bak i kön helt själv. Och sen när en "nysvensk" började bråka med mig i kön så orkade jag verkligen inte mer! Så istället traskade jag hemåt igen. Hyfsad misslyckad kväll!
Jag gick halvvägs hem och sen hämtade Johan upp mig och jag var hemma igen vid kvart över tolv! Kul! Verkligen inte vad jag hade väntat mig den kvällen. Men jag får väl trösta mig med att förfesten var ganska trevlig iallafall :)
Så jag ska hålla mig bort från Magasinet ett tag nu, det är verkligen inget ställe som lockar längre!

Lördag var iallafall mycket trevligare. Jobb som sagt på förmiddagen och jag fick en massa fina prestener av några barn och även en av chefen :)
Efter jobb blev det film med mamma och älskling. Vi såg Sällskapsresan Snowroller, haha! Den tröttnar man aldrig på :)
På kvällen åkte vi hem till mormor och morfar för att fira jul där, eftersom halva familjen åkte till Thailand idag. Det blev god mat och lite julklappsutdelning. Och jag blev superglad för alla mina paket! Allt blev perfekt och ett extra plus för klockan och väskan som jag fick :)  Vi stannade där ganska länge och sen somnade jag och älskling ganska tidigt. En lagom trevlig och mysig kväll :) <3

Även i söndags steg jag upp ganska tidigt. Då var det julklappsutdelning med farmor och farfar som gällde :) Vi åt frukost och det blev ännu fler julklappar. Även dessa var perfekta!
Resten av söndagen gick åt till att plugga, plugga och plugga! Sen på kvällen begav jag mig till Monique där det var julmiddag med klassen :) Det var trevligt, synd bara att inte fler kunde komma! Men vi som var där hade iallafall trevligt :)
Så tack alla för en trvlig helg! :)

Nu är det bara en vecka kvar i skolan och sen är det jul lov som gäller! Det är verkligen behövligt, är så trött pås kolan just nu. Det har varit så himla mycket nu på sistone.
Och även idag var det en lång dag i skolan. Gick iallafall ner till stan en snabb runda efter skolan och köpte lite småsaker, bland annat två snygga nagellack :)
Kom hem för en stund sen och nu ska jag snart äta. Ikväll ska jag träffa älskling och vi har ett halvår idag :) <3
Får se vad vi hittar på, men något trevligt blir det säkert :)
Nu ska jag kila. Puss!

13 december 2008

    Inlägget skrivet: 2008-12-13 kl: 17:20:00
Lucia idag och tyvärr har jag inte sett något luciatåg än, men jag får väl kolla när det går på tv ikväll :)
Gårdagens lussevaka blev hyfsat misslyckad! Orkar inte berätta mer nu. Tack till Mange för förfesten iallafall :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi bege oss till mormor och morfar och fira jul där idag, innan halva familjen åker på måndag. Så det blir god mat och lite paketer :)
Ha en trevlig lördag! Puss!

12 december 2008

    Inlägget skrivet: 2008-12-12 kl: 16:30:27
Vaknade vid tio idag, åt lite frukost och sen satte jag mig och började plugga. Har mer eller mindre pluggat hela dagen och nu är jag sjukt trött i huvudet! Ändå känns det som om jag inte har blivit särskilt klokare, särskilt inte när Per har skrivit en sak på tavlan och sen står det en annan sak i boken. Tur att det är lätt att plugga då :/ Orkar verkligen inte.
Det känns som jag har slut på energi nu, mitt huvud pallar inte mer. Har alltid huvudvärk nuförtiden och jag har verkligen ingen energi kvar i kroppen. Kul att det snart är jul också och ännu mer stress. Den här julen kommer inte att bli som alla andra, det kommer att fattas en del. Det kommer att fattas en del av familjen som kommer att befinna sig långt bort.

Jag vet inte om jag orkar mycket mer. Känns som all livsgläjde sakta men säkert försvinner. Vet inte vad det är som händer. Skolan tar fan kål på en också, jag har inget fokus till att plugga. Jag har tappat all koncentration, när jag behöver den som mest. Det är inte läge att bryta ihop nu. Det är nu jag måste vara stark och stå upp för mig själv. Men klarar jag ens det? Jag vet inte, jag vet ingenting längre. När ska detta ta slut? När ska allt bli som vanligt igen, när ska allt bli "normalt" igen och när ska jag må bra igen? Usch, jag vet inte. Och jag orkar inte mycket mer. Pallar helt enkelt inte mer. Nu får det vara slut. Allt jag ser är bara en svart tunnel med massa problem som aldrig tycks ta slut. JAG ORKAR INTE MER!



Idag är det iallafall lussevaka och det ska firas. Först förfest hos Mange och sen vidare till Magasinet förmodligen. Är inte särskitl sugen på Magget, men man lär väl hamna där ändå eftersom alla andra ska dit och ingen verkade direkt sugen på att dra till Badhytten istället. Förhoppningsvis blir det en ganska tidig kväll för mig eftersom jag ska gå upp klockan åtta imorgon och jobba som vanligt. Det suger hyfsat mycket! Ska iallafall bara tänka på kvällen nu och försöka ha trevligt då! :)
Även resten av helgen och de närmsta dagarna är fullbokade.
Imorgon är det som sagt jobb fyra timmar. Och sen måste jag nog ner till stan en snabb runda och fixa lite julklappar. Sen på kvällen ska vi hem till mormor&morfar och fira jul där, innan halva familjen åker. Det blir säkert mysigt :)
Söndag blir det plugg, plugg och plugg. Och på kvällen är det klassmiddag hos Monique och det blir säkert trevligt :)
På måndag vet jag inte riktigt vad som händer. Men jag och älskling har iallafall ett halv, så något ska vi iallafall göra :) <3

Nu ska jag snart gå och duscha och göra mig så smått klar inför kvällen. Lite senare kommer Mira hit och då ska vi bege oss till Mange :)
Jag önskar alla en trevlig lussevaka och simma lugnt i dimman!
Puss på er alla!


Dagens låt: Pink - Sober


torsdag

    Inlägget skrivet: 2008-12-11 kl: 16:02:45
Sjukt tråkig dag! Masade mig upp ur sängen i morse och cyklade till skolan lite innan åtta. Det är öppet hus på skolan hela dagen idag och enligt Gulsen fanns det så himla mycket att göra och alla var tvungna att hjälpa till. Själv kom jag som sagt till skolan klockan åtta, satte mig på en bänk i korridoren med de andra tjejerna och där satt jag farm till klockan tio! Snacka om att jag verkligen behövde hjälpa till mycket, blir så jäkla irriterad på Gulsen ibland när hon inte kan svara ordentligt eller bara säger att man ska jobba och vara kreativ utan att man har en blekaste aning om vad man ska göra. Iallafall, stannade kvar en stund i skolan och skrev till på min artikel till samhäll B. Känns som om jag inte kommer nånstans, det var tydligen svårare än vad jag trodde att skriva om den politiska historien i Algeriet i Afrika. Efter en stund pallade jag iallafall inte mycket mer. Är sjukt förkyld och min huvudvärk var inte nådig, så jag cyklade hem vid halv ett och sen sov jag 1,5 timme ungefär och det var skönt :) Har sen försökt komma i gång med nästa artikel till samhäll B, denna ska däremot handla om Kenya och dess befolkning och kontraster. Lite lättare!

Nu ska jag äta lite och sen ska jag iväg och jobba två timmar. Känns sjukt drygt, men nu är det ju bara två veckor kvar innan juluppehållet!
Efter jobb har jag tänkt träna, men jag får se hur det blir med det för jag är förkyld som tusan och just nu känner jag ingen alls ork till det. Så jag får väl se hur det blir med det när jag kommer hem efter jobb. Annars får det bli ännu mer plugg.
Är iallafall "ledig imorgon" :) Ska kanske till luciamorgon i kyrkan (om jag orkar) och sen skulle vi nog inte ha några lektioner? Jag orkar inte gå dit iallafall.
Nej, nu ska jag kila. Puss på er alla!

läggdags

    Inlägget skrivet: 2008-12-10 kl: 23:10:07
Har precis myst med älskling som kom förbi en runda :) Älskar det! <3
Nu ska jag slänga mig i sängen, för jag är typ supertrött och jag kommer förmodligen att vara ännu tröttare imorgon.
Snart helg iallafall och den är helt fullbokad, vilket är kul faktiskt! Jag gillar verkligen när det händer saker på helgerna :) Så tummen upp för det.

Nu väntar sängen! Godnatt och sov gott allihopa!

DAGENS OUTFIT ,

    Inlägget skrivet: 2008-12-10 kl: 18:16:39
Man skulle ju vara finklädd idag ;) Kände mig som en kontorssekreterare eller nåt.. Haha!


FN-rollspel

    Inlägget skrivet: 2008-12-10 kl: 18:03:09
Högt ärade Ordförande, Generalsekreterare, ärade delegater, mina damer och herrar..


Vi har som sagt haft FN-rollspel i skolan idag och då skulle man hela tiden börja med meningen ovan. Det var ganska kul, även om det blev lite långtråkigt sådär emellanåt. Men jag tyckte ändå det var ganska kul och intressant och det var kul att se alla så finklädda ;)
Är ganska slut nu efter en lång dag, har varit igång sen nio imorse och sen slutade vi inte förrän vid halv fyra.
Har även varit och vaxat armarna idag, så nu är dem lena och fina :)
Har precis käkat middag med la familia, ska snart gå och byta om och sen träna tennis :) Ikväll blir det mys med Johan :) <3

Lite bilder från idag :)

       

världens längsta inlägg ?

    Inlägget skrivet: 2008-12-09 kl: 16:32:50
Och på tal om Thailand-resan..
En del av er undrar och en del av er vet redan.
Men det är iallafall så att vår resa till Thailand är inställd! Vi skulle ha åkt nu på måndag den 15 december och firat jul där, men nu har vi iallafall valt att avboka det.
Det beror framförallt på två saker: Dels för att där har varit en massa oroligheter i landet den senaste tiden och det känns jäkligt osäker att åka dit.
Den andra (och den största) orsaken är att min älskade mamma har haft en hjärtinfarkt under hösten. Ända sen i augusti har hon haft ont i sitt hjärta och ofta klagat på att det är smärtsamt. Så hon har varit hos olika läkare och blivit kallad till en mängd olika undersökningar och tester, bland annat olika typer av EKG där man har sett en viss förändring på hennes hjärta. Och sen har hon blivit vidareskickad till ännu fler undersökningar, men dem har inte riktigt kunna säga bestämt vad det har varit. Men förra veckan kom svaren på proverna och det visade sig då att mamma har haft en hjärtinfarkt utan att veta om det. Så alltså, dessa smärtor i hjärtat har varit en hjärtinfarkt och det har även påverkat hjärtmuskeln som nu har kommit i kläm och det är det som gör ont hela tiden. Som sagt, mamma fick provsvaren förra veckan och då blev det genast ett frågetecken kring resan och vi har diskuterat fram och tillbaka. Mamma sa redan från början att hon inte längre ville åka och jag förstår henne till 100%. Jag själv blev ganska lättad, eftersom jag inte alls har varit sugen på att åka till Thailand redan från början. Så för mig blev det bara en klump i magen som försvann, samtidigt som man är orolig för mamma. Vi har pratat mycket om det tillsammans och mamma som redan är en väldigt orolig människa av sig vill inte åka ner till Thailand och känna sig ännu mer orolig där. Och har man en gång haft en  hjärtinfarkt så finns ju alltid risken där att få nya och mamma sa själv att hon aldrig hade förlåtit sig själv om vi hade åkt iväg och det hade hänt något där nere.
Jag har gråtit många tårar över detta men samtidigt känns det som en lättnad. En lättnad att få veta vad det var som fel, men sen blir man även orolig eftersom det är väldigt tidigt att få en hjärtinfarkt när man nästan precis har fyllt 40. Vad som händer nu vet jag inte riktigt. Mamma ska iallafall få tid hos en riktig hjärtspecialist och sen får man ju bara hoppas på det bäst att allt blir bra.
Det känns som allting är lite upp och ner just nu och mina känslor svämmar över ibland. Det känns jobbigt att inte veta vad som händer i framtiden, men just nu känns det bäst att bara stanna hemma och ha en lugn jul tillsammans. Även om min syster jättegärna vill åka, så hoppas jag verkligen på att hela familjen stannar hemma. Thailand kan vänta. Vi känner verkligen inget jättebehov av att åka dit. Vi har varit där två gånger innan och det kommer liksom fler tillfällen att åka dit. Så allting kommer förhoppningsvis att lösa sig.
Och mamma har fått ett läkarintyg och då får vi pengarna tillbaka och försäkringsbolag fixar resten. Så det känns så skönt att vi kan stanna hemma utan att känna skuldkänslor för att vi inte åkte dit och utnyttjade pengarna.
Och pengar är verkligen inte allt i denna situationen, utan här går faktiskt hälsan före. Och jag tycker det är jättevikigt!
Så, nu har jag iallafall försökt förklara hur allt ligger till.. En del bryr sig och en del gör det inte, men det kändes ändå bäst att försöka förklara för er som verkligen bryr er. Och nu behöver ingen undra över varför jag är hemma över jul när jag egentligen skulle befinna mig i värmen i Thailand. Min familj går faktiskt före och jag älskar dem jättemycket! <3
Orkar inte skriva mer nu.. Tror att det räcker faktiskt. Jag har sagt det jag ville och nu får var och en tycka vad dom vill.
Jag är iallafall jätteglad att vi stannar hemma och det känns verkligen som den bästa lösningen just nu. Både för mammas bästa, men även för oss andra.
Det var nog allt..


tisdag

    Inlägget skrivet: 2008-12-09 kl: 15:59:57
Lång dag i skolan även idag, och vi hade en lång håltimme. Fick iallafall gjort en hel del till FN-rollspelet imorgon :) När jag väl kommer igång så jäklar ;) Haha! Jag tycker att det ska bli ganska kul imorgon även om det känns som man kan för lite..!? Men man får väl lita på sin instinkt eller nåt :) Jag gillar iallafall att diskutera kring såna här frågor och få min röst hörd ;) Haha. Det gillas förmodligen inte av alla, men dom som inte gillar det får låta bli att lyssna helt enkelt! :)
Slutade iallafall vid tre-tiden och då blev jag hämtad av mamma eftersom jag har fått punka på cykeln och fick gå imorse :/
Nu har vi iallafall precis varit på Willys och handlat lite nödvändiga saker som behövs. Jag har en hel del som jag egentligen borde plugga nu, men jag känner verkligen ingen ork eller lust nu just. Vill bara träffa älskling och mysa med honom, så att han kan lyssna upp min dag lite iallafall. För den här dagen känns verkligen trist. Det känns som jag blir irriterad på en massa saker inom mig hela tiden. Jag kokar liksom inom mig och jag oooorkar inte mer! Jag stör mig bara på så jävla många människor just nu, jag orkar inte låtsas vara glad mot dem. Jag är jävligt dålig på att vara trevlig  mot folk, men det känns som om jag bara är trevlig mot dom som förtjänar det. Resten av alla falska jävla människor förtjänar det inte! Jag pallar inte mer helt enkelt!
Ska iallafall slänga mig i soffan en stund nu och tycka synd om mig själv, sen ska jag ringa älskling och hoppas på att få träffa honom ;) <3 Massa kärlek!

måndag

    Inlägget skrivet: 2008-12-08 kl: 21:42:07
Body Combat-passet var tufft idag, men det känns grymt skönt i kroppen efteråt. Man känner verkligen att hela kroppen har jobbat, men ändå så känner man sig ganska avslappnad :) Tummen upp för det! Det är verkligen min nya favvo-träning ;)

Nu ska jag bädda rent i sängen (det är så himla skönt att gå och lägga sig nyduschad och med nya lakan i sängen) och sen ska jag se Prison Break!
Imorgon är det tisdag och även då blir det en lång dag i skolan. Men man får väl ta sig igenom det :)

Saknar min baby hela tiden :) <3 Älskar dig massor!
Tack för mig. Ha en fortsatt trevlig kväll!

8 december 2008

    Inlägget skrivet: 2008-12-08 kl: 17:27:18

Lång dag i skolan och jag är svintrött. Kom hem efter skolan och somnade direkt. Hade tänkt sova tjugo minuter eller nåt, men det slutade med att jag sov en timme ungefär :) Och nu känner jag mig väl lite piggare ävevom jag fortfarande är trött.
Ska äta lite snart tänkte jag och lite senare ska jag möta upp Joanna på Oasen och vi ska träna Body Combat :) Förra veckan kändes det riktigt bra i hela kroppen och vi får hoppas att det blir lika bra träning idag också :)
Sen ikväll blir det nog bara lugnt, ska se Prison Break och sen försöka sova i tid :)
Ha det bra!



-


Det blir inget Thailand . .
Orkar inte skriva mycket mer om det just nu! Det kommer kanske ett längre inlägg om det lite längre fram.


andra advent :)

    Inlägget skrivet: 2008-12-07 kl: 19:16:32
Några outfits bilder under veckan :) Har inte tänkt på att ladda upp dom innan, så det får bli en hel veckas återblick nu ;) Haha!


söndag

    Inlägget skrivet: 2008-12-07 kl: 18:44:44
Helgen har varit trevlig på alla sätt och vis :) Vilket även de senaste helgerna har varit. (Jag gillar när mina helger blir lyckade och fyllda med trevliga umgänge och mys med dem står mig närmst..)

För att sammanfatta det hela så var jag som sagt på sexparty i fredags och det har jag berättat lite mer om i det förra inlägget :)
Igår jobbade jag som vanligt klockan nio till ett. Sen åkte jag hem och gjorde mig snabbt klar för sen bar det av till Tivoli i Köpenhamn :)
Först var det tänkt att bara jag och älskling skulle åka in där, men det slutade med att hela stora släkten följde med, eller ja nästan iallafall ;) Så det slutade med att även mamma, pappa, farmor, farfar, syster och Mia följde med :)
Vi tog tåget in och sen åt vi på en jättegod restaurang och sen gick jag och älskling för oss själva :) Supermysigt! <3
Julmarknaden där med alla små stugor och alla lampor i träden är ju helt obeskrivligt fin :) Tummen upp för det!
Längre framåt kvällen kände vi oss klara och tog tåget tillbaka hem igen :) Tack för en jättetrevlig lördagkväll i Köpenhamn :) <3

       

Idag steg jag upp vid nio för att ha en aktivitet med Jonna på tennisen :) Vi hade vår årliga vintertennis för kidsen och det blev minst sagt lyckad :) Och ännu mer lyckat är att vi tjänade vars 1100 kr på fyra timmar, naaajs! Pengar tackar man ju aldrig nej till ;)
Nu i eftermiddag har jag bara legat på soffan och tagit det lugnt, har även börjat läsa lite på rättskunskapen som vi ska ha prov på torsdag.
Nu ska jag fixa med lite bilder här på datan och sen se julkalendern. Ikväll ska jag bara mysa med min älskling :) <3
Ha en fortsatt trevlig söndag!

- vart håller du hus ?

såhär på kvällskvisten . .

    Inlägget skrivet: 2008-12-05 kl: 23:40:44

Har precis kommit hem från sexpartyt hos Joanna ;) Och man kan ju lugnt säga att det var en liten annorlunda upplevelse. Man fick känna och klämma på en massa saker och även smaka på glidmedel som smakade choklad ;) Haha!
Ni som läser nu tror säkert att jag är någon snuskhummer, men så är det faktiskt inte ;) Haha! Det var iallafall kul att ha varit på ett sexparty nu också! Och tack alla tjejer för trevligt umgänge med ;)
Två trevliga och "typiska" tjej-kvällar har nu passerat och jag kan inte annat än att säga att det har varit supertrevligt! ;) Det får göras om :)

Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen och sova. Imorgon ringer klockan på åtta och då är det bara till att stiga upp.
Blir jobb som vanligt och senare blir det kanske Tivoli i Köpenhamn med älskling ;) <3 Julmarknaden där är så suuuuupermysig :) Men vi får se vad vi känner för imorgon :)
Nu väntar först en god natts sömn :) Sov gott allihop!


freeeedag

    Inlägget skrivet: 2008-12-05 kl: 17:18:11
Igår var det en trevlig kväll hos Jonna :) Vi provade en massa kläder, drack glögg och tilltugg och sen blev det spel för hela slanten :) Vi spelade ett riktigt roligt spel, och mitt lag hade ju självklart vunnit om jag inte hade varit så jäkla dum och flyttat feeeeel spelpjäs ;) Hahahah. Tack vare Amela och Maria som inte sa något! Ni ska få igen ;)
Det var iallafall en väldigt trevlig kväll med en massa trevliga tjejer och vi halv ett-tiden så körde vi hemåt med Amela :)
Sen sov jag hos älskling och det är alltid så mysigt att vakna upp bredvid honom! <3
Så idag steg vi upp i hyfsad tid och sen begav vi oss till Malmö för att bland annat fixa lite julklappar och lämna in min mobil. Kan tyvärr inte berätta vad jag köpte för julklapp för det är till systern min och jag vet att hon brukar vara här inne och läsa ibland ;) Hihi! Men jag fick iallafall lämnat in min mobil eftersom luckan på baksidan inte funkade som den skulle, så nu har jag fått en lånetelefon tills vidare :)
Efter min och älsklings lilla tur runt i Malmö så hade jag stora planer på att dra upp till Oasen och träna, men jag kände att jag varken hade ork eller lust så istället somnade jag en stund på soffan och vaknade nästan precis :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och snabba mig, för klockan sju ska jag befinna mig hos Fidde med de andra tjejerna och där väntar "homeparty", med andra ord sex/snusk-party ;) Haha. Har aldrig varit på något sånt förr så det ska bli en lite rolig och annorlunda upplevelse ;) Ska nog bege mig hemåt i hyfsad tid ikväll, för imorgon väntar jobb som vanligt.
Men ikväll ska jag ha trevligt, liksom hela veckan har varit :) Det tackar jag mina nära och käraste för! <3

torsdag

    Inlägget skrivet: 2008-12-04 kl: 15:58:12
I eftermiddag har jag som sagt varit på Vellingeblomman med mina två homies ;) En trevlig liten tur och jag handlade en hel del också :) Där fanns ju så himla mycket fina saker!
Bjuder på några bilder.. Haha!











Nu ska jag kila ner och äta lite och sen ska jag jobba klockan fem till sju :)
Sen ska jag möta upp de andra tjejerna klockan åtta och då ska vi bege oss ut till Jonna på klädparty :)
En trevlig och händelserik dag med andra ord :)
Puss!

skola + vellingeblomman

    Inlägget skrivet: 2008-12-04 kl: 11:39:50
Började kvart över nio idag. Kom till skolan och hade världens onödigaste lektion, Per pratade lite om olika branscher i en halvtimme och sen slutade vi igen :)
Men jag stannade kvar med Maria och Joanna och gjorde klar vår resolution till FN-rollspelet som är nästa vecka :)
Sen käkade vi lunch och nu är jag hemma. Snart kommer Maria och Joanna hit och hämtar upp mig och vi ska till Vellingeblomman :) Joanna som numera är stolt chaufför ska köra ;) Hihi!
Det blir en liten trevlig tur och på Vellingeblomman väntar förmodligen en hel drös med massa olika tomtar och julsaker :)
Nu ska jag kila och fixa mig innan dem kommer och hämtar mig!
Ha en bra dag!

För övrigt så är det mesta ganska förvirrande just nu och det känns som mina känslor håller på att svämma över..
Samtidigt känns allt som en lättnad. Usch, vet inte alls hur jag ska förklara. Men det är väl sånt som löser sig på ett eller annat sätt!

mööööörka tider

    Inlägget skrivet: 2008-12-03 kl: 16:25:40
Nu är klockan snart halv fem och det är redan kolsvart ute :/ Jag gillar inte det alls!
Och självklart så har jag ju inte kommit längre.. Skulle pluggat lite, men jag har fastnat framför tvn och kollar på Top Model nu :)

Ska kila ner och tända lite i huset och snart kommer nog resten av familjen hem :)
Saknar min älskling jättemycket :) <3<3

onsdag

    Inlägget skrivet: 2008-12-03 kl: 15:24:09
Igår var jag bara hemma hos älskling på kvällen och tog det lugnt :) Vi kollade på film med hans mamma och Karro :)
Vi såg på Stop-Loss, den var ganska bra med lite långtråkig. Handlade om hur USA tvångsskickat soldater ner till kriget i Irak. Unga killar som har tjänstgjort i amerikanska armen i flera år och sen när dem vill slut så bli dem tvångsförlängda och många flyr för att slippa. Helt sjukt ändå attsånt händer i USA. Den var bra iallafall och Ryan Phillippe var ju hyfsat snygg också ;) Haha!



Idag var det iallafall en kort dag i skolan. Slutade klockan tolv och sen stannade jag var och åt med Maria och Amela :)
Har precis sovit en stund nu, känns som jag är trött hela tiden. Har iallafall tänkt plugga lite nu, känns inte alls för det. Men jag får väl försöka komma igång ändå, eller så lägger jag mig bara i soffan igen och somnar om. Det är ändå så himla tråkigt väder ute. Och jag är ensam hemma och här är så tyst och mörkt i huset. Jag blir så jäkla deprimerad när det är så möööörkt och bara en massa regn :/ Tacka vet jag sommar!

Snart åker vi också och jag vill inte alls. Känns inte alls bra att åka just nu, vill bara stanna hemma och glömma allt som har med resa att göra för en stund. Men som det ser ut som nu så verkar ju det som vi kan åka ändå, flygtrafiken till Bangkok skulle ju komma igång så småningom igen. Tyvärr kan man väl säga!

Nej, nu ska jag inte sitta här mer. Ska kaaanske plugga lite och ikväll är det tennisträning som gäller :)
Ha det fint!

2 december 2008

    Inlägget skrivet: 2008-12-02 kl: 12:44:07
Sitter i skolan nu och har håltimme. Börjar med samhäll B tio i två :)
De andra tjejerna gick ner till stan en runda, men jag pallade inte hänga med. Vill inte gå ut i regnet i onödan ;)
Så jag sitter här på studietorget i stället och kollar runt lite på internet och snackar med Daniel.
Fick även precis reda på att jag bara får VG i religion. Hade två poäng ifrån MVG och det innebär att jag nu inte får göra någon kompleteringsuppgift :/ Suuuuuurt! Aja, får väl vara nöjd med ett VG ändå.. Även om det hade suttit fint med ett MVG :) Får kanske försöka fjäska lite för Mattias ;) Haha!

Idag ska jag nog bara umgås med älskling, orkar nog inte träna idag. Boby Combat igår var tufft, men ändå härligt. Det kändes i hela kroppen och det var skönt :) Så idag ska jag nog bara vila :)
Seee

DAGENS OUTFIT ,

    Inlägget skrivet: 2008-12-01 kl: 17:43:55

måndag

    Inlägget skrivet: 2008-12-01 kl: 17:42:53
Dryg dag i skolan, även om det gick ganska fort :) Slutade tio i tre, sen stannade jag kvar en stund i skolan och snackade med Bina :) <3 Vi får ta tag i saker och ting ;)
Var hemma vid halv fyra och sen dess har jag bara ägnat tiden framför den här skärmen, fy skäms på mig! Har blivit en riktig datanörd, haha ;)
Har iallafall precis ätit middag, mos och schnitzel för er som vill veta :)
Ska sitta här en stund till tänkte jag och sen ska jag gå och byta om till träningskläder. För klockan sju ska jag och mamma upp till Oasen för att gå på Body Combat. Har aldrig varit på det förr och jag kommer väl vara hyyyyfsat sliten efter det passet på 90 min :) Haha. Lär nog somna tidigt idag, men vi ska iallafall ge det ett försök :) Wish us luck!
Puss!

helgen

    Inlägget skrivet: 2008-12-01 kl: 17:33:48
Jag har haft en trevlig helg :)
Men eftersom jag inte har uppdaterat så mycket om helgen så tänkte jag göra det nu istället :)
Så läs och njuta, (om du orkar läsa allt haha).

Fredag: Slutade tidigt och sen cyklade jag hem och sov en stund. Sedan jobbade jag tre timmar, klockan fyra till sju. Lite extra pengar är ju aldrig fel ;) Sen skyndade jag mig hem för att göra mig klar och på kvällen var det 80tals-fest hos Fidde som gällde :) Supertrevligt!
Jag och älskling drog dit vid halv nio när de flesta redan var där och det blev en massa dricka, charader, dans, trevligt folk och snygga outfits ;) Haha!
Folk drog ganska tidigt och så gjorde även jag och älskling eftersom jag skulle jobba dagen efter.
Men jag har iallafall jättetrevligt! ;) Så tack till Fidde, Joanna och alla andra som var där :D

         

Lördag: Vaknde klockan åtta för att jobba, bakis som ett helvete. Mådde skit!
Jobbade iallafall i fyra timmar och sen låg jag bara i soffan hela dagen. Kollade massa tv, bland annat American Pie - The Wedding ;) Skitrolig!
Mådde inte alls bra på hela dagen, var illamående och hade huvudvärk. Och jag ska inte skylla på spriten eftersom jag inte drack så mycket dagen innan, utan det var nog bara en allmänt deppig-lördag!
Tog iallafall en välbehövlig dusch lite senare på kvällen och sen åkte jag hem till Älskling och sov där.
Det blev mest chill och vi spelade även Xbox med Karro och Daniel, trevligt! :)
Sen somnade jag tidigt i älsklings famn <3

Söndag: Steg upp hyfsat tidigt för att följa med mamma och mormor på julkonsert i kyrkan. Jag är ingen typisk kyrk-människa, men jag kan tycka att det är ganska harmoniskt och behagligt att vara i kyrkan. Det känns så fridfullt på något sätt :)
Efter det så blev det iallafall julskyltning med älskling och pappa gick också med en runda :) Vi kollade på Sanna, Shirley och Sonja när dem spelade på Valen och sen blev det även en runda på julmarknaden och glögg på rådhustorget :)
Sen begav vi oss hemåt och bestämmde oss för att baka lussebullar. Så jag och älskling satte igång med lite julbak och lussebullarna med riiiiiiktigt goda faktiskt ;) Det lyckades vi bra med, haha!
Resten av söndagen blev bara lugn. Kollade på tv lite och sen somnade vi ganska tidigt.

   

Så helgen har i det stora hela varit väldigt trevlig, kanske kunde skippat illamåendet på lördagen bara ;)
Nu är det ny vecka och nya möjligheter! Ciao!